היי כולם...

המממ

שם: ארז וולך (דהה) גיל:15 אזור בארץ: נתניה אני בפורום הזה כי...: גרין דיי שולטים!! שומע/ת גרין דיי מאז: תחילת שנה שעברה טרה, מייק או בילי ג'ו? כולם חשובים לשלמות המוזיקה. *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: שתי אחיות (אני סנדוויץ') כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...:שני ארנבים, שלושה גרבילים, ושני אוגרים. חופשגדול או לימודים? עכשיו לימודים, כי גם חופש אין לי (עבודת קיץ...) ים או בריכה? בריכה (למי יש כח לכל החול שנכנס לחריץ?) אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: איזור כפרי באנגליה. בשר זה: גוד פוד, לא? מוזיקה באזניות או מערכת? אוזניות אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו? סמוראי ג'ק ג. יפית או מ.כוערת? מ. כוערת. שונא אותה. גבי או צחי? מי??? היפה או החיה? היפה כוסית אחושרמוטה. קטשופ או עגבניה? עגבניה ממולאת בקטשופ על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? גיטרה טובה מלון או אבטיח? אבטיח חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל. אני שונא חום. 1+1=? 3. יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין לי. התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: הארנבים אכלו לי... קווין סיימון ו..?????????!?!?!?!?! כרכור או סינגפור?כרכור. סבא סבתא גרים שם. איך עושה פרה? הלו, תעיף ת'ידיים ש'ך מהציצי שלי! שלוש משאלות מדג זהב: יכולת ללמוד ע"י הסתכלות בספר, ואינסוף משאלות. הופעה או מועדון? הופעה וידיאו או DVD? DVD, למי יש כוח לוידאו מעפן? הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: ברגר מברגר קינג הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: סמים עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 7

gp53

New member
../images/Emo26.gif

שם: גילי גיל: בספטמבר 16 אזור בארץ (אם בא לכם): גדרות(בין אשדוד לרחובות) אני בפורום הזה כי...: אני מנהלת אותו
וגם כי אני אוהבת את המוזיקה שלהם שומע/ת גרין דיי מאז: תקופת דוקי גיל 7 בערך טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי ג'ו ומייק, ואחר כך טרה *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: אח ואחות, שניהם קטנים כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: שתי כלבות(איציק ועכברוש צהוב) שני ארנבים וכמה גמבוזיות חופשגדול או לימודים? עכשיו לימודים לצערי, יש לי כל מיני דברים על הראש ים או בריכה? ים, רק בלי המדוזות אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: אילת בשר זה: טעים מוזיקה באזניות או מערכת? תלוי בסיטואציה אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. היי היי בלינקי ביל ג. יפית או מ.כוערת? מ.כוערת גבי או צחי? צחי
היפה או החיה? הכבשים שאוכלות לה את הספר בהתחלה קטשופ או עגבניה? שניהם על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? חלק מהתקציב לפרימיירה שלי מלון או אבטיח? אבטיח חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל, או אילת 1+1=? שני תאים אגוצינטגרוזוטים
יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין, אבל אם היה זה כי אחותי החליטה "לשפץ" לי את החדר התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: נגמרו לי כל העפרונות בבית(עלוב אמרנו לא? מה שיותר מצחיק זה שהאמינו לזה) קווין סיימון ו..? מה?(היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...) כרכור או סינגפור? סינגכור איך עושה פרה? אם אתה לא קיבוצניק נא לא לשגל שלוש משאלות מדג זהב: צריך לחשוב על זה הופעה או מועדון? הופעה וידיאו או DVD? נגיד שdvd הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: שוקולד זה לא כזה משהו, אי לכך יש יותר דברים טעימים ממנו, רבים מידי מכדי לפרט את כולם פה. הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: קפה(בעיקר בגיל הבלות) עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 3

NiKi†a

New member
אוקיי אני../images/Emo41.gif :)

