היי כולם! ראיתי היום את the convert

ננס לבן

New member
היי כולם! ראיתי היום את the convert

וזה פרק כל כך סאברי!!! כאילו איך אפשר להמשיך להיות שיפר לאור הקטע שזינה מדברת עם נג'רה על הסוס (נגרה מנסה לכבוש את לב גבריאל וזינה נגד..) ויש מלא קטעים כאלה..זלא מתפרשים כ"חברות טובות.. הקטע הוא שאני סאברית...והייתי רוצה לשמוע איך שיפרים מבינים את הקטע שם (איזה 3 דקות שיחה) באופן שיפרי? (סקרנות נטו)

shanyz

New member
תגובה../images/Emo13.gif

לצערי אין לי את הפרק בוידיאו ולא במחשב.. ואני לא הכי זוכרת מ הן דיברו.. אתה יכול להזכיר? בכל אופן, אני בתור שיפרית פשוט מתעלמת מהקטעים הסאברים.. כאילו, אוקי אני רואה אותם..מהרהרת לעצמי שכאילו זה קטע סאברי שמרמז על דברים... אבל..אחרי שניה אני מתעלמת כי אני ידועת שזה סתם וזינה באמת בתוך ליבה אוהבת את ארס ו...גבריאל אוהבת כל מיני גברים למיניהם שמתים בסופו של דבר

ננס לבן

New member
לא הצלחתי למצוא אתר עם סקריפטים..

אז הנה זה ...כולל שגיאות כתיב
..זה הבונוס ) בבקשה אל תנסו לתקן לי שגיאות..זה לא שאני יפנים וילמד מזה משהו (אלא אם כן זה יהיה דרוש כדי להבין מילה
)..אוקיי? תודה :))) (אני מביאה את כל השיחה..לחא רק הסאב טקסט כי התהלבתי ממנה
)
N to gab:it's ok.relly.xena is being true to her way but if she thinks i'm going anywhere now that i found you and our path she's crazy *a litlle gab petting * N--najara. X-xena N: your aufly quit xena, but then you never were one to waste words... X:nothing has changed N:inluding me, is that it? your wrong X:new outfit, new religous, same old wakko undernith N:yet you clame to have changed,why cant i? after all, we both had the same insparition-gabrielle. but unlike you i've changed my hole life for her, you just changed sides X:you hurt gabrielle and i will change you in ways that are anything but peacefull N: you forget, hurting gabrielle is your job, or have those visions gone away? you know the visions of your death and hers... i want to share a life of peace with her, you want to share voilent death. you tell me who is the vilen here, me or you? חחחח פרק ממש חמוד עם סאבטקסט יחסית עדין​

gabrielle

New member
אהמפ...

הקטע הוא- שיש לי את הפרקים א-ב-ל בדיוק בקטע הזה נגמרה לי הקלטת והייתי צריכה לרוץ לחדר להחליף קלטת וזה התפספס לי... אבל אני יכולה להבהיר לך- שלא משנה מה זינה תאמר אני תמיד אראה את זה כחברות בינהן... חברות שלא הרבה מאיתנו , ואני לא בטוחה שמישהו מאיתנו זכתה לחברות כזאת - כל דבר שהן יגידו יכול להתפרש בשני המובנים... ככה שפשוט כל אחד רואה את בדרך שלו...

THEchosen1

New member
בדיוק מה שאני חושבת ...

אני פשוט עצלנית מדי לכתוב מה אני חושבת אבל ירדן כיסתה את זה .. אני גם לא רואה אותן כנאהבות אלא כנשמות תאומות , חברות הכי טובות .. ואני גם לא יכולה לדמיין את זה אחרת ..

