היי יש לי שאלה

SuperGirl 25

New member
אכן בודקים עבר פלילי, אך לא בטוחה

שגם מחלות פיזיות או נפשיות. בשנתון שלי למד סטודנט נכה והיום הוא עובד כעו"ס. הסוגיה מעניינת ועוד יותר מעניין מהי התשובה. יש מחלות נפשיות/פיזיות שמתפרצות במקביל לעבודה כעו"ס, אז מה-יעשו ועדה לבדיקת ההמשך? כולנו מביאים עימנו למקצוע את שק חיינו, יש שעברו התעללויות בילדותם/טראומות או כפי שנרשם כאן-חלו במחלות נפשיות ונראה לי שיש לבחון ולחקור כל מקרה לגופו ולא לפסול לפי קריטריונים יבשים. ול- Aisha, רשמת שהעבודה בתחום הזה לא קלה ועלולה לעורר כל מיני דברים אצל המטפל. זה נכון מאוד וזה נקרא "העברה נגדית". לדעתי, כולנו חווים זאת מתישהו- משהו שהפונה מעורר בנו (רגשות, מחשבות, התנהגויות) על סמך אירועים שחווינו בעבר, ללא קשר ישיר לפונה. תגובתנו יכולה לפגוע בפונה. איננו חסינים מכך. צריך לזהות את ההתרחשויות שעוברות בתוכנו ולהתמודד עימן...
 

Aisha

New member
לדעתי נכות או מחלות פיזיות

לא כלכך משנות . יותר חשוב להקפיד על הצד הנפשי. אני לא חושבת שזה משנה עם האדם על כיסה גלגלים עיוור או חירש הוא עדיין יכול לעבוד במקצוע (עם אוכלוסיה מסויימת). אבל מישהו עם עבר פסיכיאטרי זה קצת יותר בעייתי (לדעתי)
 

Aisha

New member
בנוגע חלק האחרון שכתבת

אני מכירה את הנושא Transferance גם לכיוון ההפוך. זה חלק קשה גם לאנשי מקצוע שהם בריאים בנפשם על אחד כמה וכמה הוא קשה לאנשי מקצוע עם עבר פסיכיאטרי? לכן לדעתי כל העיניין הזה בעייתי.
 
למעלה