היי כולם

frikin shin

New member
בנתיים שמעתי את:

wish you were here dark side of the moon the wall ואהבתי מאוד את שלושתם
במיוחד את דארק סייד למרות שהוא די קריפי!!! סתם חח

frikin shin

New member
היי כולם../images/Emo70.gif

מה נשמע? אתם יכולים לתת לי כמה שירים של פינק פלויד שאתם אוהבים? אני אף פעם לא שמעתי אותם
היסטוריה הכי קצרה שיש אם אפשר ממישהו
תודה מראש דניאל

Pitudi

New member
היי היי מה עם animals?

אלבום ענק, בטח לא בשביל ההתחלה. אני דווקא התחלתי עם דארק סייד וחשבתי שהוא משעמם, דווקא את the wall אהבתי משמיעה ראשונה. זה עדיין האלבום האהוב עלי :)

brotos

New member
בחישוב מהיר לוקח לשמוע את שלושתם

בערך קצת-פחות משעתיים.

holo

New member
חישוב שגוי

החומה 80 דקות הצד האפל 45 הלוואי והיית כאן 40 דקות בערך

frikin shin

New member
שמעתי את השירים

לא האלבומים........... ושמעתי אותם לפני שכתבתי את ההודעה...

brotos

New member
משנת 1975 אני חושב

אבל אין כאלה שירים the wall וdark side of the moon.

בינג

New member
חחחחחחח

ממתי אין? The WALL זה בטח Another Brick.. Dark Side זה בטח Brain Damage ..."Ill se you on the dark side of the moon" ואנשים מה לעשות...מוגבלים קצת

frikin shin

New member
למה מוגבלים?

אני לא הכרתי את הלהקה בכלל לפני שנכנסתי לפורום... וביקשתי כמה שירים טובים שלהם לא אלבומים אז חשבתי ש- dark side of the moon wish you were here the wall הם שירים ומצאתי גם אותם בתור שירים. אז אל תקרא לי מוגבלת כי אני לא מכירה את הלהקה!

בינג

New member
חס וחלילה...

קראתי את זה רק עכשיו כי הרבה זמן לא ביקרתי בפורום... אני לא קראתי לך מוגבלת אני התכוונתי לאנשים שמעלים שירים לקאזה ומשנים להם את השמות כי הם חושבים שזה ככה...לא התכונתי אלייך!!! מצטער אם פגעתי..

Rinor

New member
תשובה

ממש קצר? 4 אנשים, אחד השתגע, הגיע אחר, נשארו אח"כ 3 ונגמר = הלהקה הטובה ביותר קצת הרחבה? פינק פלויד נקראת על שם 2 נגני גאז'/בלוז שמקים הלהקה סיד בארט אהב, יחד איתו היו ווטרס, מייסון, רייט, והם היו הפינק פלויד בארט חלה והשתגע עקב שימוש בסמים ובלהקה החליף אותו גילמור האלבום הטוב ביותר (כנראה ונתון לויכוח) של הלהקה הוא "הצד האפל של הירח" , לכן את את/ה רוצה לשמוע שירים טובים, זה האלבום, אבל לשמוע מהתחלה עד הסוף...פשוט להשתף עם המוזיקה כל האלבומים של פינק פלויד מעולים לדעתי, וכל אחד קצת שונה, יש את התקופה הפסיכודילית שלהם (סוף 60) ואח"כ 3 יצירות מופת Dark Side Of The Moon Wish You Were Here The Wall לאחר 1979 ווטרס עזב את הלהקה, היו סיכסוכים, פינק פלויד נשארו 3 חברים, הוציאו עוד 2 אלבומים (או 3 אם ניקח את Final Cut בחשבון) ו... זהו כרגע....עוד שאלות? אהבה ואור ניר

frikin shin

New member
תודה רבה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

ואממ... לדודה שלי יש את התקליט :the wall

Rinor

New member
תגובה

לפי דעתי כמו שאמרתי לפינק פלויד כל האלבומים יפים, אפילו האחרון לדעתי The Division Bell אך הרוב יסכימו ששלוש יצירות המופת של פינק פלויד הן הצד האפל של הירח הלוואי והיית כאן החומה אם ייצא לך לשמוע גם את Echoes מה טוב, האלבום הכפול שהוא העצם מעין אוסף של הלהקה... אהבה ואור...

בינג

New member
אני לא בטוח שהחומה היא ב-3 היצירות

הכ טובות אני מסכים איתך לגבי Dark Side Wish You Were Here אבל השלישי, אני דווקא חושב שצריך לזכור את התקופה היותר ישנה, ואני לא מדבר על החלילן, דווקא Meddle אבל כל אחד ודעתו ולפתוחת השרשור, ההמלצה הכי טובה תהיה פשוט לשמוע את האלבום Wish You Were Here מההתחלה עד הסוף..פשוט אלבום שלם..לא כיף לשמוע שירים בודדים..

melancholy man

New member
אני גם לא בטוח בקשר ל whish

בכלל לא הייתי ממהר לדרג אלבומים, מה שכן חסר לי החלילן ברשימות האלה.

syd barret

New member
the wall?

זה לא ממש פינק פלויד, זה יותר ווטרס. אני אישית לא התחברתי למוזיקה באלבום הזה, אם כי יש כמה מסרים ששווה לשמוע (ולהתעלם מהמסחריות שנטפלה לאלבום). בכל מקרה, wish you ו- meddle נהדרים. אחרי כמה זמן אולי תרגישי חופשייה דייך לעשות קפיצה כרונולוגית אחורה ולהנות מ- piper in the gates of dawn (האלבום הראשון עם בארט), אם כי לא הייתי פותח איתו את המסע לפלוידלנד.

למעלה