היי כולם
התגעגעתי!!!

RomiVais

New member
היי כולם ../images/Emo24.gif התגעגעתי!!!

המחשב שלי שבק חיים אחרי ההודעה האחרונה שכתבתי כאן. אבל אני לא חושבת שזה סימן משמיים. חחחחחח (צוחקת כמובן!!!
) אני יושבת לי ב"חנות אינטרנט" או איך שקוראים לזה... קפה אין פה, אבל הכי חשוב - אינטרנט - יש!!
פשוט לא יכולה כבר בלעדיכם. אמרתי ל"רופא" של המחשב שלי שאני בקושי נושמת בלי המחשב, כך שהוא חייב להקדים את ה"טיפול" במחשב שלי. הוא אמר שינסה אך לא יכול להבטיח וזה יכול לקחת משהו כמו שבוע ימים. הבעיה היא בכרטיס המסך ונאלצו לשלוח את המחשב לצפון. על פי התאוריה שלי, שולחים את זה ברגל הלוך חזור... אחרת אי אפשר להסביר את כל הזמן שזה ייקח.
מה שלום כולם? אני רוצה לספר לכם שהתקבלתי לעבודה שכל כך רציתי ומחר אני מסיימת לעבוד בעבודה הנוכחית. אני ממש ממש מאושרת ושמחה עד השמיים!!!
אני אתחיל להתעדכן בכל מה שהיה פה בימים האחרונים ומקווה שאספיק הכל. שיהיה לכולם ערב נפלא ביותר אוהבת רומי

sure16

New member
גם אנחנו לא יכולים בלעדינו..../images/Emo24.gif

אוי! כמה שהיית חסרה בפורום!!!!! את מכניסה משב רוח דרומי וחם.....כמעט קפאנו בלעדיך! אז איזה בגד לבשת הפעם לראיון העבודה? אני מקוה שמשהו הרבה יותר פרובוקטיבי...

RomiVais

New member
פרובוקטיבי? אני?!?!?!? ../images/Emo9.gif

לא. כנראה קיבלו אותי בגלל הראש ולא הגוף. בעצם לא כנראה אלא בטוח!!!! לבשתי משהו חביב, לדעתי...
מזל שזו לא היתה משרת דוגמנות חחחחחח
בכל מקרה, יש בעיה עם המסרים, אז אל תשלחי לי עוד מסר... מישהו אחר כנראה השתלט על המסרים פה. שיהיה לך ערב נפלא ביותר ונדבר בקרוב רומי

sure16

New member
הכל בצחוק כמובן../images/Emo8.gif

רציתי להזכיר את נושא המדים שהיה צריך לפתור בפעם הקודמת...

רוני#

New member
לא פרובוקטיבי ..... ../images/Emo68.gif

שרה - זה לא פרובוקטיבי זה משהו שמוגדר אחרת ..... היא לא השאירה הרבה מקום לדימיון , של מה שעלול לקרות אם חלילה לא תתקבל ככה רק כדי למנוע אי הבנות
נכון רומוש
רוני

RomiVais

New member
רוניייייייייייי ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

ממש נכון!!! חחחחח
נ.ב. מצחיק אתה.

RomiVais

New member
תיארתי לעצמי שרה ../images/Emo9.gif

לא חשבתי אחרת. ואני בעצמי צחקתי!!!
לגבי המדים, אני עדיין לא יודעת מה יהיה בעבודה החדשה אבל אני מקווה לטוב!!! ואולי אני לא אצטרך מדים... לזה אני מקווה!!!

רוני#

New member
רומי - תזהרי ../images/Emo18.gif

לפי התגובה שלך - זה לא נשמע טוב ......
רוני

RomiVais

New member
רוני - לאיזה תגובה התכוונת?

מה לא נשמע טוב???? הסבר בבקשה

RomiVais

New member
שכחתי להגיד לכם....

שיש לי בעיות במייל, כך שאם מישהו כאן שלח לי משהו - סביר להניח שלא אקבל אותו. אשמח אם תוכלו לשלוח לי שוב ברגע שיתוקן המחשב. תודה מראש ערב נפלא ולילה טוב אוהבתתתת רומי

רוני#

New member
היי רומוששששששששש - ../images/Emo141.gif

הרגע הגעת מאילת ? בטח ששלחו את המחשב להחלמה בצפון פה הכל פורח
- אז חשבו שאולי גם הוא יפרח כאן . בטח שלחו אותו עם ה"קארין" ......
מברוק על העבודה החדשה וברוך שפטרנו מזו הישנה .....
- בדיוק כשמתחיל הקייץ וצריך משקפי שמש
אז הנה - זכית גם ביציאה וגם בגלישה - בו זמנית יללה - להשתמע רוני

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif רוני´לה ../images/Emo24.gif

אז ככה ידידי. אם תצטרך אי פעם הנחה על משקפי שמש, תבוא אלי, גם אם אני כבר לא עובד שם!!! תאמין לי שאני אשיג לך את ההנחה!!!
חחחחח
לא הבנתי את השאלה: "הרגע הגעת מאילת?" לצערי הייתי פה קודם ואני פה עדיין. חחח המחשב עדיין לא חזר ואני מכורה אמיתית מגיעה לחנות החביבה הזאת ובאמת זוכה גם ליציאה וגם לגלישה. היום גם באתי לכאן ברגל, שזה כבר מצויין. כי זו שעת הליכה בערך... לא הרבה - אבל משהו!!!
מה איתך רוני? מה חדש? הכל טוב? תודה על הברכות, ושיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר רומי

רונה 29

New member
היי רומי ../images/Emo49.gif על העבודה !!!!

אני ממש שמחה בשבילך !!! כל הכבוד והמון הצלחה , מגיע לך , את מקסימה !!!

RomiVais

New member
../images/Emo23.gif רוב תודות שירלי ../images/Emo23.gif

המון המון תודה!!! את מקסימה בעצמך ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם - מגיע לך!!! תגידי, את דודה כבר? לא שמעתי עידכונים? אני בלחץץץץץץ חחחח
שיהיה לך אחלה סוף שבוע נשיקות רומי

רונה 29

New member
אני עוד לא דודה ../images/Emo32.gif

מקווה שזה יקרה בימים הקרובים... אחרת אחותי תשבור שיא חדש ותיכנס לחודש עשירי...
, אז תחזיקו אצבעות שהכל יעבור כשורה ובשלום , ואני מבטיחה לעדכן כשיהיו בשורות !!!
. יאללה , שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםם.

RomiVais

New member
ברור שאני מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

חזק חזק חזק... תעדכני בהקדם נשיקות רומי

באיה1

New member
רומי"לה המתוקה, טוב לשמוע ממך../images/Emo140.gif

אני שמחה שאת עוזבת את העבודה למען העבודה שתמיד רצית. אבל לא אמרת איזו. בעצם לא חשוב, העיקר שאת תיהי מרוצה. התפלאתי שלא ראיתי אותך בפורום, ושתדעי אני עוקבת אחריכם כל הזמן. גם כותבת לפעמים בפורום ומתארת את הרפתקאותיי. בכל מקרה שלוחה לך ממני
ו
טרנסאטלנטיים כפי שרונה שלחה אלי. ושרונה לא תקנא, אני שולחת גם לה
טרנסאטלטיים מארץ הקנגורו. עוד לא הספקתי לרוץ אחרי אחד כזה, מי יודע, אולי בקרוב. בינתיים ביי אוהבת באיה

למעלה