שם: שירן גיל: 16 אזור בארץ (אם בא לכם): לב השרון אני בפורום הזה כי...: לפני כמה חודשים הוא היה ממש מת ובאתי לעזור לו לקום (כן אני חמודה
)..התכוונתי לפרוש באיזשהו שלב אחרי שראיתי שהוא באמת קם לתחיה ויש בו הרבה ילדים.אבל נשארתי פחות או יותר
(למרות שיש לי אלבום מקורי של גרין דיי
) *תנו כבוד!* שומע/ת גרין דיי מאז: מלפני חצי שנה טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: 2 כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: כלב, דגים ואחים קטנים. חופשגדול או לימודים? חופש? ים או בריכה? לא יודעת....שניהם בעיקרון
אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: פרדסיה. בשר זה: יאמי מוזיקה באזניות או מערכת? אוזניות אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו? סקווישי ג. יפית או מ.כוערת? ש.קשוחה גבי או צחי? צחי (?!) היפה או החיה? מלך האריות. קטשופ או עגבניה? קטשופ רולזזזזז על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? על מכונית חדשה, (על דיסקים למינהם...[לא את כל המיליון) ועל לנסוע שוב לאמריקה. מלון או אבטיח? מלון חופשה בארץ או חו"ל? חו"ללללל 1+1=? 7? יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין לי של כריסטינה (למה שיהיה לי?)...אבל יש לי של פאפא רוץ'
התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: אופס? קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...) כנראה שאני סתומה...מצטערת. כרכור או סינגפור? אמא'שך. איך עושה פרה? מיאווווו שלוש משאלות מדג זהב: כרטיס להופעה של מיוז (או פשוט- את מאת'יו
), גיטרה חשמלית....ואותו. הופעה או מועדון? הופעה וידיאו או DVD? וידיוי. הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: שניצל. הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: Muse. עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): אחת עשרה. אה זהו?

Lee G1

New member
הנה שלי:

שם: לי גיל: 14 אזור בארץ (אם בא לכם): ירושלים! אני בפורום הזה כי...: כי אני אוהבת גרין דיי שומע/ת גרין דיי מאז: סוף כיתה ו' בארך... טרה, מייק או בילי ג'ו? בלי ג'ו =] *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: אח גדול אחות גדולה ואחות קטנה...ממש גן חיות! כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...:סמור...(מה זה בכלל?!) חופש גדול או לימודים? אמ.... אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: ארצות הברית! בשר זה: לא משהו.... היפה או החיה? החיה!!!! קטשופ או עגבניה? עגבניה ברור!!! קטשופ זה בעעעע על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? טיסה לארצות הברית!! מלון או אבטיח? אבטיח חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל בארץ לא מיוחד! 1+1=? 1? יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? למה שיהיה לי?! התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: הם היו לי אל השולחן בהפסקה....אני לא יודעת לאיפה הם נעלמו! איך עושה פרה? יש שאלה יותר קלה אולי??? הופעה או מועדון? הופעה! הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: ספגטי חחח הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: אממ...יש דבר כזה?!?! עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר):3 ושלושה רבעים!

עלקשׂ

New member
גם לי משעמם

ושנים לא עשיתי שאלונים. אז הנה- שם: אלכס גיל:עוד שבוע 14 אזור בארץ (אם בא לכם): תלאביב אני בפורום הזה כי...:בא לי שומע/ת גרין דיי מאז:הרבה זמן..בזמן האחרון יותר טרה, מייק או בילי ג'ו?הויי בילי ג'ו *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות:נופ כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...:כלבה שמתפקדת בחתולה. חופשגדול או לימודים?ממ לימודים בלי לימודים או חופש עם דברים. ים או בריכה?ים בלי מדוזות אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: טורונטו בשר זה:נחמד אם אין בו נוצות מוזיקה באזניות או מערכת?מערכת אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. סקיפי! ג. יפית או מ.כוערת?ד.וו גבי או צחי?שמוליק היפה או החיה?פרינסס פיונה קטשופ או עגבניה?עגבניה על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? מיי בייבי פרארי;] מלון או אבטיח?אבטיח חופשה בארץ או חו"ל?חול 1+1=?4 יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? אין התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: תמיד "הכנתי" P: קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...): שו? למרות שזה נשמע מוכר:| כרכור או סינגפור? סינגפור! איך עושה פרה? קוואק שלוש משאלות מדג זהב:אספקת ממתקים בלתי נדלית,בית קטן עם דשא.וחמוס. הופעה או מועדון?הופעה. וידיאו או DVD?דיוידי הכי טעים בעולם חוץ משוקולד:אמאנאמ עם בוטניםP: הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד:אמאנאמ עם בוטנים? עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר):9 הוי נגמר לא היה ארוך דפקא.

