היי לכולם-חדשה פה אך ותיקה בתיקשור

רונה 49

New member
היי לכולם-חדשה פה אך ותיקה בתיקשור

קראתי מעט מהשאלות והתשובות שלכם ביחס לתיקשור ורציתי להגיב על הנושא שעלה בין סריוס ואחרים בחלק מהתשובות שלכם,היתה קביעה חד משמעית ביחס לישות איתה מתקשר סירוס ואתם החלטתם שזו ישות שלילית כי האגו שלו דיבר מתקשר או כל אדם אחר לא אמור לפסול דעה של מישהו אחר באופן שבו היגיב סיריוס. אני חושבת שאין קשר בין תגובתו האישית לבין התיקשור שלו. לא הייתי קובעת חד משמעית דבר ביחס לישות שלילית או חיובית. בברכה רונה לורי שבא מטפלת ומתקשרת מנחת סדנאות פסיכותרפיה ריגשית

cookimonster

New member
היי רונה

איזה תקשורים את עושה? האם את עושה תקשורים פרטיים? ואם כן איזה מידע ניתן לקבל בתיקשור כזה? איך הגעת לתקשור? ואיך היית ממליצה לאחרים להגיע לשם....? תודה מראש. :)

רונה 49

New member
היי

אני מתקשרת במודע 11 שנים.נראה שתיקשרתי כל חיי אך לא הבנתי זאת. היגעתי להבנת היכולת הזו מתוך תחושת לחץ לא ברורה במרכז המצח...איזור העין השלישית. פניתי למתקשרת שאמרה שאני חוסמת תיקשור. אז לא ממש הבנתי למה כוונתה.העיצה שנתנה לי היתה פשוטה. ראשית שאלה מהו הדבר אותו רציתי לעשות כל חיי- ואני אמרתי מייד ללא מחשבה או הירהור"לכתוב ספר". היא עצמה לרגע את עיניה ואמרה "את מתקשרת ובעיקר בכתיבה". הרבה דברים הבנתי ברגע בו פתחה בפני את האופציה של "תיקשור בכתיבה".. עצתה לי היתה לשבת בבית, במקום שקט, עט , נייר..נר דולק ..ולהעלות שאלה. להמתין , לעצום עיניים ולהתחבר לעצמי...ולראות מה יקרה. יש לציין שהייתי מאוד סקפטית כשיצאתי ממנה, אך, הייתי מספיק סקרנית לעשות כדבריה. סיפרתי לאחד מידידי על "אופציית התיקשור" והוא היציע שנעשה ניסיון. נתן לי שם של בחורה שלא היכרתי ..ואני מייד ביקשתי תאריך לידה ואת שם אימה,התחברתי לשם...ומייד התחלתי לכתוב. כתבתי וכתבתי...הייתי מודעת לכתיבה ולתוכן...והייתי גם בטוחה שהכל שטויות...לאחר כ2 עמודי כתיבה, זה נפסק. הראתי לידיד שלי, מתוך תחושה שאלה באמת סתם המצאות דמיוניות שלי...אך הוא טען שזה מדהים ...ומהיכן אני יכולה לדעת כל כך הרבה פרטים על מי שאני לא מכירה...ובכלל...היה זה ערב מופלא של הכרה במציאות חדשה בעבורי. כך התחלתי...את הספר אכן כתבתי..והוא תוקשר ב- 40 לילות במשך 40 שבועות. הים לאחר זמן והתנסויות,,,אני מתקשרת בטבעיות. זה כבר חלק ממה שאני, וזה קורה לבד בלי טקסים , פשוט מתחברת ומקבלת חומרים או תשובות. אני ממליצה לכל אחד להבין, שיש בו את היכולת הזאת.אני מאמינה שהכל מתחיל משאלות, כפי שנאמר לי "כשנשאלות השאלות באות התשובות" מה שכן, כאשר אנו חיים במקום של פחד, חרדה, עבר...יש הפרעות. גם לי היו. אני מודעת להפרעות כי , הכלים הראשונים שקיבלתי כיוונו אותי לזהות . הכלי החשוב ביותר לדעתי, היתה ההבנה שישות של אור אינה כופה את דעתה עלי אלא מציעה ממקום של איפשור הבחירה החופשית שלי , ביחס ליישום. אור ושמחה רונה

אליה ל

New member
מסתבר שלא הבנת במיוחד

עשית הקשרים שלא נאמרו ובקיצור בלאגן. אף אחד לא אמר שמאחר והוא מתקשר ישות שלילית אז האגו שלו מדבר או בגלל שהוא באגו טריפ' אז הישות שהוא מתקשר הינה שלילית. נאמרו שני דברים. האחד שהישות שהוא מתקשר איננה חיובית במיוחד והדבר השני שנאמר הוא שהוא מדבר מתוך אגו. לא ניתן להקיש מהאחד לגבי השני כך שעשית הקש לא בריא במיוחד. בברכה אליה מטפלת ומתקשרת ועוד ועוד ועוד.......

neophile

New member
מדהים שלא משנה למי את כותבת דברייך כה נעימים

ונקיים .

מעניין

שנושא השיפוט שראית בכל הודעה מאוד הפריע לך ומאז אתה לא מפסיק לעשות זאת לא פלא שאתה רואה בכל הודעה שיפוט

neophile

New member
אני שופט את השופטים

את בכלל מסתכלת איך את כותבת? עם איזה התנשאות? עם כמה אגו?

אהבת לרעך כמוך.

לכן שורש הענין תמיד ב - כמוך ומתחיל מבפנים. אהבה כלפי "החיצוני" הנה בקשר ישיר ליכולת לאהוב ולקבל את עצמך קודם כול והביטוי לכלל נמדד לפי יכולת זו.

neophile

New member
מה זה משנה?

אם את לא מתייחסת לדברי בטח שאני לא אתייחס אלייך

neophile

New member
שניכן לאות

אני רוצה להעביר נקודה מסויימת כי נראה לי שאליה פשוט לא מודעת לאיך שהיא מתבטאת .

סיריוס1

New member
אולי צריך לחשוב בצורה חיובית יותר ? אני לא...

...שיטתית מתנגד לכל מי שלא נראה לי, ומשתדל להתדיין ברוח טובה, אולי קצת ילדותית אולם ללא שנאה.מקווה שגם לך אין שנאה יוקדת למי שכאן ?

אליה ל

New member
הגזמת קצת סריוס. מה הקשר בין לא לקבל

את מה שאתה אומר או מנסה לומר לבין שנאה? מה הקשר? אני סבורה, חשה, מרגישה, יודעת, שאתה לא מתקשר את מי שאתה חושב שאתה מתקשר - הדברים נאמרו לך ומעבר לזאת כפי שאמרו חז"ל זה זבש"ך. יש לי אפשרות לקרוא את הדברים שאתה כותב ולהתייחס אליהם ויש אפשרות שלא לקרוא ולא להתייחס. משקישרה רונה בין שני דברים שאינם היו קשורים זה בזה הערתי לה. בדרך כלל, איננו נוהגים לציין כאן בהודעות שלנו: מטפל / מטפל / מתקשר / מתקשרת וכיוצ"ב. מאחר והגב' ציינה את כישוריה, ציינתי גם אני את כישורי.... לא נראה לי שהיה כאן משהו "פוגע" או כל דבר אחר. מקווה שהדברים ברורים לך כעת יותר

למעלה