היי כולם

פרח צוף

New member
היי כולם

אפשר להצטרף? אני גרושה ובעבר רציתי לצאת בשאלה אך החלטתי למה אי אפשר להנות מכל העולמות? כך אני מזפזפת כשבא לי ונח...למה רק לביבי מותר?

סוג ב

New member
מה ז"א מזפזפת

את מאמינה או לא? או שאת יותר לכיוון הרב נוח??

פרח צוף

New member
אני מאמינה

ושומרת שבת וכשרות ברובד הבסיסי בלי יותר מידי התפלספויות על קוצו של יוד ודיני בורר וכדומה אני אוהבת את האוירה של השבת אז אני שומרת לא כי מישו ציווה עלי אלא כי אני נהנית מהחוויה בדיוק כמו שאחר יהנה מחוויה אחרת באנו לפה כדי להנות ולעשן\ות מה שמרגיש לנו טוב ונעים וככה אני מנוותת את דרכי

סוג ב

New member
אז ככה

פורום לאנוסים! *קראי אודות הפורום והנהלתו, בראש הדף. אני אישית, יש לי בעיה עם מזפזפים. זה צביעות שדי מעצבנת אותי. כשתפסיקי להאמין בדת, אני מחכה לך כאן. שבת שלום.

אני הקTן

New member
צודקת...

חדש בתחום, אבל מוחלט וסופי, איש בעולם לא יודע, רווק, בין השאר בגלל שלא רוצה להינשא למישהי מתוך שקר עם עצמי. שאלות? מישהו?

אני הקTן

New member
קבלי, שם פרטי, משפחה וכתובת

טוב, בן 25 רווק, בחור ישיבה ליטאי ואת השאר כבר אמרתי. משהו כאן לא מסודר???

חרלש

New member
מה זה היחס המגעיל הזה?!?!?!?!

"כשתפסיקי להאמין בדת, אני מחכה לך כאן" הבחורה רצתה להצטרף לפורום הזה כדי לשמוע אנשים, להבין מה עובר עליהם וכד' היא כבר לא תרצה לחזור לכאן וחבל.

חבל על מי שמת

וגם זה לא תמיד.... לצערי אלה שעדיין לא נעולים על עצמם מהווים סיכון לחברי הפורום האנוסים. הם ישתלבו, ויכירו, וירגישו חלק מאיתנו, ופתאום בהחלטה של רגע הם יחליטו שזה לא מתאים להם ואז מי שיינזק זה אנחנו, כי האנשים האלה מרגישים צורך לכפר על עוונותיהם על ידי זה שהם יחזירו בתשובה אנשים שהיו במצבם. אז טנקס, לכו לפורום מזפזפים. רק תזכיר לי היכן ראית יחס מגעיל? למה בחורה ששומרת שבת תתעניין במה שעובר עלי? לא עדיף שתיתעניין בדברים שיכולים לעזור לה להתקדם בשמירת שבת וכשרות? (כדבריה)

פרח צוף

New member
תודה על קבלת הפנים "החמה"

אתם מזכירים לי את החרדים שמתייחסים לחוזרים בתשובה כאל סוג ב אז אם אתם כ"כ מנסים להתנער מהתווית של חרדים הרי הדבקתם אותה בזה הרגע נכנסתי לתומי לפורום שראיתי שכתוב בו חרדים בעל כורכם.. הרגשתי שאני מתחברת למילים הרי איני רוצה לחיות כחרדית איני שלמה עם ההגדרה הזו ואני חיה בצורה הזו מסיבות משפחתיות נטו אז לבוא ישר ולהעיף סטירה קל מאד מה עם הרי מקבל כל אדם בסבר פנים יפות? בעבר לפני כמה שנים הייתי על סף יציאה לא שמרתי שבת וכשרות ולא האמנתי שיש מי שמסובב את הסיבות היום אני חיה בתחושה שזה לא מענין אותי אם יש או אין מענין אותי איך אני מול העולם האם אני מסוגלת להקשיב לקרובים אלי? להיות כתף ואוזן קשבת האם אני שואפת ומגיעה אל הדברים אליהם אני חולמת האם אני אמא טובה ובת אהובה במשפחתי וזה מה שלדעתי חשוב לא חשוב המגדר לא משנה המגזר משנה מה אנחנו מול עצמנו בעברי כתבתי בפורום יוצאים בשאלה הייתי פעילה ומוכרת בחרתי מסיבותי שלי לפרוש וגם לא לצאת בשאלה ואין לי חרטה על כך בכלל. אני חושבת שבמדינה דמוקרטית מותר לכתוב בכל מקום שאדם חש את עצמו מתחבר אז אני עדיין חשה שייכת ואני מקווה שלמרות קבלת הפנים הצוננת משהו תצליחו לקבל את השונה מכם כי בעצם זה מה שמשנה אותנו מהחרדים אז אתם שונים או שנשארתם חרדים בלב? ד"א גם בפורום יוצאים ישנם כמה וכמה כותבים חרדים שלא מסתירים זאת. במפורש כתבתי שאני שומרת שבת לא מצד ההלכה אלא מצד הנוחות והכיף שאני מרגישה בחופשה שאני מקבלת פעם בשבוע. בדיוק כמו צמחוני שבחר לא לאכול בשר.. שבוע טוב ושמח לכולנו..

מתבי6

New member
מאוד מתחבר לצד שהזכרת

גם אני היום יותר בקטע של לא איכפת לי ועושה מה שנוח לי ומשתדל להיצמד ולקיים את מה שאני מאמין בו. אני לא יכנס לתכניות של המנהלת היקרה אבל לדעתי מקום כזה נועד גם לכאלה שעדיין לא בטוחים איפה הם נמצאים וגם רוצים לשתף ולהשתתף.

mister xy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני חושב שיש כאן בפורום כמה כותבים/ות במצב דומה לשלך. אם את חיה בסבבה,
נהנית מהחיים
ועושה מה בא לך
זה הכי טוב שיכול להיות...

סוג ב

New member
מתנצלת

האמת שקראתי את ההודעה שלך אחרי 48 שעות ללא שינה. קראתי את ההודעה הקודמת שלך שוב והיא נשמעה אחרת. או בעיות בהבנת הנקרא. או התרגשות מהאחיינית החדשה, לא יודעת... אבל קבלי שוב התנצלות. ברוכה הבאה

למעלה