היי- יש פה קישור לסיפור על טוקיו הוטל..

16yaeli

New member
אני אשכרה בוכה בגלל הסיפור לא בגלל שזה ביל!

חס וחחלילה חח!!

vika23

New member
אינה זה!!

זה ממש מפגר הם באמת ערגו אותו הם עשו את זה כיאלו זה באמת!! יושב לא נער בוכה מוצמד לקיר של הקבר..והדמעות זולגות לו,מנגב תדמעות, העניים מלאות כאב ועצב צועקות..למה?! למה לקחתה אותו?! תחזיר אותו לפה!! לא צריכים אותו שם!..צריכים אותו פה!!תיקך אותי במקומו.! ורק הרוח עונה לו.. אל הקיר של הקבר יש תמונה ענקים של נער אחר שמאוד דומה לנער הזה.. אם עניים יפות מוגשות בעיפרון שחור..בצבא דבש יפה..אם אף ישר ודק שפתיים מלאות.. ונקודה מתחת לשפתיים..שיער שחור ישר אם פסים בלונדינים. הוא תמיד מחיך, גבה אחד מורמת, מיתחת לתמונה יש כתוביות שכתוב: ביל קאוליץ, 1 בספטמבר 1998- 1 בספטמבר 2007 >>בידיוק ביום ההולדת מת הנער השמח , מוכשר, ואהוב במשפחה.הסולן של הלהקה טוקיו הוטל.. זה קורה רק פעם אחד במאה שנה, שמת אדם מלאך טוב. וכזה בדיוק היה ביל שלנו! בדיוק באותו יום רעה ביום ההולדת של הנער הזה, הנער שכל הבנות באירופה מתות עליו. הוא אמר שבאותו יום שיקבל את הרישיון שלו ינסה את המכונית החדשה שלו. טום היה יותר מידי שיכור בשביל להיות אל העגה, וביגלל זה נישאר בבית, רק אמר "ביל אני מבקש מימך שתהיה זעיר!!" ביל רק חייך לו ואמר " אל תדאג! לך לישון! " ומהירות של ביל הייתה ממש מהירה היה כבר 150 160 170 !! ביל נסעה אל כביש שלא היו בו מכונאיות!! (אינה החופש שלו ביל חשב לעצמו) פיתהום מצלצל. טום. <<ביל!! איפה אתה? הכול טוב אצלך?>>כן, טום..>>בום!!!ביל!! ביל!! לעזזל איתך!ביל!! אתה שומע אותי?!>טום צעק פי פי פי נישמע בטלפון… ביל עשה תאונה במכונית בידיוק נסעה לה משאית ענקית. טום , ההורים ,כל החברים, האמבולנס.. באו ישר למקום התאונה, את ביל הוציאו בלי עקרה כל החצה היה מלה דם. ישר לקחו אותו לבית חולים אם שברים, זעזוע מוח. טום לא זז מיאחיו אפילו לא דקה, וביל רק חייך, אפילו לקראת המוות הנער הזה חייך, בחדר ניתוחים ביל רק אספיק להגיד לטום כמה מילים ליפני שמת: <<אתה המלאך שלי ! אנחנו נהיה תמיד ביחד! בבקשה תחייה בשבילי! >> אחרי המילים האלו הראש שלו נפל הצידה , והידיים נפלו מהידיים של טום, <<לא!!>> -צעק טום- אתה לא תשאיר אותי לבד !!! ביל מת..מת אם חיוך אל הפנים כמו מלאך הכי טוב וביום ההולדת שלו! אברה שנה מיום בו ביל מת, עכשיו טום יושב פה כול יום מול הקבר של אחיו ומאשים את עצמו במותו. ביגלל שטום זה שאיתקשר אליו מתי שביל יתנגש במשאית:"זוכר שהיבתחנו שנמות ביחד ? זוכר שצחקנו ביחד ? זוכר שעשינו הכל ביחד? " אמר טום.. טום לקח את הפרחים ושם אותם אל הקבר . כל הקבר היה מלא בפרחי ורד, ורדים הפרחים שביל הכי אהב . ,ועכשיו השרתה אותי פה לבד!" אמשיך טום. תבין אני לא יוכל לחיות בשבילך בלעדייך! אני אוהב אותך, אח שלי! אני יודעה גם שם לא נהיה ביחד , אתה בשמיים ואני פה. אבל בלעדייך אל האדמה אני לא יכול לחיות! אמא תבין אותי! אתה המלאך שלי! אנחנו נהיה תמיד ביחד! את טום מצאו זרוק, הוא קפץ למתה, את טום קברו ליד הקבר של אחיו. על קיר הקבר הייתה תמונה של טום שמח. וכתוב טום קאוליץ 1 לספטמבר 1998- 1לספטמבר 2008 .. וכתבו שם גם את המילים האחרונות של ביל וטום :אתה המלאך שלי ! נהיה תמיד ביחד! אולי הם כבר ביחד 2 אחים תהומים ! 2 מלאכים ..

