היי לכולם

בר היפה

New member
מישהו נמצא פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ענו דחוף! ולמוטי: יש לי משהו נורא משמח להגיד לך!

בר היפה

New member
כמו בובולינה...

הסרט עם מרי קייט ואשלי-כמו בובלינה. על השחקנים: מרי קייט משחקת את טרי אשלי משחקת את קימי הכל מתחיל כאשר טרי נתקלת בקימי. שניהן לא יודעות שהן אחיות. טרי וקימי מתאהבות באותו בחור ששמו: ג´אני. ג´אני רוצה לסכסך בין טרי לבין קימי. איש עסקים מבוקש מאוד ששמו ג´ק, רוצה לקחת את טרי לחו"ל ללמוד משחק. טרי המתלבטת בוחרת בקימי לשחקנית כהחלפה כי היא רוצה לנסוע ללמוד משחק יותר מטרי. טרי נפרדת מקימי. לאחר כמה שנים קימי חוזרת עם לימוזינה מפוארת ו5 שומרי ראש. טרי מבינה כי הפסידה חלום גדול עקב בקשתה של קימי. ג´אני מתכנן לפגוע קשות בקימי. מסתבר, שקימי וטרי אינן אחיות. טרי הנואשת כועסת על קימי ששיקרה לה. לואה-אמה של טרי נפגשת עם אמה של קימי-ג´סיקה. טרנט וליסי מפענחים את התעלומה שאכן טרי וקימי תאומות. מסתבר שג´סיקה אינה האמא האמיתית של קימי כי היא לא יכולה להביא ילדים לעולם ולכן היא אמצה את קימי. את ג´סיקה לוקחים לבית מעצר. קימי מבטיחה לטרי שהיא והיא תאומות. לואה מעניקה לקימי את שם המשפחה. ולתאומות קראו: טרי טאן וקימי טאן באנגלית: tare tan kimi tam 180 דקות 3 שעות דעתי על הסרט: הוא נפלא ושווה צפייה

בר היפה

New member
מישהו יודע את המושג לון?

יש לי מחר מבחן באנגלית וצריך להתכונן על המילה lon
אז מה זה
שם
ארץ
עזרה דחוף אני צריכה

בר היפה

New member
אני רוצה לדבר עם שרון

את יודעת, ילדה אחת מהפורום בשם: דיקלונת אמרה לי שאת יועצת. האם זה נכון?

motib4

New member
כן...

לא יעזור אם תשלחי פעמיים את אותה הודעה. אני לא 24 שעות בפורום, ואת ההודעה שלך אני אקרא בכל אופן.

לבר...הסרט הזה של התאומות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא נראה לי...אף אחד לא שמע אליו
אלא אם כן את ממציאה לנו כאילו סרט שמתאים להן לשחק בו

אני שרון../images/Emo70.gif

אמממ...יועצת? ז´תומרת נותנת עצות טובות (לרוב...)
טוב נו...
לא אכפת לי ל"עוץ" (אמרתי נכון?) לך עצות...! ו...מי זאת דיקלונת? לא מכירה...דיקלונת, אם את בפורום, הציגי את עצמך!

gntk

New member
אמממ........ חחחחחחחח

לא נראה לי שאם קוראים לה דיקלונת (WTF
) היא תרצה להציג את עצמה...

למעלה