היי כולם

הרגש שלה מחמם וזה אכן השפיע על כולנ

ו .. נשארנו אנשים רגישים וקיבלתם בזכות הרגש והחם גם מישהי שאינה כמוכם ..

../images/Emo245.gifברוכה הבאה

אני בטוח שכולם שמחים שבאת ולכל אחד פה יש את מה שהוא מקיים ואת מה שלא, איך שהוא רוצה ואיך שהוא מרגיש. אשמח שתהני פה במאוד מאוד.

היי

אני לא מבין למה את מצפה לקבלת פנים בכלל, ומתאכזבת שהיא צוננת. הרי אף אחד אינו מונע את השתתפותך. פשוט תשתתפי כשאחת חושבת שיש לך מה לתרום. אט אט תהיי אחת משלנו (אם את אכן כזו), בלי קבלת פנים ובלי הוצאת פנים... אם לא, את פשוט תתאיידי. כל הדיון הזה נראה לי קטנוני ועקר. אבל בכל זאת, שלא תחשבי חלילה שאינני מקבל פנים יפה, אז קבלי: ברוכה הבאה! גם ממני...

פרח צוף

New member
אם הייתי חיה על פי ציפיות הסביבה

חיי לא היו חיים מצחיק אותי שדפקא אתה עם הניק רוצה לעזוב מביע דעתך אם אשאר או לא... סתם....הבנתי מה אתה רוצה לעזוב:) מה שחשוב שכל אחד יהיה שלם עם מה שהוא עושה ואיך שהוא חי את חייו אבל סתם כשאתה מגיע לכל פורום בכל מקום אתה לא ישר נכנס ומתחיל להביע את דעתך בכל נושא וענין אלא מציג את עצמך וכמובן שאם אתה זוכה לקבלת פנים נחמדה יותר עושה לך חשק להשאר. גם אתה היית מרגיש ככה וזה לא משנה אם זה בפורום או בחיים האמיתיים.. אז תודה לכל מי שהגיב הן בשמחה והן במחאה אני כאן וזו עובדה. נקווה שנהנה אחד מהשני או השניה..

גנדרן

New member
תשמעי פרח

אני חושב שאת טובה לא פחות מאחרים פה, ולפחות יש לך יכולת הבחנה מהירה..... תנוח דעתך את לא שומרת השבת היחידה כאן...

mister xy

New member
אתה תשתוק

הרי אתה ממש לא מתאים לפורום הזה. אתה בכלל לא חרדי ובטח שלא בעל כורחך. אז מי אתה שתקבע אם היא מתאימה לפה.

גנדרן

New member
אני מקווה

שאין לך תוכניות להרביץ,. למי שחושב אחרת ממך... תקשיב חמודי אני לא איזה חבר שלך מהפלי"ם דבר בנימוס...

mister xy

New member
רוצה מכות ? ../images/Emo46.gif

הנה, קח אחד
ועוד אחד
ואחרון לסיום
סתאאאאאאם, אני צוחק, הרי אני אוהב אותך ! בוא, קח ממני חיבוק

גנדרן

New member
במקמוך לא הייתי מציע

אתה יודע כמה זמן ייקח לי לפרק אותך לגורמים? ...... חחחחח קח חיבוק דב חזרה

אממ זלא שמזלזלים בך פשוט זלא מתאים

אנחנו לא רוצים תדת ואתמי שקשור לזה פשוט רוצים חופש מדת מפולחן מלחץ מכפייה מכל דבר שמלווה לדת ואת מזכירה לנו אתזה כי את דתיה אז זה לא אישי ..

למעלה