היי כולן!

פלוק!

New member
היי כולן!

רציתי לשאול... לאיזו מוזיקה ולאיזה להקות אתן מקשיבות?

ShmupyGirl

New member
../images/Emo79.gif מוזיקה זה ה-דבר../images/Emo79.gif

אני מקשיבה לפחות או יותר ה-כ-ל כל עוד זה לא מזרחית וטראנסים. אני אפילו מסוגלת מדי פעם לשמוע קלאסי, אבל זה פעם ב... שלוש שנים
אני אוהבת פופ,רוק , היפ הופ הכל הכל הכל
מוזיקה זה ה-דבר!!!!
שמופי

ShmupyGirl

New member
שאלה מכשילה

וואי זו שאלה מכשילה... אני לא יודעת ספציפית אני אוהבת את יו 2, ווסטלייף,גורילאז,לינקין פארק,לימפ ביזקיט כאילו ממש ממש ממש הכל!!

אני אישית אוהבת את...

אני אוהבת את כל השירים השקטים והמכורים של שנות ה80...המוכרים ביותר! חולה עליהם...אני אוהבת טראנסים, מזרחית (אבל לא הדיכי) ו MTV כמובן... הכל...בריטני,כריסטינה, ריקי מרטין, אנטויניו...הכל ובמיוחד כל מה שקשור לסלסה! שזה בראש ובראשונה! וכל מה שקשור בליטין...ליטינית... :) !!

פלוק!

New member
ואני...

אישית ממש לא אוהבת פופ (בלעעע!) ומזרחית (וזה עוד במילים יפות :)). מה שכן.. רוק. להקות מועדפות: linkin park silverchair marilyn manson aerosmith limp bizkit nirvana garbage אביב גפן מוניקה סקס blink 182 green day ועוד הרבה....

מוזיקה זה ה-דבר אצלי.....

אם לא היה לי מוזיקה, לא הייתי פה היום.... אני אוהבת הכל חוץ ממזרחית וגם לא מתה על טראנסים וכאלה... אני הכי הכי הכי הכי בעולם אוהבת לשיר! (חולה על סווג´גרדן שהתפרקו ואני בחיים לא יסלח להם) ואני גם נורא אוהבת את אן סינק (כן, כן.. מה יש?? תגידו מה שתגידו יש להם שירים מהממים! והם גם נראים מעולה, לא?)

מור~

New member
המממממממ

sistem of god blink 182 מטליקה אביב גפן לימפ ביזקית יזהר אשדות ו... אמ... משינה ו.. כמובן, כוורת! וזהו אני חושבת... ביי ביי מור (K)

רוק רולזזזז!!!!!! וקצת ראפ....../images/Emo13.gif

אז ככה... בראפ את אמינם וXZIBIT, ופאף דדי רוק: LIMP BIZKIT U2 TRAIN AEROSMITH אביב גפן ברי סחרוף ורמי פורטיס RED HOT CHILLY PEPPERS וכו´ וכו´

Alinush182*

New member
blink182 rulzzzzzz!!!!!!!

כמו שאני מניחה כבר הבנת מהנושא שאני אוהבת את בלינק..... אני פשוט חולה עליהם!!!!!!לפי דעתי הם להקה מעוד מוכשרת ובעיקר טרוויס שלפי דעתי הכי מוכשר שם.....מה שגם העובדה שהם חתיכים לא מזיקה.... וחוץ מזה אני אוהבת את: NOFX לימפ ביזקיט מרלין מנסון גניפר לופז נחשו מה יוצא דופן! ניחשם? יופי...
אלינה

kit k@t

New member
nofx are for kids

יש מישו שאני מכירה שהדפיס את זה על החולצה שלו ... לי אישית אין שומדבר נגדם יש להם אפילו כמה קוברים של פאנק שאני די אוהבת . אבל עדיין NOFX ARE FOR KIDS קאט

Alinush182*

New member
לפי דעתי........

רק בגלל שNOFX זה פאנק זה לא אומר שזה לילדים....ואגב נופקס זה לא פאנק זה רוק!
אלינה

kit k@t

New member
אני לא אמרתי ..

אני לא עשיתי לי חולצה כזאת . זה ידיד ולנופקס יש גירסות פאנק לכל מיני שירים , זה ממש חמוד תחפשי אותן בקאזא . ולא ממש אכפת לי אם זה רוק או פאנק אבל את חייבת להבין שרוק זה ג´אנר מאד רחב ובערך כל סוג אחר של מוזיקה חוץ מקלאסית ופופ ועוד כמה נכנסים תחת הכותרת "רוק" אז זה שהם רוק זה די מובן , אני מדברת על תת ג´אנרים , אבל אני לא יודעת בכלל איזה מוזיקה יש להם . קאט

sweet heart

New member
יש כמה וכמה...בעיקר רוק...

וראפ ! העיקר לא מזרחיתתתתתתתתתתתתתתת איייייכססססססס! ...חח אני אוהבת תלהקות limp bizkit linkin park אהובי הנצחיים
אחלה שירים!!!!! את השיר המגנוב daddy dj של הלהקה daddy dj את השירים של nelly ולא, לא נלי פורטדו! נלי הראפרררר batter up, ride wit´ me!!!!! שירים פצצתתייייפ השיר one in a milion של basson אני גם נורא נורא נורא אוהבת את השירים של anouk!!! פשוט מהממים savage garden הנצחי red hot chilli peppers פשוט להקה טובה! גם כל מיני מיקסים וזה.. faithless את השיר castels in the sky שיר פצצות natalie imbruglia!!! יש לה שירים יפים לאללה...כמו torn ו smoke ועוד.. בקיצור סגנון מגוון יש לי...
מרינה

גם אני נורא אוהבת את אנוק

יש לה שירים ממש ממש יפים.....! וכמו שציינתי קודם, חולה על סווג´ גרדן, להם יש שירים פשוט מדהימים! כשאני שומעת אותם אני מתנתקת מהעולם.

No Doubt

New member
אז ככה.....

הרבה הרבה הרבה ראפ!!! 2pac snoop doggy dogg ja rule lil´ kim ועוד ועוד ועוד.... וגם הרבה רוק linkin park blink 182 nirvana aerosmith ועוד ועוד ועוד.... כמובן יש גם כל מיני דאנס, האוסים טראנסים ועוד ועוד ועוד...

למעלה