היי כולם

kalista

New member
היי כולם

אני מלכה.. לא מזמן התחלתי לשמוע פינק פלויד... מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולכתוב את השמות של כל האלבומים והאוספים של הלהקה? (ובנפרד שאני אוכל לדעת מה אוסף ומה אלבום) תודה מראש

שלום..

משמע?! וברוכה הבאה לפורום! בתור התחלהת תפני לשאלות הנפוצות, יש שם מלא מידע על מה שאת מחפשת ועוד על אלף ואחד דברים. נוסף לזה, את יותר ממוזמנת להשתתף בדיונים, לעיין במאמרים של הפורום. יש גם סקר חדש שנשמח אם תטלי בו חלק... אני בטוח שתיהני פה, כי הפורום הזה הוא כמו המוסיקה של פ"פ = ממכר! ו..... לילה טוב!

חלילה וחס

אני רחוק מהתפקיד הזה.... סתם הייתי בראש טוב (שתיתי הרבה) באותו יום, בעצם כל יום!

נהפוך הוא

אני מאוד שמחה לראות שאתם מקבלים בברכה חדשים. זה אינו "תפקידי".

holo

New member
שלום מלכה

זה מצחיק שכתוב: "שלום אני מלכה" חחחחח שלום אני מלך
האלבומים והאוספים מצויים בדיסקוגרפיה שבמאמרים של הפורום.

kalista

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

קודם כל תודה לשניכם...
ולא אני לא מפגרת
,מלכה זה באמת השם שלי
(כן אני אוהבת סמיילים

kalista

New member
מנצל"שת את עצמי../images/Emo163.gif

איזה אלבום היית ממליצים לי לקנות בתור התחלה?

deePink

New member
כמה ויכוחים היו בעניין הזה...

לפי דעתי זה תלוי באיזה שירים את הכי אוהבת... אני הכי אוהבת את התקופה ההתחלתית יותר... לכן אני ממליצה לך אליה... בכל אופן לא הייתי אומרת ללכת על הוול... לפי דעתי, לכי על הדארק סייד או וויש יו וייר איר
(את מידל לפי דעתי תעזבי בנתיים (וכמו שפעם קרייזי אמר לי הדגש זה על בנתיים)... תראי לאין פנייך מועדות ואם זה יותר לדארק סייד אז קני את מידל- ההנאה מובטחת לך! אם זה דווקא הוול כי אני מאמינה שרוב השירים שאת מכירה עכשיו הם משם... אז תנסי את אנימלס...) וזהו... תמיד תזכרי שכל דבר של הפלויד הוא דבר טוב ללא ספק... ככה שכל דיסק יספק לך הנאה מי יותר ומי פחות... תנסי עד שתמצאי את *ה*דיסק או *ה*דיסקים... לנסות לא עולה כסף (חוץ מהכסף של הדיסקים עצמם)
וכמובן... ברוכה הבאה!
ממני, ענבל

kalista

New member
הממ

תודה
ואני לא מבינה, אם פניי מועדות לדרק סייד אז לקנות את מידל? לא עדיף שאני אקנה את דרק סייד? ולמה את כ"F לא ממליצה על דה וול?

deePink

New member
חחח התכוונתי

שאם תקני את הדארק סייד ותאהבי אותו אזאחרי זה אני ממליצה בחום רב על מידל... לא יודעת הוול דיי נדוש הוא גם לא כזה מדהים... אני לא כלכך אוהבת... למרות שהוא מצויין ללמוד לכימיה.... בעעעעעעעע היום היה לי הבגרות הראשונה בחיי והיא היחידה הראשונה בכימיה טכנולוגית...=(( בגרות כלכך קלה וטעיות כל כך טפשיות ובכמיות בלתי רצויות...באסה לי.

kalista

New member
הבנתי

אותך... ומוזר כי השירים שאני מכירה משם דווקא ממש טובים... מצטערת בקשר למבחן שלך

deePink

New member
הלוואי וזה היה

מבחן כי גם ככה הייתי מוגשת על 100... אבל ידיד שלי,חישב וגם אם אני נופלת ממש ממש אז יהיה לי 85 בערך בבגרות.. שזה טוב כי 50% ציון הגשה מאה אז זה 92.5... ואחרי זה הלכנו למסעדה לאכול עוגה ואייס קפה..
+
+עוגה... חמוד שכמותו ^^ (אני אדאג להראות לו חיבה...)

Buttercup p

New member
dark side of the moon

אולי הוא קצת כבד מידי בשביל התחלה.. אבל הוא אחד הטובים שלהם:)

DEclipse

New member
בחירה מצויינת

זה הדיסק שהכניס אותי לעסקי הפינק פלויד :)

Elinor BC

New member
היי מלכה../images/Emo13.gif כנסי../images/Emo26.gif

ברוכה הבאה, השתלבות נעימה..
אממ אני אגיד לך את האמת, אולי כדאי שתיקחי אוסף, כלומר את ECHOES ותשמעי שם את השירים, אחרי שתשמעי ותחליטי מה השירים הכי דומיננטים "שכבשו את ליבך" תאמרי לנו ואז נפנה אותך לדיסקים הספציפים שבהם השירים הנ"ל נמצאים.. כי למען האמת, אין לי מושג איך להמליץ על על דיסק שלהם, אני אוהבת כל כך את כולם.. ואני לא יודעת מה מתאים בשביל "פעם ראשונה" אני במקרה שמעתי את הדארק סייד ראשון כי זה פשוט מה שיצא לי.. חוצמזה, את יכולה פשוט לקחת גם איזה דיסק שבא ולהתחיל לשמוע.. אין כאן מחויבות או משו.. הם כולם מדהימים

kalista

New member
חחח תודה../images/Emo13.gif

הממ האמת שאני ממש לא אוהבת לקנות אוספים... אני חושבת שזה ממש מיותר... זה יותר מדי תחושה שכאילו צרבתי דיסק, כי באותה מידה אני יכולה לעשות את זה.. למרות שבעיקרון אפשר גם להוריד אלבום רגיל... בכל מקרה אני לא רוצה אוסף , אף פעם לא קניתי ואני גם לא אתחיל... אבל תודה בכל אופן
ולא התכוונתי, איזה דיסק מומלץ לקנות בפעם הראשונה, מה שהתכוונתי זה שאיזה מהדיסקים אתם אוהבים וממליצים לקנות, יצא שזאת הפעם הראשונה שאני אקנה דיסק שלהם, אבל באותה מידה הייתי יכולה לבקש המלצה לקנות דיסק בפעם השניה... הבנת אותי?

למעלה