היי לכולם-חדשה פה אך ותיקה בתיקשור

../images/Emo127.gif

חוסר סובלנות מתקיל את אליה שלנו בהרבה תיקולים אפשר לחשוב שהיא משחקת את החיים על הצד הקשה שלהם בזמן שהיא מסוגלת גם אחרת שבוע בהיר

אני באותה דעה של אליה

אנחנו החלטנו שזו יישות שלילית לא בגלל האגו שלו שדבר והיו מקרים שהאגו דבר לא בגלל היישות השלילית וסריוס הכל דיונים והחלפת דעות לא חושבת ששנאה מתחברת לכאן גם אם לא מסכימה לדעתך שבוע טוב

תרבות הזיבור של אליה

ירדה ושואפת לאפס הסובלנות שלה במינוס ואלה עובדות מוצקות עד כמה שגיבובי מילים יכולים להיות מוצקים "החלטנו"....יפה יפה אני חושב שיש תעות בכותרת והיה צריך להיות שם ד' אבל לא נורא ממש...יבינו מה שיבינו וכהלכה

תראי תתשובות שלך כמעט אחת לאחת

מתנהגת לאחרונה כאפרים בצעירותו כשהיה עול ימים ופורק כל רסן נראה לך שזה מירוץ שליחים ועליך לשאת את האבוקה הלזו?

אליה ל

New member
דוד

התגובות שלי אחת לאחת הן ישירות ללא הליכה סחור סחור וללא נופת צופים. אני אומרת את מה שאני מאמינה בו ואין אף לא סיבה אחת בעולם שאכתוב דברים אחרים. דרך אגב, מעולם לא התנהגתי אחרת ותמיד הגבתי כך כאשר היו הודעות שכאלו כאן וגם שם. אז זה לא מרוץ שליחים ולא אינני נושאת כל אבוקה - או שבעצם כן, שהגיע הזמן אולי להפתר מכל ה"שאנטי" והמודות. תקשור והתפתחות רוחנית כשם הפורום הזה זה לא להיות "שאנטי" "זרוק" ו"מעופף" - זה היה בתקופת ההיפים, אך נראה שישנם אנשים שהחליפו בזהות את "דור הפרחים וההיפים" ב"דור השאנטי וההתעופפות" מבלי לדעת שיש וקיים וגם אמור להיות שוני כלשהו. אפרים ואנוכי לעיתים רואים דברים עין בעין ובדרך כלל לא בדיוק רואים דברים עין בעין - אך אינני מחליפה את מקומו שלו השמור לו.

סיריוס1

New member
יכול להיות באמת שאני בכלל לא מתקשר וסתם...

...קולט מסרים מכל מיני רוחות ושדים ומלאכים. יתכן. אולם אני נהנה מזה וזה נחמד שזה גם עוזר לפעמים. כך שאני לא אנסה לכתוב ספר ולהפיץ להמונים או להרצות בפני תלמידים. סתם, אהנה מכל מיני תקשורים והשראה אמנותית וזהו, עדיף לי כך מאשר לנסות להיות צודק והמוכיח המדוייק. יתכן גם שהדמות של א"א היא לא בדיוק כולה טלית של תכלת ויש לה גם יצרים ורצונות כמו לכל יצור חי...ואולי זה דווקה טוב יותר, משהו מאוזן ומציאותי יותר...

neophile

New member
אני לא מבין למה אתה מקבל ממנה ביקורת?

איך אפשר לקבל ביקורת מאדם שלא מקבל ביקורת בעצמו? זה שווה כקליפות השום . כל מה שהיא יודעת לעשות זה לערער את השקט הפנימי , כנראה בתגובה למה שהיא חשה בעצמה . (זה נורא נחמד כשמדברים עלייך בגוף שלישי את לא חושבת?)

maysabel

New member
ולמה לראות בדברים דווקא ביקורת?

כמובן שזה בעיני המתבונן.. העיקר שלומדים :)

למעלה