היי לכולם, מתוקים!!!

Digi Lista

New member
"אתה לא יכול לקחת את קאלומון.."

"מה דעתך לקחת במקום את קנטה?"...בהחלט אהבתי את הפרק(וגם את זה ביום חמישי) והתגלה מיהו "פני עץ" ואני לא בטוחה שבאמת רציתי שהוא יתגלה(זה הרס לי תיאוריה מסוימת...)כי הוא מפחיד גם כקופיקו... הפרקים הולכים ומתחממים והשבוע הולך להיות מהמם(הייתי חייבת לקרוא את התקצירים עד ליום רביעי...)וסוף סוף העולם הדיגיטלי...אומנם לא מה שהכרתי אבל אני אהנה בכול מקרה... מי שאמר(אני שוב מתנצלת אני עדיין לא זוכרת את כולם,אפילו בכינויים אני עוד מתבלבלת...)שג´רי תקבל ליאומון אחר טעה, אבל איכשהו דיג´יכלי צהוב לא נראה לי חזק במיוחד(אין לי מושג למה...) ואימפמון(שאני לא אזכיר אותו?כתבתי עליו גם משהו, חוץ מהילה אחותי אף אחד לא הגיב...)אני פשוט מתאהבת בו מיום ליום(ואני מתחילה לבדוק איפה יש קרוב לבית שלי מקום לטיפול במשוגעים...). הקטע הזה של בואו נקווה ואז זה יקרה הוא ממש מדליק מצד אחד, מצד שני אחרי סוף העונה הקודמת הוא נראה קצת...חלש...(מה שלא אומר שהוא לא מדליק בכול זאת)אני רק תוהה(ושוב, לא לגלות לי...)אם כבר על ההתחלה הם מנצלים את הדבר הזה של להאמין וזה יקרה בשלב מסויים הקטע עלול להיראות כאילו הוא חוזר על עצמו...זה לא משאיר כול כך הרבה למתח...(לצערי כבר הרסתי לי וראיתי מה ילך בשני הפרקים האחרונים...)כלומר כמה כבר אפשר לטחון את העניין?ככה יהיה ברור לנו שהם כמעט ולא יכולים להפסיד כי הם רק יקוו והופ זה אכן יקרה(הייתי שמחה שגם אצלי הדבר הזה יעבוד...)

P3H2O

New member
בקשה אנשים, תכנסו!!!

היי כולם! מה קורה? יש לי בקשה קטנה - אתמול היה פרק של דיג´ימון ואני לא ראיתי אותו ואני לא יודע מה קרה אז מישהוא מוכן לרשום לי תקציר מלא(אם זה לא קשה) של הפרק מאתמול??? בבקשה. ד"א אם למישהו יש את הפרק הזה באנגלית או בעברית וירצה לשלוח לי אותו אני אשמח נורא. תודה מראש, איתמר

Morphia

New member
אני חושבת ש...

אני היחידה כאן, ואני גרועה בתקצירים של פרקים... חכה שזה יגיע לרירנס בשבת...

Digi Lista

New member
טוב...

תראה כמעט כול יום אנחנו מדברים על הפרק(בדרך כלל יוצא שאני מתחילה את העניין...אני פשוט להוטה להיכנס ולנתח את הפרק עם עוד אנשים...)בכול אופן בהודעות שמעליך יש בערך תקציר של הפרק(נראה לי מיותר להתחיל עכשיו לפרט אם כבר פתחו שיחה עליו...)אבל אתה יודע מה?נתת לי רעיון, מעכשיו כול פרק שישודר יקבל תקציר שיכיל כול פרט, אני לא מתכוונת שרק אני אעשה את זה אלא שכול מי שרוצה יעשה(כקובץ וורד) ובסוף אני אאחד הכול ואכניס את זה למקום חדש("תקצירי פרקים...") במאמרים, למי שיש יוכל להביא תקצירים מהעונות הקודמות(לילו, תתחילי לשלוח לי את הכול...) אני אומנם מכירה את הפרקים בע"פ בעונות הקודמות אבל בחיים לא כתבתי תקצירי פרקים(אני מודה שאני לא הכי טוב בעניין...). בכול אופן אני אתן לך קצת ממה שהיה אתמול ואת ההשלמות תקרא בהודעות שמעליי... יאמאקי הפעיל את התוכנית להשמדת כול הדיג´ימונים למורת רוחו של אביו של הנרי שטען ובצדק שגם הדיג´ימונים של הבן שלו והחברים שלו יושמדו, בינתיים קנטה קאזו וג´רי ניסו להסתתר ולהסתיר את קאלומון, ואז בא "פני עץ" והתגלה שהוא למעשה דיג´ימון(דיווה) דמוי קופיקו(אני מצטערת שכחתי את השם שלו...), הוא זרק משהו לעבר תוכנית ההשמדה(היא נראתה בשמיים)מה שגרם לקצר במערכות של היפנוס והחזיר לדיג´ימונים את הכוח להילחם(כולל לחזיר הבר ויקרלמון), טקאטו פחד שלגרוולמון מלחמתי יקרה משהו ובסוף לאחר שהנרי וריקה עודדו אותו טקאטו פשוט נתן לגילמון כוח וסימן לו בדיוק מה לעשות, לקראת הסוף לאחר שחזיר הבר ויקרלמון הושמד הופיע קופיקו וחטף את קאלומון ישר לעולם הדיגיטלי(הוא טען כי לקאלומון יש את הכוח לעזור לדיוות במזימתם), ליאומון ניסה לעצור אותו וחטף חזק, הוא נפל, ג´רי דאגה לו וקיבלה דיג´יכלי צהוב שהחזיר לו את הכוחות, הסוף היה שהם הגיעו להחלטה שבשביל להציל את קאלומון עליהם להיכנס לעולם הדיגיטלי. אם שכחתי משהו אני מתנצלת.

P3H2O

New member
תודה, מהוא הדיג´ימון של ג´רי??

ליאומון?? ממש תודה

Snake Bandage

New member
אוו, אני יכולה לכתוב תקצירי פרקים!!

...לעונה השנייה. אבל היי, אלה עדיין תקצירים. והם כתובים בהומור, אז זה גם טוב. ^^ אני כבר התחלתי לכתוב תקצירים לפרקים 29, 30 ו-36 כתחביב.

star_female

New member
אם את רוצה...

את יכולה לקחת את התקציר שעשיתי לפרק 21 של העונה השנייה.. אני לא רוצה לחשוב שאחרי שעבדתי עליו דקות ארוכות הוא סתם יהיה שם
אם את רוצה, אפילו תשני אותו...

Digi Lista

New member
../images/Emo66.gifכן, ברור שאני רוצה.../images/Emo103.gif

תקצירים של העונה השנייה והשלישית(מי שרוצה שיעשה גם את הרביעית, אבל לא לפרסם כאן, אלא רק לשלוח לי בפרטי לשונאי הספוילרים לא תהיה בעיה...), את העונה הראשונה לילו הבטיחה שהיא תשלח לי(אני יודעת שהיא אשכרה הייתה כותבת על כול פרק ופרק משהו עמוק ומקיף) ומכיוון שאני לא טובה בלתקצר(אני שווכחת פרטים, מוסיפה דעות אישיות, מזבלת הרבה על השולי...)אני אשמח שכול מי שיש לו(או רוצה להכין במיוחד)אכן יכין ואני אחבר את הכול ואכניס למאמרים וככה כול מי שהפסיד\רוצה להיזכר יוכל להינות מהם.

למעלה