שלי

שם: לירון גיל:14.5 אזור בארץ (אם בא לכם):ת"א אני בפורום הזה כי...: כיף פה שומע/ת גרין דיי מאז: סוף כיתה ז' טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי ג'ו *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: אין כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: כלבה וחתול חופשגדול או לימודים? חופששש ים או בריכה? ים אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..:ת"א.... בשר זה:
מוזיקה באזניות או מערכת? מערכת בפווול ווליום אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?.. רפי ג. יפית או מ.כוערת? מה? גבי או צחי? מי זה? היפה או החיה? זה בסדר אני אוותר קטשופ או עגבניה? עגבניה על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר? מלון או אבטיח?
חופשה בארץ או חו"ל? חו"ל 1+1=? 5 יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..? כי היא מושלמת
התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: לא זוכרת קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...) כרכור או סינגפור? סינגפור איך עושה פרה? מוו שלוש משאלות מדג זהב: אני שונאת דגים הופעה או מועדון? הופעה וידיאו או DVD? מה זה משנה הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: פיצה הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: אלכוהול עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר):100000000000

TomAngel

New member
(")(o_O)(")

שם: תום. גיל: 15 וחצי אזור בארץ (אם בא לכם): ירשולים אני בפורום הזה כי...: גרין דיי פאקינג רולז. שומע/ת גרין דיי מאז: מממ.. כיתה ז בערך טרה, מייק או בילי ג'ו? בילי, כי יש לו קול מדהים, והוא גיטריסט מדהים. *וקצת דברים כלליים...* אחים/אחיות: אחות אחת כלב/חתול/אוגר/סמור/זברה וכו'...: דוב גריזלי שאני מגדל באבטיה באהבה רבה. (WTF?) חופשגדול או לימודים?: חופש מפוצל =/ ים או בריכה?: אני לא יודע אני משוחד כי אני שחיין.. אבל בכלליות ים הרבה יותר טוף. אם יכולתי לבחור הייתי גר/ה ב..: חיפה בשר זה: טעים :] מוזיקה באזניות או מערכת?: לא משנה לי ממש o_O אם היה לי דב קואלה הייתי קורא לו?..: ?.................. ג. יפית או מ.כוערת?: ? o_O גבי או צחי?: גבי?.. היפה או החיה?: היפה קטשופ או עגבניה?: לא זה ולא זה :| על מה הייתי מוכנ/ה להוציא מליון דולר?: גיבסון לס פול D: מלון או אבטיח?: אבטיח חופשה בארץ או חו"ל?: חו"ל 1+1=?: 4. שער הדולר עלה :\ יש לי פוסטר של כריסטינה בחדר כי..?: ?????!?!!??!?! התירוץ הכי עלוב שהשתמשתי בו כשלא הכנתי שיעורים: אני פשוט לא אומר שהכנתי והיא שוכחת מזה o_O.. אבל אם אני אומר פשוט אני אומר שלא היה לי זמן או ששכחתי.. קווין סיימון ו..? (היתה פעם סירה כזאת... טינק פיפל.. טינק...): ?.. כרכור או סינגפור?: סינגפור איך עושה פרה?: מוווו שלוש משאלות מדג זהב: לנגן עם גרין דיי בהופעה, גיבסון לס פול, ומגבר ענק D: הופעה או מועדון?: בטח שהופעה וידיאו או DVD?: DVD, כי האיכות יותר טובה הכי טעים בעולם חוץ משוקולד: מממ.. אוכל סיני :) הכי ממכר בעולם חוץ משוקולד: גיטרות עד כמה משועמם אני עכשיו, (מאחד עד עשר): 10 =/

למעלה