מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
את התשובה אפשר למצוא באינטרנט - אבל שהיא אמרה את זה עוד לא היה אינטרנט אז לא ידעתי בדיוק מה היא מתכוונת.כן , אני רואה שאין לך מושג מה כתבתי.
צפוי .
את התשובה אפשר למצוא באינטרנט - אבל שהיא אמרה את זה עוד לא היה אינטרנט אז לא ידעתי בדיוק מה היא מתכוונת.כן , אני רואה שאין לך מושג מה כתבתי.
צפוי .
את התשובה אפשר למצוא באינטרנט - אבל שהיא אמרה את זה עוד לא היה אינטרנט אז לא ידעתי בדיוק מה היא מתכוונת.
גם בין השורות את לא קוראת?אוקי,
נתתי לך את האפשרות להשכיל אותי
אז למה אתה מתמהמה?
ניתנה לך אפשרות לשאול שאלה אחת בלבד ולא שתיים.גם בין השורות את לא קוראת?
יש עוד אפליקציות.אתה נשוי?
בחדשות דיווחו שחשפו אחוז אחד ממשתמשי האתר: אלף איש
אז יש מאה אלף גייז בארץ, לא מליון.
בגלל זה הגייז באטרף?
בגלל שההונאה נחשפה?
אותם גייז עוברים מאחת לאחתיש עוד אפליקציות
מיליון הכוונה אני חושב לאנשים לא סטרייט מאה אחוז כולל הכל:לסביות,בי,טראנס,א - מיניים ועוד..אתה נשוי?
בחדשות דיווחו שחשפו אחוז אחד ממשתמשי האתר: אלף איש
בגלל זה הגייז באטרף?
בגלל שההונאה נחשפה?
זאת הקנוניהמיליון הכוונה אני חושב לאנשים לא סטרייט מאה אחוז כולל הכל:לסביות,בי,טראנס,א - מיניים ועוד.
אני חולק,אני חושב שהמספר נכון.זאת הקנוניה
דפקו לאנשים את ההורמונים, שיבשו את היצר והאהבה הטבעית עם סרטים על מיניות רעילה
ואז דוחפים להם תעמולה שיש להם נטיות.
הם מתחרפנים מזה שבארץ פחות מצליח להם
בגלל זה כולם שם מכירים את כולם.
מספרים לכולם שזה אחד מעשר אבל בפועל אחד ממאה נופלים בפח.
בגלל זה עכשיו הם עברו לשטיפת מח של ילדים,
לדפוק אותם כשהם קטנים
אלו הסחות הדעת. בסוף המלחמה היא על ריסוק החברה, כדי שהבריאים והשפויים לא יתרבו.יש הרבה תעמולה וגם מנסים לעצבן דתיים בשביל לשנות את הסטטוס קוו ולגרום למריבות שמסיחות את הדעת מדברים חשובים(כסף,פרטיות ועוד.)
זה מה שדחפו לך בתעמולה. אבל זו בדיוק מיניות רעילה.לגבי שיבוש לילדים קטנים - נושא ספקולטיבי.
הראו שאם אתה שם לילד רגיל בובה הוא מפרק אותה ולילדה משאית היא מלבישה אותה.
קח למשל את יוון העתיקה: לא היו שם הורמונים. לא הייתה גנטיקה משובשת.ההורמונים והנטיות הגנטיות חזקות יותר.
אלא אם כן הצלחת לשבש את ההורמונים והגנטיקה.
זה רק 10 אחוז אפילו אם אני צודק...אלו הסחות הדעת. בסוף המלחמה היא על ריסוק החברה, כדי שהבריאים והשפויים לא יתרבו.
פעם עוד הצלחת להבין. כנראה מאז שטיפת המח האינטנסיבית הפכה אותך לעיוור
שמסוגל רק לצטט תעמולה
אתה מבלבל בין חיבור לצד הגברי/נשי שזה דבר מבורך ככה אמר אלוהים בשביל ליצורבפועל הרבה בנים נדלקים משמלות ורוצים גם.
הרבה בנות רוצות כיפה.
הרבה בנים אוהבים לבשל.
הרבה בנות אוהבות כדורגל.
קודם כל לא היינו שם... אתה רק יכול לנחש מה היה שם.קח למשל את יוון העתיקה: לא היו שם הורמונים. לא הייתה גנטיקה משובשת
ניוון כתוצאה מנהנתנות יותר קורה אין מה לעשות.שיבשו את המיניות עם תרבות רעילה:
פידרסטיות. מיזוגניה. דחפו עירום בכח.
עד שכבר לא הצליחו להתרבות,
ובא אלכסנדר מוקדון מהממלכה הכי חלשה, וכבש את כולם.
זה מה שהתעמולה דחפה. בפועל בכל המערב זה פחותזה רק 10 אחוז אפילו אם אני צודק...
וחלק מהם מסוגלים להביא ילדים.
להפך, זו בדיוק המיניות הרעילה. מה מפריע לך שהילדה משחקת ברכב? עובר להן.אתה מבלבל בין חיבור לצד הגברי/נשי שזה דבר מבורך ככה אמר אלוהים בשביל ליצור אישיות מאוזנת ולא חד ממדית(תיזכר רגע בשנות ה 70-80 אנשים מאוד גבריים ומאוד נשיים ככה זה מצחיק היום - סטראוטיפ של אדם)
גם מיניות רעילה וגם גייזיות דוחפים היום בבתי הספר וסדרות הילדיםלבין שינוי העדפות מיניות/זהות מינית.
היסטוריונים בדקו את אילנות היוחסין והתרבות, רואים את זה בבירור. הפידרסטעות הפכה לנורמה, נשים כעסו על המיזוגניה ופיתחו מיתוסים אמזונייםקודם כל לא היינו שם... אתה רק יכול לנחש מה היה שם.
לא היה את זה ביוון וזו חברה שהתפרקה לגמריהתכוונתי הורמונים באנטיביוטיקה שנותנים לחיות למשל ואנחנו אוכלים את החיות או כל מיני שינויים מגנטים בדי אן איי מעודף מכשירי חשמל או מכל סיבה אחרת.
דוחפים את זה בכח.ניוון כתוצאה מנהנתנות יותר קורה אין מה לעשות.
כלומר נקודת ההנחה שלך היא שכל מי שהומוסקסואל חייב להיות רשום באטרף.בחדשות דיווחו שחשפו אחוז אחד ממשתמשי האתר: אלף איש
הגייז תמיד מתנסים. זה הקטע שלהם.כלומר נקודת ההנחה שלך היא שכל מי שהומוסקסואל חייב להיות רשום באטרף.
NOT!!
הגייז תמיד מתנסים. זה הקטע שלהם.
ואחרי שכולם מכירים אותם באפליקציה אחת
הם עוברים לאחרות
הגייז תמיד מתנסים. זה הקטע שלהם.
ואחרי שכולם מכירים אותם באפליקציה אחת
הם עוברים לאחרות
זה מה שמצחיק - שקלעת בולראיתי שצחקת
לא, זה לא מצחיק בכלל.
התכוונתי בשיא הרצינות לכל מילה שכתבתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.