היי לכולם, אני זקוקה לתובנות.

אשמח אם תרחיב מעט

על האבחנה שלך בנושא המשימות שאדם נוטל על עצמו. אני לא בטוחה שהבנתי דיי. ולגבי המשפט האחרון שלך אני מסכימה איתו לחלוטין. אני מתנצלת אם השתמע שאני לא מעריכה את המתאמן שלי. כוונתי הייתה שחשתי שהוא אינו מעריך ומכבד אותי כאדם ולכן הייתי מאוכזבת מהתנהגותו, אבל אני מאמינה שכאשר נפתח את הנושא נגלה שהמניעים היו שונים לחלוטין ולא היה שם חוסר כבוד. אני בטוחה. אין אדם שאני לא מכבדת ומעריכה. כולנו זכאים לפחות לזה. תודה על תשובתך.

גלעד63

New member
על לא דבר

רק תודיעי לי לאן לשלוח את החשבונית
. ובקשר לאבחנה - אני מניח שבשלב כלשהו, כשתתחילו לברר, פרטנית, את הסיבות לכך שהמתאמן מתקשה להשלים משימה ספציפית, יתברר שבכל רגע נתון יש דברים יותר חשובים לעשות (וגם שינה או צפיה בטלויזיה הם עשייה, לצורך העניין) ומכאן תגיעו למסקנה שמדובר במשימה שנמצאת נמוך בסולם העדיפויות שלו או, במילים אחרות, במשימה בעלת יחס עלות-תועלת נמוך בהשוואה למשימות אחרות. בעצם יצירת המודעות אצל המתאמן לכך שבכל רגע נתון מתחרות על משאביו המוגבלים כמה משימות שונות יש ברכה רבה גם כשלעצמה וגם כפתח לדיון בשורה של פתרונות מעשיים שאין טעם לפרט כרגע. ולעניין הכבוד וההערכה - החשיבות של ממש לפתוח את העניין, מעבר להרגשה האישית שלך, היא גם בקביעת כללי משחק אפקטיביים לאימון - ממליץ לך לעשות את המאמץ.

למעלה