היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

amnon41

New member
אתה לא באמת "עונה" לי, אתה הולך סחור סחור

וחושב שאני לא שם לב שאתה מתחמק ממה שאני כותב לך. מאחר ואתה ממש לא מעניין אותי, אין לי גם את הכוח להוכיח לך כמה סתירות לוגיות קיימות בפוסטים שכתבת. אתה אדם קטן ביותר שלא יעזור לך כמה תנסה להיראות גדול. אתה גם תתפלא (או שלא) שכל פעם שאני נכנס עם השם משתמש שלי, יש לי מסר חדש מגולש כזה או אחר ש-"מסבירים" לי מי אתה בדיוק ואת ההיסטוריה המפוארת שלך. היה שלום ולא להתראות אדם (טרול) קטן. הדיון שלי איתך הסתיים. שים לב שאני אשגיח על התנהגותך בפורום, ובמידה ותמשיך בהתנהגותך הנלוזה כלפי גולשים, אדאג לפנות לגורמים המוסמכים על מנת שהם כבר ידאגו לטפל בך.

maozeitan

New member
Woow Amnon que envidia tienes amigo

respira lento e intenta no morir porque tu corazón late demasiado rápido tus manos ya son de barro de escribir tantas tonterías chaval. Es que yo puedo vivir en España con residencia y con el permiso de trabajo y tú NOOOOO Mis padres tienen pasaportes europeos y puedo vivir en un país normal y no en un país tercermundista lleno de paletos, ignorantes y catetos . y tú no puedes salir de allí porqué ya serás un inmigrante sin papeles y te meterán en la Plaza De capuchinos que los único papel que te dan será un papel higiénico

דקלה171

New member
תפנה לפסיכולוג בדחיפות!!

יש לך בעיות חמורות ביותר. ואתה גם מגיב לעצמך, זה לא סימן טוב. יש לך תסביך נחיתות חמור ביותר. ביג דיל, אזרחות זרה, למאות אלפי ישראלים יש דרכון נוסף, אתה לא כזה מיוחד. ולשאר חברי הפורום, למי שלא הבין, מעוז קרא לישראל מדינת עולם שלישי שמלאה במפגרים ומטומטמים (בתרגום חופשי). אבל תמשיכו להגן עליו, למה לא.

דקלה171

New member
אלוהים אדירים! כמה שגיאות!

כמה שנים אתה בספרד? אתה כותב בספרדית עילגת ומתרגם ביטויים מעברית. se suele pensar... פחחח. "אפשר לחשוב" בעברית, אבל בלתי אפשרי לומר בספרדית בהקשר הזה. Sus niveles... בחיי, כל הטקסט הזה פשוט תורגם מעברית! צריך "הרבה פנים" בשביל להתנהג בצורה כזאת ואפילו לא להיות מסוגל לכתוב כמה משפטים נורמלים בספרדית.

amnon41

New member
מנסיון, אין מה לבזבז על הטרול הזה אנרגיה ../images/Emo8.gif

maozeitan

New member
Te estas quedando conmigo Dikla?

estas majara de verdad eh? es que estas más colgada de una bombilla y te lo digo en serio. se suele pensar, es una expresión muy común así que... y deja de hablar por los codos de cosas que no existen No parece que sepas redactar una frase correctamente y que para ti el significado de la palabra sintaxis es una huelga de taxistas Por ejemplo ¿Por qué se suele pensar que los inmigrantes son delincuentes? מדוע נהוג לחשוב שרוב המהגרים הם עבריינים Bueno, no voy a perder el tiempo contigo tu aún no has mostrado tu nivel de español, una vez escribiste un comentario y lo hiciste muy muy mal

דקלה171

New member
ועברית אתה יודע לקרוא???

אני בפרוש כתבתי "בלתי אפשרי לומר בספרדית בהקשר הזה
אי אפשר להגיד: se suele pensar que ya me conoces de toda la vida no? . אתה נשמע כמו מוצ'ילרו תשאל את החברה שלך, שנראה שהרבה ספרדית לא הצליחה להחדיר בך. אגב, החדרת ה"ביטויים" שלך בכל מקום אפשרי ובלתי אפשרי היא פשוט פתטית. ואם כבר, אז לפחות תכתוב אותם נכון, ובהקשר. Más colgada QUE una bombilla Y tampoco se puede hablar por los codos DE cosas. Empiezo a dudar si sabes lo que significa hablar por los codos. Capullo.

maozeitan

New member
ברור שאני יודע מה זה

HABLAR POR LOS CODOS זה PAN COMIDO !!! אגב בסדרות שאת רואה בטלויזיה כמעט מלאכים המורדים וקטנטנות יצא להם להגיד את הביטוי או שעדיין לא ? ועכשיו ברצינות, mas colgada QUE .... נכון מאד... משום מה המחשבות רצו כבר קדימה ורשמתי DE אך ברור שזה QUE משום שזה UNA COMPARACION DE COSAS QUE NO EXISTEN אפשר לדבר POR LOS CODOS זה הקטע שלך שאת אוהבת לכתוב שטויות. עד היום בפורום הזה רשמת פוסט אחד בספרדית וגם הוא היה מלא בטעויות ושגיאות, עכשיו יכול להיות שאת יודעת יותר טוב ממני ספרדית, בהחלט כן אני לא שולל את האפשרות הזאת אבל עד עכשיו פשוט לא הוכחת את זה.

maozeitan

New member
עזוב, הדקלה הזאת שרוטה לגמרי

פעם אסתר רשמה הודעה פה בפורום בניק שלי אז דקלה אומרת לה "את מתרגמת מעברית ולא יודעת ספרדית בכלל" חחחח נו אתה מבין? ואתה יכול להעיד שלאסתר בעברית בטוח אין מושג כי שמעת אותה מדברת במיקרופון וגם התכתבת איתה במסן כמה פעמים.

maozeitan

New member
serás mi primer alumno?

por lo visto, te falta coger una cuantas clases más para poder hablar y escribir español como una persona mormal y corriente.

תירגום

Hola mi querido amigo, como estas? Me encanta tu publicidad y tu musica, muy buenos. Me gustaria recibir de ti buenos links para mixs de musica house latina. Muchisimas gracias , con una sonrisa Jagai מכווה שעזרתי לך...... רציתי לספר לך שיש מקום מעולה ללימוד ספרדית בדרום. אם את רוצה תצרי איתי קשר [email protected]

למעלה