היי כולם

Elinor BC

New member
אה-הא, אבל לי אין שמץ של מושג

איך אפשר להמליץ למישהו שעוד לא שמע אותם לפני, על דיסק ספציפי? אז זה רעיון מקורי לשמוע אוסף ומתוכו רוב השירים הנבחרים לבחור את הדיסק ולהתחיל ממנו..

The Albatross

New member
מסכים.

ואני לא חושב שיש להקה כלשהי שעונה על ההגדרה "להקת אוספים".

kalista

New member
זה לא שאני לא מכירה אותם בכלל,

אני מכירה ואוהבת לא קצת שירים שלהם... זה לא שביום בהיר אחד החלטתי אני קונה דיסק של פינק פלויד... איך אני אדע אם אני אוהב אותם או לא? סתם ככה להוציא כסף?! בתור אנשים שאוהבים ומכירים את הלהקה, שאלתי איזה דיסק אתם הייתם ממליצים לי לקנות? לא רק "בתור התחלה" , אלא דיסק שפשוט חבל שאין לי כי הוא טוב... זה לאו דווקא אומר שאני אקנה אותו עכשיו אם בכלל, אני רק רוצה לשמוע את דעתכם...

Elinor BC

New member
אההההההה , אז אם ככה../images/Emo26.gif

את למעשה שואלת מה האלבומים האהובים עלינו של הפלוידים.. אם ככה, אז האלבומים האהובים עלי לאחרונה הם: Meddle The piper at the gates of dawn-בחודש האחרון אני שומעת אותו כל יום (לפחות פעם אחת ביום!!) ואחרון חביבבב !!
division bell ואלו כמובן המלצותי, קני את האלבומים האלה, ואני מבטיחה לך את לא תתחרטי!!!!!!!!

Liorking

New member
קודם Dark Side of the Moon

אלבום ענק, לדעתי גם אלבום הרוק הכי טוב. אחרי זה Wish You Were Here, גם אלבום מצוין. אח"כ החומה, צריך להתרגל אליו קצת כי זה אלבום מהפכני באופן מדהים. אם שלושת הגדולים לא מספיקים (תאמיני לי, הם לא) אז Meddle.

למעלה