היי לכולם

N o R i K o

New member
נראה כאילו בכלל לא קראת את הדיון

אם האדמה הייתה מוליכה חשמל קטניס הייתה מתה. האדמה לא הוליכה חשמל, קטניס לא מתה... זה לא עניין של התעסקות בקטנות. זה די קריטי

Digi Lista

New member
זה כוון בכוונה לשיר...

כשאתם נעשים רציניים מידיי, מישהו צריך לדאוג לא להתעסק בקטנות (*אמרה זו שחיה על קטנות ודקויות*)

N o R i K o

New member
אני יודעת שדיברת לשיר

ואני אומרת לך שזה לא התעסקות בקטנות, זה הסבר הגיוני לשאלה של ענבר...

נראה לי שאיבדת את עצמך איפשהו באמצע...

Digi Lista

New member
דווקא קראתי כל הודעה לפחות פעמיים...

כדי להימנע מלאבד את עצמי... אולי בכל זאת איבדתי (אני לא באמת חושבת שאי פעם מצאתי את עצמי אז קצת קשה לאבד אותי, מין פראדוקס
), אבל מה שהתכוונתי זה שאמירה על הולכת חשמל ואדמה נשמע כמו משהו שהייתי מסבירה לחניכות שלי (לא לצחוק, לאחת הסברתי השבוע ארבע שעות על ספר "דברים", פרק י"ב, היא גם בבית ספר דתי אז היו מיליון שאלות על שחיטה כשרה וחוקיה שבכלל לא הבנתי אותן או את הפרק...), משהו שמפתיע אותי לקרוא בפורום ובדיון הזה, מסוג הנושאים שאני לעולם לא אהיה לגמרי בקיאה בהם ובטוח אסתבך בהם (בחיי, הייתי שורפת לוחות חשמליים עם מלחמים בדרך קבע!) ואצלי זה נקרא עיסוק בקטנות, אם כי זה מתאזן כי יש לי יציאות דומות בהרבה נושאים אחרים...זו הייתה סוג של בדיחה, לא בהכרח מצחיקה...

Digi Lista

New member
ומעבר לזה, אני מצדיקה את הצבע האדום...

לא רוצה סתם לבזבז את המעמד רב החשיבות...

מירטל

New member
כי משחקי הרעב משודרים.

ונצפים 24/7 על ידי אנשים בקפיטול : הם לא יתנו לבייטי להסתובב ולחשמל את שדה הכוח שסוגר על הזירה - הוא צריך להמציא תירוץ טוב עבור קטניס ופיטה, נכון, אבל גם משהו שישמע הגיוני ומשחק לפי חוקי הקפיטול לצופים שלו.

למעלה