היי כווולם :]

היי :]

השיר - ממש ממש ממש ממש ממש יפפפפה :] הוא כבר רץ בלופים באם פי שלי חחח ^_^ יהיה מגניייב :]

m i c k e y 15

New member
ברוכה הבאה יקריתי../images/Emo9.gif

ובקרש למה שאור אמרה שהיא הלב של הפורום..היא צודקת XDD אני הלב השני XD סתםתסם אני מיכל אפשר לקרוא לי גם מיקי,אני בת 17 ובכיתה י"ב..מקרית ביאליק. תהני פהההה הכי כיף פה עם הרבה עידוכנים תמיד! אז תעקבי XD תהני

../images/Emo13.gif בוקררר :]

טנקססס ^_^ אגבבב - יש בנים פה בפורום המגניבב? חעחע :] או שרק בנות? מנמנ..

mcfly danna

New member
וולקם!!!

אהלן, אני דנה... מעדיפה דנדה.. (רק לא דנונה-זה עושה לי סיוטים בלילה) בת 14, ט' והפייב הוא דני בוי!! ויש בן אחד, לפי דעתי.... אבל נראה לי הוא כ"כ מפחד מאיתנו שהוא מתסגר עם עצמו ומפחד להיכנס לפורום..חחח סתם (חח עכשיו מתנגן לי בראש its raining man, hallelujah)

mcfly danna

New member
שיט! לשרשרתי טוב...

זה קורה לי הרבה לאחרונה... עימכן\ועימך הסליחה..

Little Sapir

New member
הי ברוכה הבאה!

אני ספיר בת 17 והפייב הוא דאגי
וישר אחריו דני (ואם כבר התחלתי לדרג אז אח"כ הארי ובסוף טום!) תהני!!!

ADI jons

New member
ברוכההה הבאהה !!

היי , אני עדיי... עוד מעט 13 פייב---> דנייי
השתלבות מהירה ומהנההההה !!!

ואיייי ^_^

טנקססס כולכן חחח אוקיי אז עכשיו צריך לדבר בלשון רבים - זכר אז תיקון טעות - טנקסס כולכם חח XD

McFly rullz

New member
ילדה,זה רק אני או שבמקרה

אני ואת באותו גיל ושתינו אוהבת את דאגי? XDDDDDDDDDDגעזבי אני משוגעת עכשיו><

butbut

New member
../images/Emo205.gifהי סיוון[יאיי עוד סיוון] אני בוטבוט..את

יכולה לקרוא לי בוט..או בת'.. או בת-אל[שזה השם המקורי]. י"א,100 וחצי:] אני נשואה לסיוון,ובוגדת עם דני ודאגי,אתמול סיימתי לבגדו גם עם אורצ'[שקט אורצ'!!]..וזה לא יקח הרבה זמן עד שאני ביגוד עם כולםXDD סתם סתם אני צוחקת. קיצורר תהני כאן.. >>>>מק' כשהם במיטבם:]

היי בוטבוט ^____^

אויי כינוי ממש חמווווד :] נמנמ זה סיון עם ו' אחת, דיי מקפידה על זה, אלוהים יודע למה =S חעחעXD אבל סיון זה משעמם, כבר נמצא שם נורמלי, כינוי או משו..יש הצעות? חעחע P: ואוווווו היסטוריה ארוכה של בגידות יחסית לבחורה צעירה בת 100 וחצי חחח יפה לך XDDD

butbut

New member
חחח אנחנו נמצא לך כינוי אל דאגה!XDD

וכן..ראית מה זהXD אני בת 16 וחצי,אבל גיל 100 תמיד קרץ לי^^ וזה בסדר סיון עם "ו" אחת,גם אני פעם הייתי מקפידה על בת-אל עם מקף "-"..עד שכולם התחילו לקורא לי בוט:] XDD

^______^

יאייי מגנייייב D= אחלה :] אז יהיה לי כינוי ואני כבר לא אקפיד על זה חחח עדיף, במקום לומר להעיר לכולם "לא לא לא זה עם ו' אחת "חעחע XD אגבבב - איך את עושות את מה שרשום לכן כול פעם מתחת להודעה...קוראים לזה חתימה או משו כזה לאא?

butbut

New member
../images/Emo205.gifנאממ..כןן זה חתימה ^^ את יכולה לעשות

את זה ב"עולם שלי"..בפרופיל שם=] XD תפוז והשטויות שלהם..XDD אממ..יקח קצת זמן עד ש נמצא לך כינוי..את שלי לקח פול זמן-בוט בוט חציל סקסי.וזה יצא גאוניXD

../images/Emo41.gif

אחלה אני אנסה לעשות לי חתימה :] אויששש בשביל כזה כינויי מגנייייב כמו בוט בוט חציל סקסי אני אחכה יאייי XD

butbut

New member
XDDD את הבנאדם כנראה הכי שפוי כאן..אם

תיהי כאן את תתקלקלי חחחחXDD no,i'm just kidding:]]

למעלה