היי לכולם

רום א

New member
היי לכולם

אחרי תלאות וייסורים... חבר בפורום אמר לי שאני כשיר להיות חבר בו. באמת שעשיתי הרים וגבעות כדי לעבור את מבחני הקבלה ולהשתייך לו (מה שאח"כ התברר שלא ממש צריך לעשות מבחני קבלה) - אבל אותו חבר ישלם על זה... סתתתתתם אז אני לא יודע מה לאמר... אולי עם הזמן אני אמצא את המילים הנכונות. בינתיים אני כאן. מתרשם... אז... לא יודע, שבת שלום בינתיים.

.m

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

תוריד את המעיל, תשב בנוח, מיד יגיע אמט עם
חם, ויש גם
(זה סיידר חם) (
אמטטטטטט, יש אורחים!) עכשיו, ספר לנו קצת על עצמך
mai

EyeSeeYou

New member
פעם היה מבחן קבלה

ואחד אחד בדקתי והשוויתי את יכולותיו המיניות. אותו חבר כנראה עבר את המבחן בהצלחה.. ונהנה. מאז ועדות קבלת הפנים פשוט הפכו להיות...סתמיות בכל אופן ברוך הבא, תגיד- רום זה קיצור של רומני או של מתרומם?

guy1974

New member
../images/Emo24.gif

ואיך זה שאני פספסתי את מבחני הקבלה המינים?
אפשר להגיש מועמדות מחדש?
ברוך הבא - אתה מוזמן באמת לנדב קצת פרטים על עצמך.

EyeSeeYou

New member
אפשר

אבל שום מילה לאמט, אני לא רוצה חלילה להכנס בין בני זוג..
בזמנך החופשי אני אהיה ה
ואתה ה

guy1974

New member
../images/Emo163.gif בינינו בלבד

אם אתה לא תגיד אני לא יגיד
וככה אין מצב שהוא ידע. ואני חשבתי דווקא יותר על |סלע| ורקפת, לא? (המבין יבין
)

amet

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo73.gif../images/Emo129.gif

רק אני הולך לשעה ותראו מICU עושה מותתתתתתתתתתקקקקקקקקקקק תרגע ומייד
אף אחד לא הולך להזין את אף אחד EyeSeeYou אם חסרים לך עציצים בבית לך תקנה את קוקי שלי יש צורך בהשקיה מיוחדת זה לא רק ה
שיעזור. חוץ מזה עוד לא סיימתי איתך....
ורום ידידי המופלא ברוך הבא, ראית מה קורה אני לא פה אז אין קפה מחר תקבל
בבוקר אחד כמו שצריך. רק תעשה לעצמך טובה אל תבחן אצל הבחור ההוא ראית מה עושה תבוא אליי, יש קפה על חלב כמו שאתה אוהב, אחר כך תקבל מסאג´, אני אשחרר אותך קצת. ואחר כך.......... הכל נעשה ברוח נעימה ומרגיעה אמט- המפנק האולטימטיבי

daniel365

New member
מותק... תירגע ../images/Emo18.gif ../images/Emo70.gif

הוא נבחן אצלי וקיבל ציון של 95
המבחן נבדק ואושר אצל בכירי הפורום |מי אמר מנהלים?
| שתהיה שבת שלום - ויאללה תגיעו כבר!!!!!! אני

Liroy26

New member
גם מאי בדקה אותו??? ../images/Emo12.gif

נו מילא... כרגיל לירוי חייב להגיע באיחור מה. (מי אמר מבחנים?!) ברוך הבא רום!

guy1974

New member
אני קורא את ההנהלה לסדר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

.m

New member
לי יש אליבי יותר טוב משלך!

אני הייתי בחו"ל. מה התירוץ שלך?
mai

daniel365

New member
המבחן היה קל יחסית ../images/Emo8.gif

ברוך הבא לך רום....
אני בטוח שמבחני הכניסה לא היו קשים מדי...
אבל אני מניח שעברת בהצטיינות יתרה...
ברוך הבא לפורום מכל הלב ותתחיל להנות כמובטח!!!
אני.

רום א

New member
תודה תודה

אז רום זה השם האמיתי שלי לא רומני, לא מתרומם, פשוט רום. מה אני כבר יכול לספר על עצמי... אני יכול לספר שאמרו לי שכדאי לי "להכיר את הנפשות הפועלות"... אז תפסתי לי פינה והסתכלתי על כולם. נראה לי נחמד המקום הזה... מקום כזה שאפשר לאמר בו הכל, לבכות, לצחוק או לא יודע מה... עם הזמן אני מקווה להכיר את האנשים, להיפתח... אני אתחיל באופן כללי ביותר... מי אני, "רום, האיש והאגדה" אני ילד טוב, לא מעשן, לא שותה ולא משחק סנוקר... עברתי לתל אביב לא מזמן - 3 חודשים - ואני גר עם החבר הכי טוב שלי... שגם הוא במקרה... הומו. אם שכחתי.. אני הומו (כאילו שזה לא ברור) טוב. אז אני בן 23 ואני רוצה להכיר אנשים נחמדים שסתם יהיה לי כיף לכייף איתם. אני לא יודע... מההתרגשות אין לי מה לאמר ואני מרגיש שאני חוזר על עצמי... תכתבו לי...אמא... אני מסתבך פה.... אמרתי אמאאאאאאאאאאא אמאאאאאאאאאאאאאאאאא תקראי לאבא

EyeSeeYou

New member
בלי לחץ

קח
וקצת
..עוד רגע הכל יירגע. בכל אופן רום (שזה באמת שם יפה, מקווה שלא נעלבת) נעים מאוד, זה אורן משדר אליך מהצד השני של החוט עם כוס האשל (זוכרים את זה? זה היה להיט פעם) אם אתה ילד טוב שלא מעשן ולא שותה ולא משחק סנוקר
הגעת בדיוק למקום הנכון בו נלמד אותך את מיטב הגסויות
וההתנהגויות הנלוזות
של הקהילה בתל אביב. עד מהרה נישא אותך על כתפינו לחורים הגאים בתל אביב - צפויה לך הנאה מרובה. רק ספר לנו מי הבחור שהביא אותך אלינו, יש לנו מבצע של חבר מביא חבר וכדי שנוכל לזכותו בפרס
עלינו לדעת את שמו. ואגב, השותף הזה שלך שהוא הומו...הוא...יעני...המממ איך לשאול את זה...בקיצור שכבתם שכבתם?

למעלה