היי לכולם

אני לא יודע עד כמה שמעתם על זה בחדשות
אך האתר אטרף המזוהה עם הקהילה הגאה נפרץ.
ואני כולי בחששות כי שמתי תמונת פנים שלי שם
ואני פשוט לא יןדע מה לעשות ואני פוחד מהיציאה מהארון הזאת בקולי קולות! למה המדינה לא עושה עם זה משהו? האקר הציב לנו 48 שעות כדי שלא יעשה עם זה כלום למה זה לא מזיז למדינה!? אנשים בארון מעל מיליון איש נמצאים שם (כפי שמדווח בחדשות) הם לא חושבים שזה מצב רגיש? עד כמה הם ישתקו שם!?

Harrington

Well-known member
מנהל
יהיה אולי מי שייפגע מפרסום כזה, אבל תכל'ס, זה לא שצפויות להופיע רשימות בתשקורת או בעיתונים. מי שיירצה לדעת מה תחשוף החבורה, יצטרך באופן יזום ואקטיבי לחפש את המידע ו/או לעיין ברשימות שיפורסמו אי-שם ברשת. נשאלת השאלה אם באמת יש למישהו מה לפחד מזה יותר מדי. כלומר, האם אדם שמסתיר את נטייתו המינית ממשפחתו, צופה שהוריו (למשל) יתחילו לחפש ברשימות האלה?
ואני פשוט לא יןדע מה לעשות ואני פוחד מהיציאה מהארון הזאת בקולי קולות! למה המדינה לא עושה עם זה משהו? האקר הציב לנו 48 שעות כדי שלא יעשה עם זה כלום למה זה לא מזיז למדינה!? אנשים בארון מעל מיליון איש נמצאים שם (כפי שמדווח בחדשות) הם לא חושבים שזה מצב רגיש? עד כמה הם ישתקו שם!?
מה המדינה אמורה או יכולה לעשות בעניין? לשלם? זאת החלטה של האתר, לא של המדינה. ודאי כך אם מדובר באתר פרטי (קרי חברה פרטית) ועוד יותר בוודאי כך, אם הפרסומים לפיהם האתר (ודומים לו בכל מיני תחומים) לא נענה לבקשות מערך הסייבר הלאומי לשפר את האבטחה שלו. מפחיד למעורבים, ללא ספק, ולא הייתי רוצה להיות בנעליך. אבל איך אומרים? כשאין לך אפשרות לשלוט באירועים, אין גם טעם לדאוג מהם. אמנם קל להגיד ומן הסתם המציאות סבוכה ומורכבת מעט יותר, אבל תכל'ס זאת אמירה נכונה, עם כל הקשיים שבמימושה.

DANIAVNI

Well-known member
פשיעת האקרים קיימת ברשת בישראל

כמו בכל רחבי תבל

למה אתה בא בטענות למדינת ישראל

?
בקיצור מוטי, לא מספיק שאתה נותן להם חופש לעשות עם הטוסיק מה שהם רוצים
עכשיו גם מבקשים שגם תבוא לנגב להם
מעניין מה עוד רוצים ? ( אני מתבייש לכתוב ...)

אתה מתכוון ידיד מקהילת המודיעין

ע.משולם

Active member
באמת מלחיץ. אני מידי פעם מבקר באטרף, אוהב לגוון...לא שמתי תמונת פנים, אך בהחלט בהתכתבויות השארתי טלפון.

אלפיני

Well-known member
אם אינך יודע מה לעשות קודם כל תחשוב קצת. את התמונות בכרטיסי הכרויות ניתן לערוך , כלומר להוריד. אז תוריד את התמונה ותרגע קצת.

DANIAVNI

Well-known member
אני לא חושב שמתפקידה של המדינה לפצות אותך על התנהגות מטופשת וזה מה שזה אדוני הנכבד.

נניח שמחר הייתי מחליט לחפש דייטים באטרף
בחיים אבל בחיים לא הייתי נותן את הפרטים האמיתיים שלי ( אגב, אני אף פעם לא נותן אלא ממש במקרים הכרחיים כמו קנייה באינטרנט )
אפילו יש לי תיבת מייל אשפה לכל מיני רישומים לאתרים.

כיום יש לך אפשרות לעשות לעצמך טלפון נייד עם כרטיס סים שקונים שזה לא המספר הרגיל שלך
כמובן שאתה לא חייב לקרוא לעצמך בשמך האמיתי ( אני למשל ידוע בשמות של מספר גיבורי מלחמה רוסים + שם המחתרת של מנחם בגין זצוק"ל : רבי ישראל ססובר)
פנים בבדאי ובבדאי שלא לצלם
כרטיס אשראי, הייתי מנסה לשלם בכרטיס ויזה בינלאומי נטען .
ואם צילמת את הטוסיק או הפצל'ה ומישהו זיהה ( נו אז כנראה שהוא בעניינים .....)

בחייכם, מה אתם ילדים קטנים?

סתוונית333

Well-known member
המנת משכל שלי 110 - סבתא אמרה שאני פיקח.

את יודעת מה ההבדל בין פיקח לחכם?
הרי אתה מת שאני אשאל אותך מה ההבדל כדי שתוכל לברבר .
אז אעשה את עצמי לא יודעת ואתן לך את האשלייה שיש לך מה ללמד אותי.

אז גאון של סבתא ,מה ההבדל בין חכם לפיקח?

הרי אתה מת שאני אשאל אותך מה ההבדל כדי שתוכל לברבר .
אז אעשה את עצמי לא יודעת ואתן לך את האשלייה שיש לך מה ללמד אותי.

אז גאון של סבתא ,מה ההבדל בין חכם לפיקח?
את רואה את לא קוראת בקפידה וחיה בעולם משלך,

סבתא לא אמרה שאני חכם וגם את לא חושבת ככה אז להגיד גאון גם בצחוק לא הגיוני.

אף על פי שחבר מהכיתה אמר פעם שאני חכם,אבל הוא לא הכיר אותי לעומק.

סתוונית333

Well-known member
את רואה את לא קוראת בקפידה וחיה בעולם משלך,

סבתא לא אמרה שאני חכם וגם את לא חושבת ככה אז להגיד גאון גם בצחוק לא הגיוני.

אף על פי שחבר מהכיתה אמר פעם שאני חכם,אבל הוא לא הכיר אותי לעומק.

כן , אני רואה שאין לך מושג מה כתבתי.
צפוי .

למעלה