היי כולן!

מור~

New member
אנוק באמת טובים! שכחתי לציין!

וגם לינקין פארק לא רעים.

kit k@t

New member
מטאל

אך ורק מטאל וכמעט רק מטאל אני שומעת כל מה שאני אוהבת , ובדרך כלל זה רק מטאל אבל יש גם יוצאים מן הכלל קאט

chill-chill

New member
מוסיקה...

אני אוהבת המון המון מוסיקה, בעיקר לא מיינסטרימית. הרבה אלטרנטיבי, קלאסי וכו´. אני גם לא אוהבת להגדיר את מה שאני שומעת (מסיבות השמורות עימי שכבר פירטתי כאן פעם). ואני גם קצת עצבנית עליכן שכתבתי באיזו הודעה שיש לי חבר, ולא הגבתן... אז הנה שוב: יש לי חבר מיום ראשון. צ´ילי

Black Cat15

New member
לטינית!

בעיקר שירים בספרדית, סלסה ומקצבים שירי נושא של טלנובלות (האהובים עליי... פנינה שחורה, בטי, צחוק הגורל, פיורלה) בלינק 182 טליה נטליה אוריירו רד הוט צ´ילי פפרס ו... אמינם!!!

inbal-d

New member
רוק ישראלי ואלטרנטיבי!!!!

אממ כמה דוגמאות: אביב גפן היהודים המכשפות -ענבל פרלמוטר כנסיית השכל linkin park papa roach lostripher vex red nirvanna אממ יש עוד אבל אני לא זוכרת כרגע.. אההה וגם פינק פלויד!!!!

No Doubt

New member
תגידי לי התשגעת ענבל???

לא מזכירים את פינק פלויד עם אביב גפן היהודים ועוד זבל.... ראית החומה????

inbal-d

New member
אממ.. כן ראיתי החומה

ואממ לא הזכרתי את פינק פלויד ביחד עם אביב גפן אלא אחר כך..

ענת פ.

New member
מוסיקה

קודם כל, ראשונה במעלה, המלכה, מדונה אהובתי. אני ממש ממש אוהבת אייטיז הלהקה האהובה עלי היא הקורז שונאת מזרחית, טראנסים וראפ שומעת המון המון גלגלץ, ילדת מיינסטרים שכמותי אני אוהבת לשיר! מאוד מאוד מאוד! אני גם אוהבת לטינית, אני משוגעת על באנדה, סלסה, טנגו זה גם כן נחמד ממבו וסמבה... יש גם כמה שירי טלנובלות שאני אוהבת(בטי, פנינה שחורה, אבוי לבושה- קמביו דולור, השירים של קפה בניחוח אישה וכמובן אנחלה וז, למרות שלא ראיתי בכלל את השיר) יש לי תסביך חולני עם פינק פלויד שאותו לא אפרט כרגע, אבל אפשר לראות אותו בפורום מוזיקה אם יש לכן כוח להיכנס ולהעביר דף אחורה אני אוהבת את הקרנבריז, את פליטווד מאק, את פיל קולינס, את אר.אי.אם, את יו.2, את הפסקול של המולין רוז´(סרט ממש ממש מצוין) ועוד כל מיני

No Doubt

New member
אוקי....

בקשר למה שאמרת ענת, מזרחי, זה דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!! אין דבר יותר מגעיל ממזרחי

רוק!רוק!רוק!רוק!רוק!רוק!רוק!רוק!...

טוב אני חושבת שהבנתן את הרעיון..... רוק על רוב סוגיו........אבל אני שונאת אינדי!! ואני שונאת טרנסים!איכסה פיכסה ביחסה! להתראות... אה ואני לא אתחיל לפרט להקות כי זו תהיה רשימה מכאן ועד מחר פחות או יותר

למעלה