זה יפה!

רק דבר אחד קטן.. יש לך שגיאות כתיב(אני לא מנסה לפגוע או משהו כזה אז אל תעלבי ממני) הסיפור יפה ומרגש! קבלי ח"ח(חיזוק חיובי
)

ElinorLahav

New member
אמאלה אני ממש בוכה פה !

יאאו זה כזה נוגע ללב ! זה כזה המילים באות לך ישר לנשמה
יאו מי שכתב את זה פשוט ממממממלך

Lilo093

New member
הסיפור הזה פשוט מדהיםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif../images/Emo121.gif

הסיפור פשוט מדהים!! קראתי אותו פעמיים, ופשוט לא הפסקתי לבכות! גמני ממליצה בחום!! והכי חשוב לזכור! זה רק סיפור. למרות שגמני איבדתי לרגע את המציאות וחשבתי שזה באמת קרה וחס וחלילה טפו טפו טפו) אבל זה, וזה גם לא יקרה!

McLeaFLY

New member
אומייגאד =0

זה הסיפור הכי עצוב שקראתי! אני לא מפסיקה לבכות! אוף ג'יז למה בילון מת?למה??

SpongBobit

New member
למה כתבת את זה בתוכן ?;;../images/Emo58.gif מעליי.

טוב,עכשיו אני בטוח לא אקרא.. למרות שממש בא לי XD

McLeaFLY

New member
חח תקראי תקראיי../images/Emo8.gif

רק אל תשכחיי לקחת הרבה הרבה טישו מועחעחאהה

MAY STAR

New member
:((

הוא מת... ביל מת... יסמין מתהההההההה..... למהה!? חארות שכומכן! המלצתן לי על הסיפור הזה !!! חצי שעה ישבתי מול המסך ובכיתי!! כל שנייה רציתי להפסיק לקרוא כי כל שורה רק גרמה לי לבכות יותר ויותר! איזה רועעעע!!! ביל מת!!!! ההתחלה הייתה כל כך יפה ומדהימה, אבל הסוף! בעעעעעעע!!! בשביל מה הוא היה צריך למות! הוא ויסמין היו כל כך מאושרים והיה להם תינוקקקק!!! אני משתגעתתתת!!! וואי אני חייבת להירגע!!! רבאק... זה סה"כ סיפור! טוב אבל בכל זאת.. סיפור כזה מרגש לא מוצאים בכל יום!!! אני ממליצה על הסיפור...!!! אבל אני עוד יותר ממליצה שתיקחו איתכם חבילה של טישו!!!! אאאאעע... איך עכשיו אני אמורה לישון?!?!!!?!?!? כל שנייה אני נזכרת בסיפור המהמם הזה... ובוכה! :((((((((( מישהו יודע אם יעשו לו המשך מתישהו? תודיעו ליייי! אההה.... וסליחה על החפירה... פשוט הייתי חייבת להוציא הכל ... יומטוב לכולםםםםם!!!!

למעלה