את בטוחה שזה מתליע במקרר? לא חושבת
וזה נגמר די מהר, גם אם יש סכנה שזה מתליע (ואני עדיין צריכה לברר את הנקודה הזאת), זה לא יספיק להתליע בקצב שזה נגמר. (מדובר בדרך כלל בכשני קילוגרמים קמח מכל סוג - שזה יחסית לא הרבה) ומה בדיוק קמח קר עושה לעוגה? (בעצם אפשר לעקוף את הבעיה הזאת על ידי הוצאת כמות הקמח הנדרשת כמה שעות לפני ההכנה)
וזה נגמר די מהר, גם אם יש סכנה שזה מתליע (ואני עדיין צריכה לברר את הנקודה הזאת), זה לא יספיק להתליע בקצב שזה נגמר. (מדובר בדרך כלל בכשני קילוגרמים קמח מכל סוג - שזה יחסית לא הרבה) ומה בדיוק קמח קר עושה לעוגה? (בעצם אפשר לעקוף את הבעיה הזאת על ידי הוצאת כמות הקמח הנדרשת כמה שעות לפני ההכנה)