היי כולם :)

Super Alonit

New member
בהחלט../images/Emo123.gif

הנקמה המתוקה... (בצחוק איתי, קוקי שכמותך
)

|הו!

אז מזלט גם לך
! באפריל? במאי? מה זה אוטוטו בשבילך? XD ותודה , כבר דניאל הספיק להגיד לי שהכל פה מאהבה

תודהP:

בת 15 עוד 24 ימים.. טוב, האמת לא יודעת כבר די הפסקתי לספור כי...יש לי חיים XD אבל בעיקרון ב7 במאי אהיה בת 15 אז אפשר להגיד 15 נכון? שירים אהובים? כולם :) אבל אם צריך כמה אז- NEMO EVER DREAM SLAYING THE DREAMER BLESS THE CHILD WHITE NIGHT FANTASY

Super Alonit

New member
היי קוקית!../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

אני אלונה, בת 16 מנ"צ. נעים מאוד להכיר! ^^ השתלבות נעימה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני איילת בת 17 מר"ג איזה עוד להקות את שומעת? השתלבות נעימה

היי איילת

יש מצב שאני מכירה אותך? כי נראה לי פעם הייתי בחוג דרמה עם מישהי שקוראים לה איילת ושהיא גם מרמת גן.. הסיכויים בטח קלושים, אבל אולי חחח תודה :) אני שומעת הרבה אבל בקביעות- N.W - כל הזמן כל יום כל רגע כל מצב, מתאימים לי לכל יום. within temptation guns n roses Him aric clapton three days grace three doors down nirvana to\die\for- שדרך אגב תומאס היה בה קלידן. for my pain celtic frost kamelot ministry sonata arctica MCR זה הכי הרבה.. ומה את עוד שומעת :) ?

לדעתי כן

כי הוא מופיע שם בתמונה של האתר שלהם תראי באתר של for my pain והנה תמונה שלו עם חברי הלקה, וגם באיזה שהוא ראיון איתו הוא אמר שהוא היה בלהקה אבל רצה לפתח יותר את המוזיקה ולא להיות רק קלידן ולכן הקים את נייטוויש הנה התמונה http://img158.imageshack.us/img158/1352/formypain2iy3.jpg

למעלה