היי כווולם :]

היי כווולם :]

היי לכם :] אני סיון , כיתה י'א ממממ רק עכשיו היה לי את השכל להרשם לפורום של מקפליי חח XD מקווה שיהיה נחמד ^_^ תעדכנו אותי על מה שקורה פה אם בא לכם :]

kelly7i

New member
היי!

קודם כל ברוכה הבאה לך..
אני קלי, בת 16, ממודיעין וגמאני כיתה י"א
חח מה זה לעדכן אותך? תכנסי לפורום שימי לב לשירשורים שנפתחים פה ולעידכונים שאנשים כותבים חח בהצלחה, תהיני פה

^_^

טנקסס :] אוקיי , נתעדכן עם הזמן כן, יהיה אחלה ^_^ שמתי לב שהיה היום מפגש של הפורום, חביב :] מקווה שנהנתן

Simple Girl 182

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אלמוג בת 15 וחצי מהוד השרון והפייב שלי זה טומי בוי
השתלבות מהירה

היי :]

טנקסס :] היי לך ^_^ חח אני אשתדל, אני לא ממש מבינה מה הולך פה אבל אני אשתלב עם הזמן, אני מקווה :]

Shir Girl XD

New member
היי ברוכה הבאה

אני שיר בת 15 כל הכבוד שקיבלת שכל (חח סתם) תהני לך פה יש מלא עידכונים עליהם כמעט כל יום

שיר ואור אהלן :]

כן, הייתי צריכה לקבל שכל מתיישהו ובמקרה זה קרה היום חחח :] אחלה :]

בוקררררר:]

ממ פייב מהלהקה זה התחיל מטום :] עבר לדאגי ^_^ ואחרכך לדני, אז בזמנים אלה ממש אפשר לומר שהפייב שלי הוא דני 3>

just orr

New member
שלום D:

אני אור, בת 15, פייב- דני
ואל תדאגי, יהיה נחמד
השתלבות מהירה

Charley XD

New member
ברוכה הבאה

אורטל ובעוד שבועיים ויום סוף סוף 15
האריייי תהני

היי ד'ר!

אני אור, אבל קוראים אורצ', אורצ'י, אורצ'ה או אוחצ'ה [לאחרונה גם אורקה. קורה.] 16, י''א, אני, אני בעצם הלב של הפורום הזה. מה זה הפורום הזה בלעדיי? אני הבדחנית, אני זונת המצלמות, אני ילדת תמונות האימו-בלוג - אני, אני, אני בוא@!. [XD] סססססס-תם! סתם אבל! אבל סתםםםםםם! >< למה מי אני בכלל?! XD אני אורצ'ה, נייס טו מיט.
[בקשר לפייב, זה היה פעם דאגי, עד שהוא החריב את עצמו, למרות שראיתי עוד שתי תמונות חדשות שבהן הוא נראה טיפה יותר אנושי, אבל עדיין, אני זועמת עליו, זה קחי תמונות פוטושופ שעשיתי להארי, הפייב הזמני, שמסיבה לא ברורה נראה ממש כמו ג'סטין טימברלייק.]

OneStepCloser

New member
הייD:

אני נסטיה, בת 15, מרעננה. דאגי וטום3> מה קורה פה--> דאגי חשב לעצמו שבא לו לעשות רסטות וגידל שיער [שנראה כמו חיה מתה -___-'] ואז הוא קלט שזה לא יהיה לו יפה אז הוא הסתפר והוא נראה מעולה! XD מקפליי מוציאים סינגל חדש The Heart Never Lies והקליפ שלו מדהים
http://www.youtube.com/watch?v=YNQKQKuQoMc יש עוד עידכונים בשרשור למטה ^^. השתלבות מהירה
.

למעלה