היי כולם...

h e n y

New member
היי כולם...

אני די חדשה.. ראיתי שהוקם הפורום הזה על השבט..והחלטתי לקפוץ לבדוק אני מאוד אוהבת את השיר "נווה מדבר"...אבל אני לא יודעת כלום על הלהקה... מישהו מוכן לתת לי פרטים כללים?

Scratch One

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה...

את מוזמנת לכתוב בשרשור היכרות, ולבקר באתר של השבט www.shevet.com אז ככה: השבט הם הרכב היפ הופ בניחוחות של RNB ו- RAP, שפועל כבר 8 שנים השבט לא החלו את דרכם עם השיר "נווה מדבר", למי שלא יודע הם השתתפו בכמה אלבומים עוד לפני, כמו האלבום של מומי לוי עם השיר "תן לזמן לנצח" ובדיסקים מקרופון למקסימום 1 ו2. מאחוריהם גם כמה וכמה פריסטיילים משובחים מתוכנית הרדיו "עסק שחור" בגלגל"צ . בקיצור... לא נרים גבה אם כבר שמעתם על השבט מחברים או מהדודה () בקרוב מאוד, (10.2.06), האלבום החדש והראשון של השבט, יוצא להפצה של התו השמיני, מי שלא קונה ... השבט נרקח משני הרכבים: אמורא שבה היו חברים סבא ג'ון, מתוקה, ג'י טק וקספר ומראסטה קישקשתא שמורכב מאוז וטונה. כרגע השבט הם: אדם, סבא ג'ון - ראפר ומפיק. טונה מאן - ראפר ומפיק אוז - ראפר וחלומה הרטוב של כל אם ישראלית מצוייה (וגם של הבת שלה) מתוקה - זמרת וראפרית. *כל הזכויות שמורות ל-Hypnotic Poi§on , Funky Giraffe

ולא לשכוח את ג'י מאן אקא תומר גלר

שלטעמי הוא הראפר הצעיר הכי טוב שיש. בתמונה: מימין לשמאל.... מתוקה סבא ג'ון אדם הקטן זה מיסטיק הגדול זה אני משמאל זה אוז יאלה...אנחנו נראים שם כאילו יצאנו ממוסד לראפים טיפשים. נ.ב. עיר הבירה מדאפאקההההה

בהמשך ההסבר רשום גם על תומר...

הוא פשוט לא העתיק את זה עד הסוף

OceaND

New member
כן אבל לא ממש

זה היה ממש בתהחלה כששתי הלהקות קמו (בתחילה ללהקה אחת). הם לא הקליטו משהו ביחד.. מהר מאוד הם התפצלו

ברוכה הבאה מותק ../images/Emo24.gif

על השבט כבר הסבירו לך :) תבואי להופעה בחמישי!

h e n y

New member
הלוואי ויכלתי....../images/Emo4.gif

אבל את האלבום בע"ה אני אקנה...אין מצב שלא..

h e n y

New member
:)

יוואו תודה לכולכם על הקבלת פנים..כבר רואים שמדובר בפורום איכותי...

voodoo doll

New member
סליחה על הבורות אבל...

מתוקה זה לא השם השני של מיטל? על שם סבתא שלה או משו..?

dan the man

New member
ברוכה הבאה!

טוב אי אפשר להאשים אותך שאת אוהבת את נווה מדבר....מי לא.... *אימיול* *שירים* *השבט* תקשרי לבד

1uLtRaSoNiC1

New member
ברוך הבא =] תהני...השבט אחלה רצח

וקני את האלבום :p [מי היה מאמין שיוצאי פורום מוזיקה שחורה כל כך נחמדים לפעמים הא? חח]

למעלה