היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אהלן יש לי חבר DJמקולומביה. ואני רוצה לשלוח מס משפטים בספרדית ואשמח אם תתרגמו לי לספרדית וכשהוא יגיב אעדכן אותכם. אז ככה זה המייל אהלן ידידי מה שלומך? מאוד אוהב את הפירסומים והמוזיקה חבל על הזמן . אשמח לקבל מימך לינקים למיקסים טובים של לטינו האוס עדכני. המון תודה לך בחיוך חגי

../images/Emo221.gif

Hola amigo como vas? Me encantan tus publicaciones y la musica me gustaria que me regalaras unos links a unos buenos mixes de latino house de ahora muchas gracias con una sonrisa Haggy

maozeitan

New member
House de ahora

חחחח אהבתי, אחי יש לך עוד מה ללמוד במקום להגיד HOUSE MODERNO. בטח אתה אומר בית של שיר LA CASA DE LA CANCION.

k976

New member
זה מה

שכתב לי gracias a ti my friend..ok saludos תתרגם לי אשמח אם תעדכן אותי על תוכניות רדיו של לטינו האוס ומסיבות לטינו האוס . תודה לך

../images/Emo221.gif

por favor mantenme al tanto de programas de radio de latino house y de fiestas con musica latino house אולי תלמד ספרדית?

maozeitan

New member
Serás mi primer alumno?

por lo visto, te falta coger una cuantas clases más para poder hablar y escribir español como una persona mormal y corriente.

amnon41

New member
אתה תהיה מורה על הפנים,

ולא בגלל שאתה לא יודע את השפה, אלא בגלל שכשתלמיד ישאל אותך שאלה אתה תענה לו בהתנשאות, בהתחכמות, בתוכחה. תלמידים יברחו ממך כי גם אם תנסה לשדר משהו אחר, יקלטו אותך מהר מאוד. יחסי אנוש ואמפטיה זה אלף בית בהוראה, שלטעמי אתה ממש, אבל ממש חסר אותה. למען גילוי נאות: הכותב הוא מורה.

maozeitan

New member
Quien eres tú pá decirme eso?

se suele pensar que ya me conoces de toda la vida no? aqui la mayoria son gente ignorante que piensa que al estar en sudamerica unos 5 meses se adquiere un nivel alto de español y se puede hablarlo de puta madre y no lo que ha sucedido . A las perosnas que quieren estudair de verdad jamás me rio de ellos, es más, no suelo mirarle a nadie por encima del hombro Me gustaría que todos los israelies asistieran a clases de español para aprender mejorar sus niveles de puta madre peña arriba ese pueblo!

amnon41

New member
שים לב למה שכתבת :

A las perosnas que quieren estudair de verdad jamás me rio de ellos אז מה אמרת בעצם, שמי שלא רוצה ללמוד "באמת", עליו מותר לצחוק? כלומר, על תלמידים "רציניים" אתה לא צוחק (וגם מתנשא, וגם מתנהג מגעיל, וגם רוצה להראות שיש לו יותר גדול), אבל מי שהוא "רציני", אז אתה לא צוחק עליו ? תגיד לי, מה זה "רציני" בעיניך? למה בכלל לצחוק על אנשים? אתה יוצר קטגוריזציה של אנשים שעליהם מותר וצריךלצחוק, ועל אחרים לא? היכן חונכת? וואלה, מיסכן מי שרק נסע לטיול בדרום אמריקה ויצא לו "לשוחח" איתך. צ'מע, גם אם תלמד בכל יבשת אירופה, אתה מתנהג בצורה גסה שמנסה בכוח להוכיח משהו.. תחשוב על זה..

maozeitan

New member
Si una persona nunca ha estudiado

en un curso formal, como la mayoria de vosotros vaya... y aun asi pensáis que sabéis hablar el idioma sin acento ninguno y al nivel natal eso me fastidia muchisimo.

amnon41

New member
אתה מזכיר לי את אלה

שביקשו סיגריה ממישהו שלא היה לו לתת, אז הם חבטו בו בגלל שהם התעצבנו עליו. אז בגלל שאתה מתעצבן אתה מרשה לעצמך ללעוג ולרדת על "תלמידים" שבסך הכל מנסים את כוחם בלימוד השפה? אני מצטער. מכאן אני כבר לא יכול לעזור לך. אתה אדם חסר חמלה. מורה בטח שאתה לא יכול להיות. מעניין על איזה ערכים גדלת ואיך חונכת. (לא שאתה מעניין אותי, אני אומר זאת בהקשר). אגב, תמסור ד"ש ל-sutaro ול-wagf .. אני עדיין מתפלא שהם לא הצטרפו לדיאלוג הפורה הזה... (אלא אם כן אישיות רבת-הפנים תכה שוב...)

maozeitan

New member
Di lo que quieras, solo dilo y calla

אתה יכול לראות אפילו שאין קשר בין ה IP שאני שולח תמיד לבין אלו שהם שולחים וגם הסגנון שונה.

