היי לכולם, מתוקים!!!

LILO digital

New member
היי לכולם, מתוקים!!!

איזה יופי, סוף סוף סוף תיקנו לי את המחשב... ואני יכולה לחזור לפורום. סטטה פה? הפרק של היום היה יפה, אבל הפרק של אתמול, עם ג´רי וליאומון, היה ממש חמוד. אני מחכה כבר לרגע שבו היא תהיה המאמנת שלו. דרך אגב, מישהו יודע אם אבא של הנרי והחברים שלו, היו פעם דיג´יגורלים?

DiGiHiLa

New member
היי לילואית

מה קורה?אני לא ממש חושבת שהם היו פעם דיג´יגורלים........

LILO digital

New member
אבל בפרק של היום..

הם הסתכלו בתמונה של עצמם מהעבר, וראו שהם מחזיקים דיג´יכלים, ומר וונק (אבא של הנרי) אמר: "אה, זה החפצים(או הצעצועים) שהשתמשנו בהם באותם ימים, זוכרים?" כן, זה מה שהוא אמר.. אז יכול להיות שגם הם היו קבוצת דיג´יגורלים?

LILO digital

New member
תודה רבה

ואני מקווה שהמחשב שלי יישאר שפוי לאורך הזמן הקרוב... יש לי הרבה שיחות להשלים כאן..

DigiCat

New member
אוקיי! אז הנה אני שוב!

חזרתי (אויש... סיפור כזה ארוך... אני לא יכולה לשבת תמיד על המחשב... בייחוד כשהוא אצל אמא שלי ואני גרה אצל אבא). קיצר... ראיתי שהיו פה ה-מ-ו-ן קישורים... אהממ... מהסוג שאני לא אוהבת (כן, אני ממש שונאת תמונות טאיטו וכו´). אבל עזבו... אם זה מה שעושה לכם טוב... אז ככה... נחשו מה אני הורדתי? טוב... אין לכם מושג... אז ככה... עונה רביעית... פרקים 1 עד 7 (זה מה שהיה)... מה אני אגיד לכם... יש למה לצפות! זה כל כך יפה!!!! וקוג´יי כזה חתיך! ועוד ביפנית!!! *טוב, די להתנהג כמו ג´אפ פאן* אוקיי.... לכל מי שהתגעגע (אמן שיש כאלה... ולא רק דיג´יליסטה מתוקתי) יש הזדמנות להביע את זה פה.

Morphia

New member
אישית...

לא שמתי לב שהלכת... אבל היי.. ברוכה השבה! ימאטו" היי דיג´יקאט! אני: *מגלגלת עיניים* לך בחזרה לארון... ימאטו: *מבט סנובי* טוב! ביי!

Digi Lista

New member
קשים חייהן של..

יצורות ביצה אוכלות גזר עם קוטג´ שכמוכן!. שלי ולילואית מתי אתן נזכרות לעשות קאמבאק? דווקא ביום שאני לא נמצאת!, זה בטח חלק מהתוכנית הזדונית שלכן(כשאני אחשוב אולי אני גם אמצא אחת כזאת...)... בכול אופן אני שמחה שחזרתן!התגעגעתי!

הלדין

New member
סוף סוף דיווה חכמה לשם שינוי

במקום לתקוף על המקום, הוא צפה בהם וככל הנראה הגיע למסקנה שהם לא מזיקים וחיכה שהדיג´ימונים ואדוניהם יסתלקו. מה שאני לא מבין זה למה הטיימרס צרחו? ואם כבר, מה הם צרחו?(משום מה, נראה לי שהיו שם מילים)

star_female

New member
זה היה כזה פרק מדהים... **-**

אני די מתפלאת שלא פתחו עליו שרשור היום... כל כך הרבה דברים קרו בו! והיתה לו הרגשה של אווה, כמו הפרק ההוא שגרוולמון התפתח בפעם הראשונה... ועם הצרחות של טאקאטו... *-* הוא צרח בגלל ש..אמ, הוא העביר לגילמון כוח ככה... הוא נלחם איתו ביחד... טוב... ספויילרים למי שלא ראה את הפרק: ידעתי שהילד-קוף הוא דיג´ימון! הייתי בטוחה! ^^ וסוף סוף ג´רי נהייתה מאמנת... ומסכן קולומון!

הלדין

New member
קולומון לא מסכן

רחמיי נתונים לליאומון. המטרה שעומדת מאחורי חטיפתו היא טובה. ולמה ריקה והנרי צרחו? כנראה דיג´יכלי שונה- המקורי היה יעיל יותר בהתמרת רגשות לאנרגיה ולא היית צריך לצרוח.(ונתעלם מצריחות "הצילו!!" אקראיות)

star_female

New member
ארג, די כבר עם ה"מקורי"....

אין שום קשר בין העונות, ואין קשר בין הדיג´יכלים... בדיג´יכלי החדש אפשר להעביר קלפים, והוא לא משמש מצפן בעולם הדיגיטלי... ז"א, אין לי ממש מושג, אבל בינתיים הם לא היו שם, אז אני לא יודעת... בכל מקרה, הם שונים ולא צריך להיות ביניהם קשר, אז זה חסר טעם להשוות ביניהם. ואין לי מושג למה ריקה והנרי צרחו, אולי הם התלהבו מזה שזה עוזר לטאקאטו? ^^;; ואתה לא יכול לדעת אם המטרה טובה או לא, וזה גם תלוי איך אתה מסתכל על זה... אתה לא יודע מה המטרה של הדייוות (אם כן אז תשכח ממה שאמרתי), ומה הם הולכים לעשות.. בטוח שזה למטרה טובה מבחינתם, אבל מה עם העולם האמיתי?

הלדין

New member
לא יקרה לו כלום***ספוילר***

אני יודע מהי המטרה של הדיוות. חבל שאחרי כל המאמצים שלו, הוא יושמד כמו שאר הדיוות. ולמה הארנב? זוהי דווקא אחת הדיוות המכוערות יותר... הדיג´יכלי שונה אם כי הוא דומה לדי-3 בעונה השנייה פלוס עניין הקלפים.

OMEGA Kaphwan

New member
הממממ (יתכן ספויילר ממש קטן)

הפרק הזה זה הפרק שמקורמון לקח את קאלומון (מצטער הFK שלי ירד ואני לא זוכר את הכל הסדר של הפרקים) אם כן זה אומר שעוד 5 פרקים בערך הוא מגיע (לשתי שניות אבל הוא הדבר הכי טוב בסדרה)

pokegirl

New member
היי, הרגע חשבתי על משהו...

אולי זו רק אני, אולי זו השעה מדברת, או שאולי רק עכשיו החלטתי לשים לב, אבל... (
בע, אולי זה ספויילר?
) או שכל הדייות הם באמת לפי המזלות הסיניים?

הלדין

New member
כמובן. זו משמעות המילה אאל"ט

או ליתר הדיוק לוח השנים הסיני. שנת 2000 הייתה שנת הדרקון לדוגמא.

יאקומו

New member
איזה פרק!

אני יודעת שאני כותבת את זה יום אחרי, אבל לא משנה... זה היה פרק מדהים! ובסוף ג´רי קיבלה את הדיג´כלי שלה! בהתחלה כולם צפו בליאומון נופל "למותו" אבל כשהאור הגיע לידיים של ג´רי, התעלמו ממנו, ואפילו לא שמו לב כשהוא נפל! בושו והכלמו!

למעלה