היי, יש לי שאלה רצינית ביותר

tonti

New member
מה שאני יודעת

ואני חייבת להודות שלא ניסינו כי לא היה לנו איכפת, זה העניין של עמידות תאי הזרע. אני מקוה שאני מדייקת. הרעיון הוא שסביבת הנרתיק היא חומצית וגורמת להרס של תאי הזרע הזכריים שהם רגישים יותר תחומציות מהנקביים. זה במקרה שלגבר יש אורגזמה קודם. אם זה הפוך ולאשה יש קודם, כל אזור הנרתיק "מתבסס" (יעני, נהיה הפוך מחומצי) ואז לתאים הגבריים יש יותר סיכוי כי בסך הכל הם שורדים יותר זמן (אם אין חומצה שתפריע להם). וסתם להשכלה כללית השיטה שהיום בדוקה ביולוגית נכתבה כבר בגמרא לפני כמה מאות שנים. מדהים. נשמע לי הגיוני ושווה לנסות אבל כמובן שזה לא 100% הצלחה.

שיטה ש עבדה 3 פעמים

יש משהו בחומציות של האישה למטה שעושה את ההבדל (הורג את הזרעונים לפי הגזע את הבנים). אני כנראה מאד חומצית ולכן עובדה בשטח (לפי רופא הנשים שבדק אותי) שיצאו רק בנות. שיטה נוספת שלא בדקנו אבל היא עתיקה ועוד יותר כתובה בתנ"ך שאם האישה מזריעה ראשונה (גומרת) זה יהיה בת ואם הגבר זה יהיה בן - לא בדקתי אולי שווה בדיקה. בכל מקרה יש גם דיאטה שעוזרת וגם שטיפות שאפשר לבצע אם את חומצית או ההיפך ועושים את זה יוגורט. בכל מקרה שיהיה בהצלחה בהריון הבא.

../images/Emo104.gif בספר של בר יש הנחיות. מה אומר

לך דיקלה, אצלי, אם יהיה הריון ספונטאני, אני אגיד
(וגם אם לא, אני אומר
הטיפולים הם לא סוף העולם). שיהיה לך בהצלחה, והעיקר בריאות, תאמיני לי.

להחליף בעל...- זה הרי ממנו... תנסי

בספר של עמוס בר, הספר ההוא עם הגלגל לנשים בהריון...נננננננננננננננ יש בתחילתו הסברים בנידון..... דןןקא שמעתי שזה הצליח!

רותי ע

New member
בזמנו עלתה במוחי המחשבה של

להחליף בעל כי אצלו במשפחה הבנים שולטים. אבל מה לעשות וקשה לוותר עליו
אז הסברתי לו בתקיפות שהפעם יכוון לבת. האמת-פעם ראשונה מאוד רציתי בת. אחרי שנולד לי הבן המקסים והמהמם שלי כבר ממש לא אכפת לי מה יהיה. ולמי יש כוח לדיאטות מיוחדות ? החלטתי שזה לא שווה את המאמץ. אולי אחרי שיהיו לי 3 בנים אדבר אחרת
ועכשיו אני כל כך סקרנית ומחכה כבר לתחילת יוני כדי לגלות מה המין של הגוזלון שבפנים... אז דיקלה-בן או בת שיילך מהר ובקלות...

קודם כל - שיהיה בהצלחה

ובקצרה - זרעוני Y הם כמו הגברים (ויסלחו לי הגברים) - מהירים, זריזים, ראשונים בתור - ולא ממש עמידים... ז"א: הם חיים בגוף האישה רק זמן קצר לאחר ההזרעה (כ - 24 שעות אם אני לא טועה) לעומת זאת, זרעוני X, הם יותר איטיים, אבל הרבה יותר עמידים - עד 3 ימים, ולכן מומלץ לקיים יחסים יום לפני הביוץ, כדי שכאשר הביצית תגיע לחצוצרה, יחכו לה שם זרעוני X להפריה. ומעבר לזה - קיבלת פה המון עצות מבעלי נסיון, אז כל שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה, מאמא של תומר.. אבל זה לא חוכמה שיצא לי בן, עשינו המון סקס כדי להיכנס להריון....

Big Al

New member
יש מתכון מדעי../images/Emo19.gif

הביוץ שלנו נמשך בין 24 ל36 שעות לפעמים יותר. עכשיו, הזרעים של הבנים הם מהירים יותר אבל לא שורדים הרבה ואילו הזרעים של הבנות אטיות יותר אבל שורדות יותר. לכן את היחסים צריך לקיים לא בזמן הביוץ כי אז יתפשו את מקומם הבנים ואילו אם תקיימו את היחסים לפני, אזי הבנות יתפשו את מקומם ומפעת העובדה שאנחנו שורדות אנו נמתין בסובלנות עד בואה של הביצית ואז נשוט איתה לרחם ונתפתח להיות ילדה מדהימה יפיפה וכמובן איך לא, חכמה יותר.

meira

New member
זה מאוד לא חינוכי, אבל...

בדיוק היום התפרסמה כתבה בעיתון אצלנו שסיגריה לפני סקס מגבירה את הסיכוי לבנות... אני מצרפת את הכתבה למרות שאישית לא הייתי בוחרת בשיטה הזו

לא מתאים למי שלא מעשן../images/Emo3.gif

ובכלל אנחנו שונאים סיגריות
תודה בכל מקרה על המידע אני יעביר הלאה לחברות שלי שמעשנות.... נ.ב. מאירה ד"ש לשירייה...
דיקלה

פשוט אסון...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

רצ"ב תוצאות מחקריות : המרכז לבקרה ומניעת מחלות מחלות בארה"ב (CDC ) פרסם עלותה של חפיסת סיגריות לכלכלה הלאומית ובמסגרת המחקר נתגלה : המחקר שנוהל מ - 1995 ועד 1999 מצא שמספר הפטירות השנתי עקב עישון הוא כ 440 אלף. ההתפלגות היא של 60% גברים - 264 אלף והשאר כ - 176 אלף נשים. בגברים אובדן שנות החיים נאמד ב 13 שנה ובנשים ב 14.5 שנים . העישון של נשים בהריון כרוך במוות של 1000 תנוקות בשנה. כלומר : הסיגריה יותר הורגת את העובר מאשר קובעת את מינו... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה