היי כולם...

PitZzahat

New member
היי כולם...

קוראים לי שני, אני דיי חדשה פה, כתבתי קצת קצת הודעות. לא משהו מיוחד... בקיצור- אני רואה שיש פה אחלה חברה, וקצת חבל לי שהפורום בשלבי גסיסה... אז הינה לכם מספר שאלות שהכנתי. *כן... החופש הגדול מתחיל להראות סממני שיעמום מתקדמים...* תענו אם בא לכם. שם: גיל: אזור בארץ (אם בא לכם): אני בפורום הזה כי...: שומע/ת גרין דיי מאז: טרה, מייק או בילי ג'ו? *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: חופשגדול או לימודים? ים או בריכה? אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: בשר זה: מוזיקה באזניות או מערכת? אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. ג. יפית או מ.כוערת? גבי
או צחי? היפה או החיה? קטשופ או עגבניה? על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? מלון או אבטיח? חופשה בארץ או חו"ל? 1+1=? יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...) כרכור או סינגפור? איך עושה פרה? שלוש משאלות מדג זהב: הופעה או מועדון? וידיאו או DVD? הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: עד כמה
משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): ו...זהו בערך... (מקווה שלא יצא פקצי במקצת... ואם כן תסלחו לי נכון :) תהיו בריאים, שבוע טוב, ויומולדת שמח.

טוב. אני חדשדושה. אז זה מחייב.

שם: יעל גיל: 16 אזור בארץ (אם בא לכם): ת"א והמרכז. מעורפלת שכמותי. אני בפורום הזה כי...: גרין די שולטים.
. והם הלהקה החביבה עליי. אצטרה אצטרה. שומע/ת גרין דיי מאז: מאז כיתה ט'. טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי ג'ו! ("תעשה לי גיטרה!") *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: לא תודה. סתם... אח אחד. כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: שני היפוגריפים ודרקון. חופשגדול או לימודים? נו באמת. אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: USA בשר זה: יאמי? היפה או החיה? הא? קטשופ או עגבניה? תלוי בא קודם?
על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? מטוס פרטי. מלון או אבטיח? אבטיח. חופשה בארץ או חו"ל? לא איכפת לי. ברגעים אלו אני מתכננת פלישה למזוודה אקראית בנמל התעופה אז קשה לקרוא לי בררנית. 1+1=? 7. כאילו דא. יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין לי. היא שרה יפה. למות עליה כפרה (
) התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: הכלב. מה? אל תסתכלו עליי ככה! זה רטרו! איך עושה פרה? מיאו (כאילו כזה) שלוש משאלות מדג זהב: 1. יכולות נגינה סבירות על גיטרה. 2. יכולות שירה סבירות. 3. חברי להקה מהופנטים. ועכשיו אני אהיה כוכבת רוק! הופעה או מועדון? הופעה. הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: מוקה. וקולה. הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: מוקה. וקולה. עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 473657835657. בערך. סלחו לי. מחקתי חלק מהשאלות כי חשבתי שתשובתם לא יעניין אף אחד בגרוש. שני גרושים זה המינימום. אבל זה היה כיף!

BlueBeIl

New member
תהליכי גסיסה?../images/Emo142.gif

אני חושבת שזו התקופה הכי טובה שהייתה לפורום הזה כבר שנה... כאילו... נכנסים ואשכרה יש תגובות חדשות!
שם: שלי גיל: 17 אזור בארץ (אם בא לכם): דרום אני בפורום הזה כי...: גרין דיי רולז שומע/ת גרין דיי מאז: בגיל שבע אהבתי את באסקט קייס נורא (עד כמה שילדה בת שבע יכולה להעריך מוזיקה) ואז לפני קצת יותר משנתיים ראיתי אותו שוב בטלוויזיה ומאז הכל הסטוריה
טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי ג'ו כמובן
אבל גם מייק כוסי להחריד וטרי ממש חמוד ומגניב
אחים/אחיות: שתי אחיות. כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: כמה חתולים. חופשגדול או לימודים? לימודים! סתם נראה לכם?
ים או בריכה? מממ... ים כי הוא הרבה יותר יפה, ואפשר סתם לשבת ולהסתכל עליו, כשבבריכה - נוף הערסים והילדים הקטנים לא מהנה במיוחד.... אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: קליפורניה! ואולי בלונדון קצת. בשר זה: טעים. מוזיקה באזניות או מערכת? אוזניות כי אז אפשר לשמוע בכל ווליום שרוצים בלי שההורים\חברים\אנשים מהכיתה יתלוננו, וגם כששומעים ברמקולים הרבה דברים הולכים לאיבוד. אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו? מממ.. לא יודעת?
ג. יפית או מ.כוערת? הא? גבי או צחי? צחי, אבל אני משוחדת כי יש לי ידיד כזה
היפה או החיה? איכס דיסני
קטשופ או עגבניה? אממ... תלוי עם מה, אוהבת את שניהם. על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? על טיסות בכל העולם לראות הופעות של כל הלהקות שאני אוהבת ובחיים לא באות הנה
מלון או אבטיח? אבטיח חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל 1+1=? לא יודעת, אבל מסתבר ש 2+2=5 יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אממ... מה? התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: אף פעם לא השתמשתי במשהו יותר יצירתי מ"שכחתי" אני חושבת... קווין סיימון ו..? מה? כרכור או סינגפור? סינגפור איך עושה פרה? מו שלוש משאלות מדג זהב: להיות בפסטיבל שבו מופעים גרין דיי מיוז הול בייבז אין טוילנד וקיטי (אממ רגע זה נחשב לאחת?
) הופעה או מועדון? הופעה!
וידיאו או DVD? DVD כמובן, איכות יותר טובה ויש תוספות
. הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: שוקולד זה בכלל לא טעים...
גלידה זה טעים. ופופקורן
הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: צ'יפס. עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): כרגע אני דווקא לא משועממת במיוחד כי חזרתי מהקניון אז... 2....

the papercut

New member
כן?

שם:רן ג'וניור דה 2 גיל: כימעט 16 אזור בארץ (אם בא לכם): אזור ת"א אני בפורום הזה כי...: משעמם לי שומע/ת גרין דיי מאז: מאז כיתה ח' טרה, מייק או בילי ג'ו? טרה, בס שולט *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: יש שני אחיות ואח כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: נמלה תימנית חופשגדול או לימודים? חופש גדול ים או בריכה? בריכה אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: אשקלון בשר זה: לא כשר(להקה לא כשרה וגם טובה) מוזיקה באזניות או מערכת? שניהם אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. בלינקי ביל ג. יפית או מ.כוערת? א.ני גבר גבי או צחי? דוד היפה או החיה? היפה קטשופ או עגבניה? כוס על האימא שלך על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? על מישהו שיהרוג את ממציא השאלון מלון או אבטיח? די כבררררררר חופשה בארץ או חו"ל? נימאס לי 1+1=? 5 יש לי פוסטר של בלאק פלאג בחדר כי..? הביאו לי אותו מחו"ל והיא אחלה להקה התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: לא הייתי בבית מ4 בצהריים קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...)כוס אמוק אני אקרע אותך כרכור או סינגפור? בטח כרכור איך עושה פרה? ינל רבאק שלוש משאלות מדג זהב: שתמותי שתשרף גופתך ומיליון דולר לי הופעה או מועדון? מועדון (יעני זה מה שיש לנו פה) וידיאו או DVD? ודיאו הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: מה?? הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: בטח עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 22

