היי כולם
התגעגעתי!!!

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif היי באיה ../images/Emo24.gif

את "נשמעת" ממש קרובה
מה שלומך? איך באוסטרליה הרחוקה? העבודה היא לא מה שתמיד רציתי, אבל היא מצויינת בשבילי כרגע ויכולה לפתוח לי פתח חשוב לעתיד... אני אתחיל לעבוד בבנק בתור טלרית. לא ראית אותי כאן לאחרונה כי פשוט "סחטו לי את המיץ" בעבודה הקודמת. אני כל כך שמחה שזה מאחוריי. בנוסף לכך המחשב שלי שבק חיים אז אני כותבת מחנות אינטרנט וזה אומר שלא כל יום יש זמן להגיע עד לכאן... בכל מקרה אני מנסה כל פעם לקרוא קצת אחורנית ואני עוד אקרא כל הודעה שלך - מבטיחה!!!! אני בטוחה שאת עושה חיים שם וממש שמחה בשבילך!!
תמשיכי להנות ואם תרוצי אחרי קנגרו, בטח תצליחי לתפוס אותו גם ותביאי לנו לראות...
אף פעם לא ראיתי אחד חי ונושם. חחחח
שיהיה לך אחלה סוף שבוע אוהבת רומי
(המון חיבוקים ונשיקות)

../images/Emo49.gif אמיתי../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gif

הי רומי, כמעט נכנסתי לפורום שלך כדי לברר מה קורה לך.... טוב, הבנתי, ואני מאמינה שיהיה לך קשה להכנס כל הזמן - עד שהחולה יחזור מביה"ח. רומי, אני ממש מאושרת בשבילך שהיגעת למקום שאת רוצה (אני מקווה שזה באמת יהיה משהו שיעשה לך עוד יותר טוב). אני גם מאמינה שהביטחון שקיבלת אחרי הירידה במשקל, ואחרי שהתקבלת לעבודה הקודמת - עזרו לך מאד מאד להגיע לאן שרצית. אז שוב הההההההמממממממווווווןןןןןןןן
אורית

RomiVais

New member
../images/Emo39.gif אורית יקרה ../images/Emo39.gif

מודה לך מקרב לב על כל האיחולים. ביטחון לצערי עדיין אין לי, אבל עובדים על זה!!!
מה שלומך את? איך הולך לך? ומה שלום יונה ואיך הולך לו? מקווה שניפגש בקרוב ובינתיים שיהיה לכם סוף שבוע נפלא ביותר רומי

zoei1

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif בטוחה שתצליחי../images/Emo24.gif

amnon_p

New member
הי רומי!

נקווה שהמחשב שלך יבריא בהקדם. בהצלחה בעבודה החדשה. אמנון

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif תודה אמנון ../images/Emo24.gif

ומה שלומך? מה חדש? מזמן לא "קראתי" הודעות שלך.... ואולי זו רק אשמתי... מקווה שהכל טוב ושיהיה לך ולכל משפחתך סוף שבוע נפלא ביותר רומי

פנינוש./

New member
רומי גם אני התגעגעתי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מאחלת לך הצלחה במקום העבודה החדש. שתהני מכל רגע נשמח לשמוע עדכונים בהמשך ממני פנינוש

רוייקו

New member
רומי, בהצלחה בעבודה החדשה.

במה מדובר ? חיפשתי בהודעה שלך במה את הולכת לעבוד.. רוייקו

RomiVais

New member
אהלן רוייקו - מה שלומך? ../images/Emo13.gif

אני אהיה טלרית בבנק. זה הרבה יותר טוב ממה שעשיתי קודם, שהתחיל בתור דיילת מכירות והסתיים במחסן של החברה
חחח
אני בכל מקרה מאושרת - ומקווה שהכל ילך כשורה... זו הולכת להיות עבודה גמישה יחסית מבחינת שעות כך שאני מקווה להגיע למפגשים עתידיים שיהיו. מה איתך? הכל טוב? שיהיה לך סוף שבוע נפלא ביותר רומי

RomiVais

New member
רוב תודות פנינוש ../images/Emo24.gif

ומה שלומך? איך הולך ואיך את מרגישה? שיהיה לך סוף שבוע נפלא רומי

למעלה