amnon41

New member
me has hecho reir, y seria mejor que me

quedara callado. fijate que sigues dando vueltas, desentendiendose del principio. eres una persona bruta que se cree la divina raza, sin tomar en cuenta la repercusiones mientras ofender a la gente inocente

maozeitan

New member
וואלק אמנון אתה זיין מוח

לך תיהיה מורה ותעזוב אותי בשקט בסדר? נראה לך שאני אקום בבוקר בשביל שכר משפיל של פחות מ-1000 אירו בשביל ללמד חבורת ילדים שהחלב מהשדיים של אמא שלהם עדיין מרוח להם על השפתיים וכל מה שמעניין אותם זה לעשות בלאגן בכיתה, שכל שיעור בה דומה יותר למלחמת לבנון השניה מאשר לשיעור נורמלי בכיתה? אני מתעסק בספרד בדברים רציניים אמנון, בפרוייקטים סולאריים בחברה ישראלית. (למדתי פה תואר ניהול תכנון והקמת פרוייקטים סולאריים). את תחום ההוראה אני משאיר לכאלה שבאמת לא מוכשרים לכלום אז הם הלכו להיות חכמים על ילדים בני טיפשעשרה.

amnon41

New member
שים לב איך גם כאן יצאת דביל..

"הוראה" זה שם כולל להמון תחומים וענפים. למשל: מרצה באוניברסיטה, מורה פרטי למתמטיקה, מתרגל באוניברסיטה, מורה להיסטוריה בבית הספר, מורה לספרדית בברליץ, מדריך לתואר שלישי, וכולי וכולי.. עכשיו - לי נראה, שמאחר ואתה כשלון סדרתי שלא יכול היה להוציא ציון בגרות גבוה בארץ+פסיכומטרי מספק לאחת האוניבסיטאות הנחשקות בארץ (אחרת אני לא רואה סיבה אחרת ללמוד במקום כמו ספרד), הלכת ללמוד בחו"ל (ששם יש הרבה אוניברסיטאות קקמייקה), ולכן, אתה זורק רפש ומכליל שכל המורים "לא מוכשרים לכלום" ועוד מרעין בישין. האם אתה מתוסכל ? (ברור). אם הייתה לך אפשרות היית לומד בארץ ? (בטח). אל תספר לי סיפורים כי אני עוסק בתחום ואני יודע בדיוק מהן רוב הסיבות שבגינן סטודנטים נוסעים ללמוד בחו"ל. אז איתן, שלא תטעה. אתה שקוף. אתה אדם ברוטאלי שעסוק בלהחצין בהתנהגותו רגשי נחיתות מושרשים בכך שאתה מתנהג בצורה שאתה מתנהג. גם אם נניח (מה שקשה לי להאמין) שאתה עוסק בדברים "רציניים", עדיין תישאר אותו אדם קטן, חסר ערכים, שכנראה איפה שהוא בילדות לא קיבל חינוך הולם.

maozeitan

New member
טוב נו... הרי אתה מכיר אותי אישית

ואתה יודע שאני לא התקבלתי לשום אוניברסיטה בארץ למרות שלמדתי במכון הטכנולוגי בחולון הנדסת אלק' חצי שנה והייתי יכול לסיים שם התמחות בעיבוד אותות DSP העדפתי לעזוב לספרד ולבוא וללמוד פה. אגב האוניברסיטה של מלאגה היא אחלה אוניברסיטה ואני מתחיל פה את התואר מחדש את הלימודים של האנרגיה הסולארית עשיתי במכללה שממומנת ע"י הממשלה ככה שהכל היה בחינם דבר שבחיים לא הייתי משיג בישראל. גם אתה קובע שלא יכולתי להוציא פסיכומטרי גבוה מה שמראה על חוסר הבנה בסיסי משום שאם היית מסתכל היית רואה בכרטיס שאני יליד 82 וכשהשתחררתי מהצבא זו היתה השנה היחידה אי פעם בישראל שהיה אפשר להתקבל לאוניברסיטה על סמך ציון מצרף ללא צורך בפסיכומטרי (כבר אמרתי שאתה מלהג יותר מדי?). אני מה זה הייתי רוצה לחיות בארץ אל תשאל אמנון ! חלום חיי !!! אני לארץ אחזור רק כאשר אני אגיע לסופרמרקט ולא יהיה לי כסף לקנות שקית אורז, רק אז אני אתקשר להורים שישלחו לי כסף לכרטיס חזור, עד אז אין סיכוי שאני אגור במדינת ישראל.

מעוז, אני חושבת שאתה פשוט מגזים!

ולא, אתה לא מתעסק בספרד רק בדברים חשובים, אתה מתעסק גם עם המון שטויות. !!! אכפת לך כל כך מה הרמה של אנשים אחרים בלימוד השפה? אני בהלם ממך!

למעלה