היי כולם. ושאלה על קמח מלא.

רותי410

New member
את בטוחה שזה מתליע במקרר? לא חושבת

וזה נגמר די מהר, גם אם יש סכנה שזה מתליע (ואני עדיין צריכה לברר את הנקודה הזאת), זה לא יספיק להתליע בקצב שזה נגמר. (מדובר בדרך כלל בכשני קילוגרמים קמח מכל סוג - שזה יחסית לא הרבה) ומה בדיוק קמח קר עושה לעוגה? (בעצם אפשר לעקוף את הבעיה הזאת על ידי הוצאת כמות הקמח הנדרשת כמה שעות לפני ההכנה)
 

רותי410

New member
היא די גדולה, אבל לא נורא.

תאמיני לי שבמטבח שלי, שאין בו מקום להכניס תנור, להכניס נפה חשמלית זה לא עניין של מה בכך. אבל זה שווה. אני מנפה כמה קילוגרמים בבת אחת - גם קמח תופח - ומשאירה במקרר. היא לא מסורבלת. אין לי כוח לנפת משי ידנית. זה עינוי. אבל יש אנשים שלא כל כך מעוניינים להתרגל אליה, וחבל. קניתי אותה במתנה לשכנה שלי שעברה דירה, והיא משאירה אותה בארון בלי שימוש. זה הכי קל ומהיר ויעיל. אפילו השכנה שלי שגרה בבית הדירות שאני גרה בו באה אלי כל פעם לנפות כמה קילוגרמים של קמח. היא שימושית מאוד מאוד.
 

shokolate

New member
גם לנו היתה אותה בעיה ופשוט קנינו

נפה שיחס החורים בה 40 חורים לס"מ. כאשר נפה רגילה לקמח לבן מנפים ב- 70 חורים לס"מ. אמורה להיות מדבקה על הנפה וכתוב עליה ותוכלי לשאול גם את המוכרים בד"כ הם יודעים. אנחנו את הנפה שלנו קנינו בחנות לכלי בית שיש במתחם "אלף" בבארות יצחק
 
למעלה