היי כולם

iRoNBaLLz

New member
רותם חמודה שלי.....

אני צריך להעביר לך מספר דברים!!!!!!!!!! 1 אני לא דומה למייק!!!!!!!!!!!! הוא מכוער!!!!!! אני לא תילאנדי ( מייק נראה כמו אחד שאוכל חתולים ) !!!! 2 ותביני כבר יא חתיכת מדבוחה!!!!!! את לא באל"ש !!!! אין לך נתונים מתאימים תביני כבר!!!!!!!!! את צריכה להצטרף ל אמח"ל !!!!!!

../images/Emo6.gif מצטערת שאני נחדפת../images/Emo105.gif

אבל מייק מושלם
אין צורך לקנא

אלעד מתוק שלי ../images/Emo9.gif

מייק לא מכוער!!!! הוא בן אדם יפה ותסתום ת'פה כי אתה כן דומה לו! זה שאתה מכחיש זה בעיה שלך!!!
ואם הוא אוכל חתולים שיהיה לו בתאבון! אני לא באל"ש??? אם לא היית מכיר אותי לא היית יודע מה זה!!! חיפושון טמבל

iRoNBaLLz

New member
רותם רותם רותם....

מה את לא מבינה אה??? תסבירי לי מה???? אני לא דומה לא!!! ובטח שלא מקנא הוא דומה לפועל סיני ששיפץ אצלי בבית !!!!! אם הוא אוכל חתולים שיהיה לו בתאבון??? רותם הוא עוד יוכל לאכול את נווה !!!!! ואם הוא יאכל את נווה אין לך מושג מה אני עוד יעשה לך ממש לא כדאי לך!!!!!!! רותם אני צריך לחשוב עלייך בקשר לאל"ש... אני לא יודע... צריך לבדוק אותך... ומה את משחקת אותה אם לא הייתי מכיר אותך????? אני הקמתי את אל"ש !!!!!! תתביישי לך!!!

אלעד אלעד אלעד...

הפועל הסיני הומו!!! הוא התחיל איתך!!! ואני רואה שיש לך נטיות...
... לא האמנתי אלייך...חחחחחח
אם הוא אוכל חתולים הוא לא יאכל את נווה!!! וגם אם כן, אז?!?! ולחשוב עליי? לבדוק אותי? בונאה... ותעשה טובה... אם לא היית מכיר אותי לא היית ממציא את זה כי לא היית יודע שקיים כזה דבר!!! תתבייש אתה!!!

iRoNBaLLz

New member
y y y y y card

רותם הפועל הסיני הומו אני יודע שמעתי את הצרחות שלו ושל אח שלי ( את זוכרת את השיר של הסינים ??? אותם קולות בדיוק!!!! ) אני יודע שהוא התחיל איתי... הוא הסתכל עליי בצורה שונה... וזה הפחיד אבל לא!!! אין נטיות... זה בראש שלך... חבל... והוא כן יאכל את נווה!!! את יודעת איזה קשר יש לי ולנווה נכון??? לי ולא יש את התנאים להיות באל"ש!!! חבל שאת מקנא בו... פשוט חבל וכן אני צריך לחשוב עלייך ולבדוק אם לראות שאת מתאימה בכלל לזה!!! וכן הייתי יודע שזה קיים!!! לא סתם יש לי נתונים נכון??? זה נמתח כמו שצריך מספיק בשבילי להיות יו"ר אל"ש !!!!

גנב!!!!

אני הייתי היו"ר!!!! זה שיש לך נתונים זה לא אומר כלום!!! ונווה הצטרף רק היום!!!! ודי עם זה כבר.. אני יודעת מה עשית עם הפועל הסיני... פעם אחת התקשרתי והוא ענה ואמר לי שאתה ישן אחרי מה שעשיתם...
בושה!!! בוגד נעלבתי

אתה מגורש מאל"ש!!!! ../images/Emo6.gif

חחחחח... לא הגבת לי סימן שאני צודקת!!! חיפושון טמבל

iRoNBaLLz

New member
חחחחחחחח את מצחיקה

נווה הצטרף כי אני החלטתי שהוא מצטרף לא את!!!!! פעם אחת התקשרת??? אין לך שיחות יוצאות!!!! וזה לא הוא ענה זה היה הפועל הסיני השני!!! גיליתי שהיו 2 !!! אחד ביום הראשון ואחד בשאר לא זיהיתי אותם כי הם ממש דומים!!! וזה שיש לי נתונים אומר בעצם הכללללללללללללללללללללללללל אני פתחתי את האיגוד!!!!! ופתחתי גם עם שירן!!!!!!! פתחנו את אפ"ם !!!!!!

קשה לך להתמודד עם המציאות אה? ../images/Emo6.gif

ונוה הצטרף לבד!! לא אתה צירפת אותו!!! וכן התקשרתי מהפלאפון וענה לי מישהו... וזה שאין לך נתונים זה לא אומר כלום! זה שאיבדתי אותם זה בעיה שלי! אתה לא יכול להעיף אותי!!! ואתה לא היית יכול לפתוח את האיגוד אם אני לא הייתי!

iRoNBaLLz

New member
המציאות העלובה היא שלך מתוקה.......

