היי!! כנסו!!

אני דווקא אהבתי את האלבום...

למרות שהוא נחשב לנפילה של רד הוט הוא לפי דעתי אלבום מצויין...בגלל השירים השקטים שבו...לא יודעת למה אבל תמיד אהבתי את השירים השקטים בביצועם של רד הוט. (כמו "I Could Have Lied" מבלוד סוגר סקס מג'יק ו "Tearjerker" מוואן הוט מינוט) הכי אהבתי שם את השירים- Universally Speaking - כי זה פשוט שיר שדיבר אלי...אין לי הסבר מסויים אבל הרגשתי כאילו הוא נכתב בדיוק על החיים שלי This Is the Place- בגלל שאהבתי את המילים ובגלל שהמנגינה סוחפת Dosed- שיר נפלא לתקופת דיכאון...חחח... Midnight- אין הסבר מסויים חוץ מהעובדה שהמנגינה סוחפת Throw Away Your Television - שיר מצויין להוצאת עצבים Tear- מילים מדהימות ומנגינה מצויינת! On Mercury - בגלל שזכרונות זה דבר נפלא כמובן שגם שאר השירים בדיסק מצויינים אך אלא הם השירים שאהבתי במיוחד

Dizen

New member
עונה גם ../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת את השיר-שאין-לומר-את-שמו
חוץ מזה: Dosed On Mercury Can't stop The Zephyr song זה אלבום חביב. *יש לציין שחלק מהשירים שאני אוהבת הם לא בהכרח בגלל השיר עצמו, אלא בגלל הסיטואציה בה שמעתי אותם

חחח "השיר-שאין-לומר-את-שמו"

בהתלחה חשבתי שהוא נחמד וזה אבל לא הכרתי שירים ישנים שלהם ועכשיו השיר הזה דביק לי מידי.

michaelblum

New member
אני פשוט לא מבין

למה יש אנשים שהם פשוט אנטי האלבום הזה. לדעתי הוא אלבום מצויין, ולא מעט שירים מעולים. האהוב עלי ואני לא מפסיק לשמוע הוא BY THE WAY כמובן אחח אני פשוט לא יכול עם הקטע המהיר של הבס והגיטרה ואז Steak knife Card shark Con job Boot cut... זה פשוט מדהים!! לשמוע את זה בפול ווליום זה הדבר הכי טוב שיש... פשוט שיר ענק, איך אפשר לא לאהוב אותו? על איזו נפילה אתם מדברים? אתם חושבים על השירים הפחות מוצלחים במקום לחשוב על השירים הכן מוצלחים. כמו CANT STOP או UNIVERSALLY SPEAKING ו THE ZEPHYR SONG מעולים לדעתי. תעזבו את האנטי וש"לחזור למוסיקה של פעם" כי זה לא יקרה חברים...

backstreet girl

New member
שלי:

שירים שאני מתה עליהם מהאלבום(לפי דירוג) BY THE WAY-שיר מצויין!!! פשוט מדהים!!!!אחד האהובים עליי מכל השירים שלהם!!! ON MERCURY-שיר מ-פ-ג-ר אבל אני מ-ט-ו-ר-פ-ת עליו!!! המוזיקה כיפית והמילים מצחיקות!!! TEAR,don't forget me- אני אוהבת אותם באותה מידה כי הם מדהימים!!! יש להם לחן מדהים ומילים מדהימות!!! throw away you'r televion -שיר מעולה ומעניין!!! בהתחלה ממש לא אהבתי אותו וראיתי בו כשיר מוזר ומכוער כאילו אני בג'ונגל!!!! אבל..החלטתי לתת לו צאנס ועכשיו אני חולה על השיר הזה!!!!!!!!!! CAN'T STOP-אחלה שיר-כיף לי לשמוע אותו!!! THE ZEPHYR SONG- פשוט שיר יפה מאוד!!!!!!!!!! minor things-גם שיר טוב!!!

SirPsychoSexy1

New member
הממממ

תכלס זה לא בתור דיסק הוא לא מעפאן, פשוט יחסית למוזיקה שהצ'ילי פפרז יודעים לעשות הוא פשוט מעפאן, השירים שאני יותר אוהב שם הם Can't Stop Minor Thing Throw Away Your Television אני חושב שהשיר הכי גרוע שם הוא גם אחד משני השירים הכי גרועים של הצ'ילי פפרז אי פעם (הראשון הוא SAVIOR) WARM TAPE

backstreet girl

New member
גם לי הוא בין הלא אהובים בדיסק...

אני לא מבינה מה הוא אומר שם (ציפופו מי?????..סליחה על טיפשותי)

garjit

New member
מכיוון שלא שמעתי אותו יותר מאמממ

חצי שנה..אני מעדיפה לא להגיב.... אבל אני אגיד רק ביי דה וואי כי בגלל השיר הזה התחלתי לאהוב אותם.

emilyy15

New member
אני ממש אוהבת את\

dosed venice queen tear and minor thing עכשיו לדעתי זה אלבום איכותי ממש ותמיד טוב לראות להקה שלא מפחדת לנסות כיוונים מוזיקליים חדשים rather than מיחזור מתמשך של חומרים ישנים.. הצ'יליס מרגישים נוח עם הסגנון הנוכחי \(ע"ע bytheway and californication|) ובאמת שאי אפשר לבוא אליהם בטענות. הם טובים מתמיד

למעלה