clam

New member
אני שונא שאלונים כאלה

שם: ארבל גיל:17 וחצי אזור בארץ (אם בא לכם):רחובות אני בפורום הזה כי...: למה לא? שומע/ת גרין דיי מאז:כיתה י' טרה, מייק או בילי ג'ו? טרה *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות:אחות גדולה כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...:לא חופשגדול או לימודים? כן ים או בריכה? ים אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: ניקרגואה ולונדון בשר זה:רצח (סתם) מוזיקה באזניות או מערכת? מערכת אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?..מישה ג. יפית או מ.כוערת? כן גבי או צחי? כן היפה או החיה? כן קטשופ או עגבניה? קטשופ על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? זונה מלון או אבטיח? מלון חופשה בארץ או חו"ל? בחול 1+1=? סיימתי ללמוד מתמטיקה...אני לא צריך לדעת יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? הא?? אין לי.... התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: מממ....לא זוכר קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...)הא?? כרכור או סינגפור? כרכור איך עושה פרה? מהההההה שלוש משאלות מדג זהב: 1. תפסיק לחרבן לי באקווריום. 2.תתחיל לדבר. 3.תביא כסף? הופעה או מועדון? הופעה וידיאו או DVD? לא זה ולא זה הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: איןדבר כזה הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: איןדבר כזה עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 5

PitZzahat

New member
ניסיתי לשעשע...

טוב לא יצא מזה משהו אבל לפחות העסקתי את עצמי איזה שבע דקות...

Bob טיפש

New member
הנה שלי...

שם: לידיה גיל:16 עוד שבועיים אזור בארץ (אם בא לכם): מרכז אני בפורום הזה כי...: יש פה אנשים סבבה וגרין דיי אחלה להקה שומע/ת גרין דיי מאז: ומתמיד.. כשהייתי בבטן של אמא אז היא שמה אוזניות על הבטן והשמיעה לי שירים שלהם... טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי ג'ו פשוט איש חמוד אבל נראה לי טרה.. *וקצת דברים כלליים...*: אני מתופפת וזהו נראה לי.. אחים/אחיות: יש לי.. אחות, גדולה.. כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: הפיג'מה שלי.. סתם. אני חולה על שפנים! ופרות יפות כשמציירים אותם וחתולים מגניבים.., יש לי. חופשגדול או לימודים? נו מה נראה לך!? ברור שהחופש!!.. ים או בריכה? ים.. פשוט יש שם יותר מה לעשות ויותר כיף ויותר אמיתי ויותר יפה. אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: תל-אביב. ואני אגור שם אחרי 18 בשר זה: טעים. מוזיקה באזניות או מערכת? מערכת בפול ווליום אבל יוצא לי לשמוע פול באוזניות כי אני כמעט אפעם לא בבית.. אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. טאו-טאו ג. יפית או מ.כוערת? מה? גבי או צחי? הא? לא מכירה. היפה או החיה? היפה, כמוני.. חח ממש. יפה בכל זאת. קטשופ או עגבניה? קטשופ. יותר טעים יותר אמיתי וטבעי= פחח על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? המממ על.. ואללה שאלה קשה, נראה לי על להיות חכמה-גאונה כי זה היה גורם לי להיות מליאנית ואז היה לי מלא כסף לכל השטויות שאני רוצה.. מלון או אבטיח? אבטיח יותר טעים. חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל.. 1+1=? 10.. 2 יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין לי וטוב שכך התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: אני ילדה טובה אני תמיד מכינה ש"ב.. טוב נו, "אבל לא הספקתי להעתיק" קווין סיימון ו..? מה??? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...) כרכור או סינגפור? סינגפור איך עושה פרה?מוווווווווווווווווווווווווווווווווווושלמת שלוש משאלות מדג זהב:שאני וחבר שלי נתחתן. שיהיו לנו 5 ילדים וכלב, ובית!! זה 4 אבל לא נורא :] חחח טוב נו: כסף, כסף, וש2 אנשים יחזרו לחיים. הופעה או מועדון? הופעה!!! וידיאו או DVD? לא משנה הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: החבר שלי!!!!!! נשבעת לכם!!! הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: חחח אותו הדבר כמו השאלה הקודמת... עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 10000000000

clam

New member
על מה מזל טוב?../images/Emo12.gif

זה היה בכלל מכוון אלי?

PitZzahat

New member
לא הבנת... זה כאילו-

אתה אדום עכשיו. לקומוניסטים קוראים אדומים. מזה נובע אתה קומוניסט. מ.ש.ל. אוף. אף פעם לא מבינים תבדיחות שלי...

למעלה