היי כולם...

Jimmiet

New member
כן! מה קורה פה?!..../images/Emo12.gif

ברוכה הבאה אגב

Butza

New member
הוא מזכיר לי את מונטל ג'ורדן פה!?~@

מזכיר לא יודעת למה

Silly A

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif + פרטים.

סבא ג'ון זהו שמו המקוצר של ג'ונסטיניוסינאוגטימשאו מנהיג שבט האורמנדוגלומזיפליקלידיקלימוראנו בדרום אפריקה
, אשר הושמד על ידי האדם הלבן במהלך המאבק על השלטון באיזור בין בריטניה לצרפת בשנת 1915
. מועצה חייזרית בשם "רשות הפיקוח הבינגלאקטית לאיזון" גילתה שמותו בטרם עת גרם לזיהום שישמיד את גלקסיית שביל החלב בשנת 2111, ולכן חזרה בזמן רגע לפני שהוא נורה למוות מאקדחו של מוסקיטר ולשם הפשטות נקרא "הסב ג'ונסטיניו משבט האורמנדוגלומזיפלי" שלאחר לחצים מצד האקדמיה ללשון עברית הפך ל-"סבא ג'ון" מ-"השבט". לצידו עומד איש הטונה... מוטאנט רב עוצמה המצטרף למאבקו של "סבא" לאחר שננשך על ידי קופסאת טונה מקופסא שהתגלה בתוכה שריד דולפין רדיואקטיבי. כוחו המיוחד הוא בלהדמות לוין דיזל (המכונה גם "2 וין 2 דיזל"
) בשעות שהייקום נמצא בסכנת פלישה מצד כוחות הרשע. אוז הוא החזק בצוות, משום שמגיל ינקות, הוא אכל המון תרד
, וככל שכוחו הפיזי גבר, כך הוא גם נהיה בלונדיני יותר. אי לכך, לאחר הטרנספורמציה לבלונדינית שרירית במיוחד הושלמה
- לא היה שום צורך באינטלקט ששרר בו קודם לכן, ואת שם החיבה שנתנו לו חברי הצוות: "עוז" (בשל כוחו הרב) הוא כתב עם א'. מתוקה
. א א א נ י מ ג מ ג מ . כפרעליה
. באשר לגלר, ליוקו-אונו נולד בן מחוץ לנישואיה עם ג'ון לנון (בעת בגידתה בו עם סמוראי שדומה מעט לטום קרוז - אבל אין ראיות מוצקות לכך), הוא קיבל את שמו הפרטי: מאן, ושם משפחתו: ג'י (על שם סבה המנוח של יוקו). בעקבות ויכוח עקרוני עם הממשל הקומוניסטי בסין (וגם מטעמי ציונות ואהבת הארץ) עלה מאן הצעיר ארצה לבנות אותה ולהבנות בה ובמשרד הקליטה
הומלץ לעברת את שמו לגלר. ו... תומר הוא המציא לבד, לכו תבינו... מקווה שתרמתי. אם את צריכה עוד מידע לגביהם, אל תהססי לשאול. אני כאן בשביל לעזור.

Heels

New member
סיליוס... הרגת אותי!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה