היי לכולם

בר היפה

New member
אני בפורום-שרון

אני לא זוכרת כל כך את שמה אולי רין רין או משהו...טוב גם לזאת שאמרה שאני המצאתי אז יש לי הוחכה שבתאריך 11.2.03 יגיע לאולפני "סאשה" בחדרה הסרט. שווה צפייה

בר היפה

New member
לשרון בואי מהר כי...

אני עוד מספר דקות מתנתקת כי יש את החברה הטובים. ולמה שאמרת בקשר ליועצת: רואים שאת "יועצת" מעולה!

דני 8

New member
אם הסרט יגיע רק ב2003 אז איך את יוד

עת מהסרט הזה בכלל וגם איך את יודעת בדיוק לאן הוא יגיע?

אוי סורי בר...

לא הייתי-רק עכשיו חזרתי מבת-דודה שלי....
לא נורא נדבר מחר... אה...ורין רן או משהו? רין רן היא הכי מפורסמת בפורום
גדולה לרין רן! וגם לך...! טוב חיאללה אני מתה מעייפות...ביי! לילה טוב!

בר היפה

New member
שרוני אני כאן!!

מה נשמע
רוצה להתכתב
טוב אז יש לי שאלה: אני חשבתי שאת הכי מקובלת כי נכנסתי לכול ההודעות שלך בפורום והיה משהו אחד שעניין אותי מאוד והוא: ציצוט: "ממש נאמנה לפורום הזה לא
" אז ראיתי את כול ההודעות שלך וגם את ההבעות שאת כותבת טוב מה אני מבלבלת
העיקר שרציתי להגיד לך שאת כותבת הרבה דברים יותר מקארין הרן ראן הזאת

אממ...האמת היא...

ש....לא שמעתי על הסרט הספציפי הזה שאת מדברת עליו
מאיפה את יודעת? ו...סורי על האיש שלג שלא עבד, פשוט אצלי האייקונים החדשיםלא עלו עדיין, וחשבתי שאם כותבים אז הם כן יעבדו, אבל או שזה לא נכון או שזה לא עובד גם ככה....באסההההההההה טוב יאללה ל
ב יו ברו´ש

../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תודה רבה ברו´ש! "מקובלת"...טוב אולי זאת אחת שכאילו כולם חברים שלה בפורום
אבל בעיקרון-בשביל כולם כאן נורא נחמדים ושווים באותה מידה. אני נותנת לחדשים את אותו יחס כמו לרין ראן, ונגיד למוטי (מנהל הפורום). אז אני שמחה בכל אופן שאת חושבת שאני נחמדה וזה.. הציטוט הזה "ממש נאמנה לפורום" זה כאילו שדבר ראשון שאני עושה באינטרנט זה להכנס לפורום הזה... אבל קארין ה"רן ראן" הזאת היא החברה הכי טובה שלי בפורום! אז אולי אני כותבת יותר ממנה, אבל היא ממש חמודה, נחמדה, מדליקה, ועוד ועוד...(אני יודעת...חנפנית...) וכדאי לך להתחבר איתה, ולא בגלל שהיא מקובלת, אלא בגלל שהיא כזאת חמודה
וגם את, אז אתם מתאימות... אז
+
+|איש שלג|+|מלא מלא דברים חמודים!| גם לך וגם לקארינו´ש.. אז נשיקות... ל
ב יו
נ.ב רוצה לדבר במסרים..?

בר היפה

New member
שרון את יודעת מה מעצבן..

אותי? שאני כותבת לך את נעלמת ושאת כותבת לי אני נעלמת!! ואולי תרצי לדעת עליי הרבה דברים למשל: שמי: בר שם משפחה: שלום ביחד: בר שלום גיל: 13 וחצי מקצוע: תלמידה בתיכון חברות בפורום: בינתיים רק שרון החמודה $נ.ב$ זה מה שאת שווה שרון-$ אחד ליום!

בר היפה

New member
עוד משהו...

נכון שקראתי את כול ההודעות ומאוד העציב אותי לקרוא שילדה אחת בשם אשלי משהו אולי התותחית (נו סה)
-בספרדית-לא יודעת. וגם קראתי את ההודעה שלך עם דנה המגניבה היא חלאה! במלוא הצדק! איך יכלה לעולל לך דבר שכזה? טוב שמוטי סילק אותה כי היא הייתה ממשיכה לשקר וזה מאוד לא מנומס. אז תדעי לך שאני רוצה שנמשיך להיות חברות...(בפורום!) ^נ.ב^ אז אם את רוצה להתכתב במסרים למדי אותי איך ואשמח להתכתב אתך בפרטי ולא במקום ציבורי!

בר היפה

New member
למה?

אולי טעיתי כי אני רגילה שמרי קייט ואשלי בתיכון טוב אז התבלבלתי אז אני בחטיבה...

mk a o

New member
מה הבעיה גם אני...

אני נולדת ב 13-11-1988 (עוד שבועיים) ובינתיים אני בת 13 ואני לומדת בכיתה ט´ בבית הספר התיכון "בליך" ברמת גן...

RinRan

New member
לבר......

דבר ראשון- רין ראן
כמה פעמים צריך להגיד את זה
דבר שני- קוראים לי קארין... דבר שלישי- לא הבנתי בדיוק מה רשמת עלי...........

doosie

New member
הם לא מתנשקים...

אשלי נותנת לו נשיקה על הלחי... המישהו הזה זה השחקן ששיחק את פיט בסרט "שפתינו חתומות".

למה בכל התמונות שלה הן עם...

אודם ורוד
שהוא די מזעזע
וגם כמעט בכל התמונות שלהן בזמן האחרון הן יוצאות אדומות כאלה בפנים
וזה משגע אותי
למה הן ככה
אם מישהו יודע שיכתוב לי פה
תודה...

למעלה