היי כולם

lilou2

New member
אכן כן

האלבום ה-הכי אכן פינקפלוייד רוג'ר ווטרס ביוזמה אנכית וגילמור במקום הקבוע.. המיקצבים האופיניים אלבום המאה

amitexc

New member
גם אני אהבתי DIVISION

לתקופה מסויימת היום חוץ מכמה שירים לא יוכל להקשיב לו בקיצור בכל תלוי במצביי הרוח

Rinor

New member
לדעתי

דווקא לדעתי החומה הוא אלבום חזק מאוד, מסרים של ווטרס על התנתקות, בדידות, החומה...אך השירים ממש כבדים שחודרים לעמקי הנשמה... לגבי Division Bell זה אלבום מקסים לדעתי, זו תקופה אחרת של פלויד, הסוף, שירים נפלאים כמו What Do You Want From Me Wearing The Inside Out ויצירה מקסימה - Marooned שלוקחת אותך למקום כל כך אחר וקוסמי אחר... בכל מקרה, איש איש בשלו, שתהיה לכולנו שנה מקסימה וחיים נפלאים

One Echoe

New member
לדעתי...

תתחילי עם מידל... אני התחלתי לאהוב את פינק פלויד בזכות היצירה "אקוס"...איאפשר שלא להתאהב בזה...

syd barret

New member
אני דווקא לא מסכים

echoes יצירה מדהימה בתוך אלבום מדהים. אבל צריך איזה רקע בפינק פלויד לפני שניגשים אליו. לרבים, האורך, האלתור וחוסר האחידות ביצירה (אותם הדברים שמייחדים אותה) מרתיעים משהו.

One Echoe

New member
דווקא להפך...

זאת יצירה, שעם כל האורך שלה, היא מאוד קליטה. המילים שלה, קל להתחבר אליהן, והן מאוד מושכות... איאפשר לשמוע את היצירה ולא להתאהב בה. כמובן שאם מתחילים עם מידל, היציאה נמצאת בסוף, אחרי שכבר שומעים את שאר השירים, הקצת יותר קליטים במידל.

brotos

New member
גם אני לא מסכים

אני חושב ש'מדל' הוא מאוד עממי וקליט. אין סיבה שלא לשמוע אותו 'על ההתחלה'.

אני לא מסכימה

כחובבת פינק פלויד מגיל מאוד צעיר (או כמו שאבא אומר, מהבטן של אמא, זו הייתה הלהקה החביבה עליו)... אני לא מתחברת לMEddle בכלל, ולא לא ecose בפרט. Division נחמד בתקופות. Wall אדיר אבל לא מתאים לכולם כי הוא מאוד עמוס מסרים. Wish you were here מדהים Dark side מעולה אבל שוב, הוא קשה לשמיעה (הצילצולים ב time או money מביאים לי את הקריזה כל פעם מחדש במשך שנים). Animals מעולה!!!

Rinor

New member
כמו שאמרתי

איש איש בשלו ואהבתו לפינק פלויד... אני אישית התחלתי עם דיסק שחבר של אחי הביא לו ובדרך מהבסיס הצבאי שלי הביתה הייתי שם, התאהבתי אני זוכר בתחילה ב- On The Run ו- Time תמיד הייתי מדלג על Breathe שהוא מדהים לדעתי כי לא ידעתי שיש שם שיר בגלל השקט בהתחלה
אז זהו, Dark Side היה ההתחלה שלי שהתאהבתי בפינק פלויד והיום אני כבר רוכש מגזינים של Q וספרים של ניק מייסון....אויי ההתמכרות
שמתי לב וברור שכך שכולם אוהבים את Shine On מתוך Wish You Were Here אבל אל תשכחו שלדעתי יש שם יצירה מאוד טובה שאני אישית מאוד אוהב, הן המילים והן הלחן - Welcome To The Machine אבל שוב, כל אחד בטעמו ומי לא אהב את Echoes? איך אפשר שלא? מספיק לשמוע רק את ההתחלה כדי לרחף למקומות אחרים...מעבר לדימיון... אהבה ואור לכולם...

שוב ושוב ../images/Emo122.gif

שוב ושוב אחרי דיון ארוך פה הקשבתי ל Meddle, וניסיתי באמת שניסיתי.
Echoes פשטני וארוך. הוא חוזר על עצמו בקטעים רעים, והמילים שלו לא הצליחו להזיז לי כלום בנשמה, מה שלא נכון כמעט לגבי אף שיר אחר שלהם. בד"כ שירים שלהם גורמים לי לחשוב, אבל פה... יש אלמנטים ידועים מראש ושירה שקטה (ואני לא בטוחה שנקייה לחלוטין)... וBrotos, Rinor, באמת באמת, ספרו לי מה יש לכם מזה, אני מבינה שאין על מה להתווכח, אבל מה אתם מוצאים שם שמתפספס לי

ועוד הערה קטנה

Welcome to the machine אכן מדהים
ו Sine on you crazy dimond קסום, אבל ממש לא יכנס לעשיריה הפותחת שלי, ולדעתי אפילו לא ל-20. פשוט יש דברים אחרים כל כך מדהימים

Rinor

New member
תגובה

אני שמח שאכן את רואה את Welcome To The Machine כמדהים, כי אכן הוא כזה... בואי ונגיד וזה לא נכנס לרשימה, אבל Shine on שלא ייכנס לעשירייה??? משהו לא בסדר איתך ילדה...
אני מאוד מתחבר ל- Echoes, בשבילי מספיקה רק ההתחלה, לשמוע את הצליל הטהור הזה שמזכיר חלל, מרחבים, יקומים אחרים, זה פשוט נכנס פנימה ומרעיד בפנים, לא רוק עדיין, לא משהו ברור מידי, רק מנגינה קוסמית זועקת...והמילים אח"כ "Strangers passing in the street, by chance two separete glances meet and I am you and what I see is me" אז איך משפט כזה לא גורם לך לחשוב? כאשר הוא בא ואומר - כולנו יחד, כולנו דומים, כאשר 2 זרים לפתע מבינים שזה כך, בפתאומיות, ההארה נופלת להם...אז איך את לא חושבת על דברים מעבר פה? אהבה ואור לכולם! ניר

למעלה