Dafi the Mighty

New member
זה הולך ככה

ראיתי וחיבבתי את הפרק The Convert וממה שאני זוכרת, אני לא זוכרת שום קטע סאברי. אני לא מבינה מה הסאברי, שזינה כל כך מגוננת על גבריאל? מה חדש פה? פשוט לא רואה סאבטקסט פה. אולי פה ושם, אם אני ממש מחפשת, אבל יאללה... לא שמה על הפרטים הקטנים בנוגע אליהן. פרטים קטנים בנוגע לזינה וארס, זה משהו אחר...

shanyz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo124.gif../images/Emo47.gif

shiri_b

New member
מסכימה אני קראתי עכשיו את הקטע

כמה פעמים.... לא רואה את זה. מה שאני רואה זה את זינה מגנה על החברה שלה מפני מישהי שכבר יודעים שהיא לא כל כך בסדר... זהו אני לא רואה יותר. אם פסיכית הייתה מנסה להתקרב אל מישהו קרוב אלייך לא היית מתערבת? טוב, אני לא רואה את זה כיותר מחברה מגנה על חברה שזה מאוד חוזר על עצמו בסדרה.

ננס לבן

New member
זה מעבר למגוננת

הקטע של "לחלוק את החיים"...שהיא השתנתה בשבילה.. שנגרה מנגנת לזינה על רגשות אשמה אוהבים... ואכן מה שיפה בזינה זה שמי שרוצה להתכחש לסאבטקסט יכול בלי הרבה מאמץ :)

shiri_b

New member
ממ... זה מה שיפה בזינה אתם יכולים

לראות דברים שלא שם. בדיוק כמו מה שאמרת.. אני לא מתכחשת לכולם אני פשוט לא רואה את זה מה לעשות.

Dafi the Mighty

New member
*בעינייך*

גאד למה את כזאת עקשנית? יופי שאת רואה את זה בדרך שלך, אבל זאת הדרך שלך. אל תחשבי שכולנו רואים את זה כמוך, ואל תחשבי שהדרך שלך היא הדרך היחידה שבה אפשר להסתכל על הסידרה. יש כאלה שלא רואים את זה. מצטערת אם אני תקיפה או משהו, אבל זה פשוט מעצבן, זה דבר שחוזר על עצמו שוב ושוב... אולי פעם אחת יהיה ברור פה שאנחנו (שיפרים) פשוט לא רואים את זה! זה גם לא מעניין אותנו! ודי, מספיק. יום טוב שיהיה לך.

ננס לבן

New member
אנשים כבדים-זה היה בצחוק!

אני לא מכריחה אף אחד להאמין בשום דבר...בדרך כלל... ואם תשימי לב אז בהתחלה בתמימות כנה ביקשתי לשמוע את הנקודת מבט שלכם על משהו שלי נשמע סאבי.אני בטחה שלכם לא.אז היה לי מעניין איך שיפרים יבינו את זה. שימי לב ששני ענתה על הסקרנות שלי.לא באגרסיביות. תודה לך ילדה :) ותודה.אכן היה לי יום טוב :)

shiri_b

New member
נראה לי שהתבלבלץ...../images/Emo3.gif שני

זו shanyz אולי התכוונת לירדן...

shanyz

New member
לא, היא לא התבלבלה..../images/Emo13.gif

דווקא נאי עניתי נורא לא באגרסיביות..!!!

shiri_b

New member
אוי סליחה!!!! פשוט הסתכלתי קצת

למעלה וראיתי את התגובה של ירדן ואת התגובה שלך אליה..... ולא טרחתי לעלות עוד קצת למעלה..בלע ממש סליחה!!!!! זה מה שקורה שיש מחר בגרות ולא מתכוננים אליה אז רק חושבים מה לעשות..
שוב סליחה!

*זינה*

New member
דיי מאמי מה סליחה...../images/Emo35.gif

אפילו שזה לא נוגע אליי... אני לא יכולה לראות את שירי מבקשת סליחה... אני חולה עלייך שירי!!!

shiri_b

New member
חמודה!!! מתה עלייך!!!../images/Emo13.gif

הצלחת לגרום לי לחייך! מה שלא קרה הרבה היום ועכשיו אני יושבת עם חיוך מאוזן לאוזן (כמו מפגרת..מקווה שאף אחר לא יכנס *פוזלת לכיוון הדלת.. נועלת את הדלת... ממשיכה לחייך*)

למעלה