נווה הצטרף כי היה לנו חוזה מיוחד אני מביא לו את הדיקס של דראגון באל זי והוא מצטרף!!!! את לא התקשרת מהפלאפון כי הפועל אמר שאף אחד לא דיבר איתו וזאת האמת הייתי מתעורר מהצילצול!!! זה שאין לי??? שלי נמתחים אחושרמוטה!!! שלך נעלמו וזה כן בעיה שלך!!! אין לך את הדרישות של האיגוד מה הבעיה לקלוט???? לא יכול כי העפתי כבר!!!! ואת טועה..... לא הייתי יכול לפתוח לך את הרגליים אם לא היית..... את האירגון פתחתי כבר מזמן..... ואמרתי לך לי ולשירן יש אירגון!!!

בונאה... מישהו פה רוצה מכות?

נוה לא אמר לי שום דבר בקשר לחוזה.. הוא כל היום רק רואה את הדיקס! הוא היו"ר וזהו! חוץ מזה עוד יומיים יש לו מומולדת
ואני כן התקשרתי כי היית מסומם! הוא סימם אותך ולא שמעת את הצילצול... הוא סיפר לי כל מה שקרה ואמר לי שהוא צילם את זה ושהוא יביא לי את התמונות אני יראה לך! שלך נמתחים? מה הקשר? שלי היו שולטים! והם נעלמו אבל זה לא אומר שהעיפו אותי!!! ואתה גם לא יכול להעיף אותי! רק נוה יכול!!! לא היית יכול לפתוח לי את הרגליים? בונאה מישהו פה רוצה פליקים למצח אה? ואת האירגון אולי אתה פתחת אבל רק בזכותי!!!

iRoNBaLLz

New member
בואי מכות!!!!!

ברור שהוא רואה את הדיקס!!! זה החוזה שלנו!!!! אני גם מספק אותו אם את מבינה אותי!!! עוד יומיים?? ולי היה מומולדת ביום שבת!!! מסומם??? אף פעם לא לקחתי או השמתמשתי!! ואת יודעת!!! לא סיממו אותי כי אני שם לב למה שאני שותה!! הוא יראה לך מה שאין אה.... שלי נמתחים!!! את התלהבת מהם!!! שלך שולטים??? שלטו בכלום!!! לנווה יש את השולטים!!! אין אותם אין מה להיות באיגוד!!! אני יכול להעיף לי ולנווה יש הסכמים!!! וכן רותם... אם לא היית לא הייתי פותח לך רגליים פליקים למצח??? חחחחח חכי חכי איזה פליקים את מקבל ממני!!! את האירגון בזכותך??? עובדה שהוא היה רעיון שלי!!! אפילו את הרגליים שלך פתחתי בזכות עצמי!!! השפעתי עלייך וזה מה שקרה...

מכות מכות מכות....

איזה חוזה?!?! הוא לא סיפר לי שום דבר על זה!!! מספק אותו? בוגד, נעלבתי
וכן סיממו אותך! עובדה שאתה לא זוכר כלום!!! שלך באמת נמתחים... חחח... והתלהבתי ממשהו אחר אבל לא משנה
ושלי כן שלטו! זה שעכשיו שלך יותר נמתחים זה לא אומר שמעיפים אותי! מה פותח רגליים לעזאזל?? וכן... פעם קודמת השארתי לך עם הפליקים סימנים אדומים על המצח!!!
ואם לא הייתי אז לא היית חושב על לפתוח את האירגון!!! אממ.. פתחתי לי את הרגליים ואני לא זוכרת? מוזר...

iRoNBaLLz

New member
מתאים!!!!!

יש חוזה זה לא משהו שאת אמורה לדעת!!! מספק אותו כן!!! מי את חושבת שמימן לו את הדני עם גוקו עלייהם אה??? הוא נשמע מאוד מסופק!!! לא סיממו.. אין מצף היה שם פועל דתי הוא לא היה נותן לכזה דבר לקרות התלהבת ממשהו אחר??? אני יודע שהאף שלי חמוד אב עדיין זה לא תירוץ שלך שולטים בכלום!!! וכן מעיפים אני ונווה יוזמים השתלטות על האיגוד!!!! פותח רגליים בהחלט כן את נהנת.... פילים על המצח??? את שחורה מה את רוצה!!! את עדיין שחורה מהטיול השנתי שלך !!!!! וברור שהייתי פותח את האירגון מה נראה לך את כזאת מיוחדת עם כאלה לחיים??? את לא!!! אממ כן פתחתי לך את הרגליים... את לא זוכרת כי זה מהגניחות שלך!!! האם שכחתי לציין שרותם גונחת כמו שור???

iRoNBaLLz

New member
יש לי סקופ בלעדי!!!!!

ציטוט של רותם!!!! >>>>>>>>" אני אחשוב עד אז "<<<<<<<<<< אם אתה מכירים את רותם את יודעים שהיא לא מסוגלת לחשוב!!! כי אין לך מוח!!!!

אין בעיה אלעד...

קודם כל אני יודעת על החוזה כי נוה סיפר לי! הוא בוגד בך איתי... מסתבר שאני מאומצת... מי מימן לו את הדני עם הגוקו? אבא שלי!
הפועל הדתי לא באמת דתי! הוא התחפש!!! והאף שלך בכלל מגומי!!!
אתה ונווה לא יוזמים כלום.. הוא עובד עלייך
כן כן אלעד... אתה עוד תקבל פליקים... מבטיחה לך... ואני מיוחדת עם לחיים יש בעיות?! פתחתי לי את הרגליים ואני לא זוכרת? מוזר אה...? גונחת כמו שור? אוקיי כאן הגזמת... אתה באמת רוצה שאני יספר דברים כאלה? אז עדיף שאני יסתום ולא יספר את הסיפור עם הקונדום... חחחחח

למעלה