היי- יש פה קישור לסיפור על טוקיו הוטל..

hilla n

New member
היי- יש פה קישור לסיפור על טוקיו הוטל..../images/Emo90.gif

היי.. כאןן פיגית..=] אממ יש פה קישור לסיפור ממש ממש יפה על טוקיו הוטל.. לא הפסקתי לבכות.. זה סיפור שכל כך נוגע ללב.. ממליצה בחום להיכנס ולקרוא.. http://tokio-hotel.do-goo.com/oaooeei-f11/aceei-iaaaia-oo-21-aacoai-oiaa-21-t2702.htm

תירסס

New member
פיג D:

חעחע, יא מצחיקה! ח...באמת סיפור מומולץ,הוא ממש יפה! [אני המלצתי] והוא באמת נוגע ללב. פיג אני אוהב אותך.

hilla n

New member
פיג..

חח פיגית גם אני לאהוב אותךך מלא מלאאא וסורי לכל אלו שבכוו.. כן כן גם אני בכיתי... דיי זה סיפור כזה עצוב.. ולא רק בגלל שהוא קשור לטוקיו הוטל...

תירסס

New member
אעאע

כן, זה ממש גורם לבכות, 10 דקות רק ישבתי ובכיתי, אחרי זה כל הלילה לא הצלחתי להירגע, זה פשוט כ''כ עצוב ):

למה המלצת על הסיפור הזה??!!

אני בכיתי כל כך הרבה... ירדו לי כל כך הרבה דמעות שהייתי צריכה לצאת מהחדר עם רפסודה.... הם הרגו לי את ביל....!!!!!!!!!
למה למה למה ???!!!

Rukia nik

New member
מעליי יש ספוילר! ../images/Emo58.gif

בבקשה תסמני אם את מספיירלת!

3has3

New member
../images/Emo45.gif כבר אין לי טעם לקרוא את זה ../images/Emo178.gif

המדריך המלא לשימוש באייקונים:

אם את בהודעה לא מקוצרת - למטה, איפה שכל ה"תחילת הדגשה" "סיום הדגשה" ושות', יש גם "סמיילים וסימנים לתוכן". אם את בהודעה מקוצרת - זה נמצא קצת מתחת לתיבה שבה כותבים את הטקסט. תלחצי על זה, חכי שכל האייקונים יעלו ואז תלחצי על זה שבחרת.
מסמן ספוילר. אם אין לך כוח ואת יודעת מה הקיצור של האייקון - יש מעל האנטר כפתור כזה עם משהו שנראה כמו נקודותיים וסלאש. תעשי שיפט+ הלחצן הזה. יוצא לך הסימן הזה |. את כותבת את מה שאת רוצה, ועושה שוב את הסימן הזה. ככה: | ספוילר |, רק בלי הרווחים. זה עובד גם עם כל השאר - | שי | (
) | שפם | (
), | פרח | (
) והכל. ואם את לא יודעת איך, אפשר פשוט לכתוב "זהירות, ספוילר".

Fall Out Liel

New member
תודה שהרסת לי..../images/Emo4.gif../images/Emo168.gif

אבל אני אקרא את הפיק בכל זאת..

noambill

New member
שווה קריאה סוחט דמעות

אני לא יכולה אני לדמרי בוכה זה סיפור קשה...)= אני מתה מכאבים רק מלחשוב על זה.. אני באמת באמת עצובה ממנו... נכנסתי לדיכי ויהיה לי קשה לצאת ממנו....

animfanatic

New member
../images/Emo58.gif

דיייי אני לא יכולה להפסיק לבכות זה היה כזה עצוב כשהוא מת...לאאאאאאאאאאאאאאאא?! ואז כשהם התאחדו...דייייייייי אני צריכה לקנות חבילה חדשה של טישו....אאאאהההההההה....איזה עצוב....ללללללללאאאאאאאא בילללללללל!

vika23

New member
וואוו..עצובב ממש...

יש עוד סיפור בפורום רוסי יוואוו אתם לא מבינות כמה בכיתי שם זה כל כך עצוב..אפילו יותר עצוב מהסיפור הזה..!!! דיי למה ליכתוב סיפורים כאלה..
אם מישהי תבקש אני יחולה לתרגם תסיפור רק תבקשו רק זה סיפור לבעלי לב חזק חח..!!באמת ממש עצוב!!

למעלה