היי לכולם

.m

New member
מנה מנה, מנה חמה!

אחרי שפספסתי את "גייזוזים 2003" יש לי חסכים. חוץ מזה - איטס ריינינג מן, לא? |הללויה| mai

EyeSeeYou

New member
אוחחחחחחחח רואים שלא היית בארץ

יש פה מלחמה את יודעת????? (וברד אדום הוא אחד הקודים)

.m

New member
ווטאבר

אצלי החיים יפים, ה
זורחת, ה
מצייצות והעולם
רוצה להצטרף? mai

hatul

New member
מיאו חתולה, מיאו ../images/Emo108.gif

רציתי לנסות את האייקונים החדשים לרגל
(ט"ו בשבט) והחלטתי שאם כבר מדברים על סיסמאות, אז אפשר להוסיף את הסיסמא האולטימטיבית (מי אמר רק בישראל?
הייתי היום במסיבת ט"ו בשבט בחיפה, היה חביב ביותר, יחד עם סדר ט"ו בשבט שמבוסס על סדר פסח בליווי
פגשתי ידידים וניסיתי גם קצת להכיר. היכרתי שם נער חמוד בן 16, וכשאמרתי לו שאני בן 27 מתקרב ל-28 הרגשתי קצת זקן... דיברתי בטון קצת מתנצל... הוא חייך אלי מן חיוך קטן ואמר שהיה נעים להכיר. אחר כשראיתי אותו שוב, הוא חייך אלי שוב
מוזר...

Liroy26

New member
בן 16?!

כפרה, (סחה על דיבור הפרחה שסיגלתי לעצמי לאחרונה!) הוא מתחת לגיל החוקי!

white star

New member
אל תדאג החתול תפוס

חוץ מזה היו קטעים כשבאמצע שירה חיקיתי את השיר ביללות של חתולה מיוחמת , חבל שאבי לא היה בסביבה
היה חביב רק קצת צפוף

hatul

New member
יקירי, להתידד אפשר?

תודה
וכן, יש לי חבר מקסים ונפלא והוא בן 22, אם זה מעניין

guy1974

New member
רום, הסבר נמק ופרט...

אז מכך אפשר להבין שאם היית משתתף בסקר של לירוי "סקס בין חברים טובים" היית מצטרף לרוב המכריעה שהיה נגד. אז אולי תרחיב לנו אופקים (נתחיל באופקים
) ותסביר לנו, אם אתם באמת חברים טובים, והכל טוב ויפה אז למה בעצם אין משהו מעבר "לסתם" חברים?

.m

New member
בלי פאניקה - יש בריטניקה

אצלנו בפורום לא עושים איפה ואיפה - לא משנה לנו אם אתה (לא) שותה, (לא) מעשן ו(לא) משחק סנוקר, רק דבר אחד יש לנו בראש. אז קדימה, ת - ת - פ - ש - ט
וברצינות, שמחים שבאת. תישאר קצת... אה, כן, ות-ש-ר-ש-ר
mai

רום א

New member
אני נשאר

גם אם תבקשו, תתחננו שאלך אני כאן. כאן נולדתי, כאן נולדו לי ילדי... (הלוואי)...

white star

New member
ברוך הבא

אני שמח שהצטרפת לשבט ושתהנה פה , או בחדר חושך של הדום :)

דרור22

New member
אני לא נמצא פה הרבה (לאחרונה)

ואני מקווה ששההנהלה לא תחליט לערוך לי מבחן חוזר - כי אני לא ממש שולט בחומר.... (אולי רק קצת) ברוך הבא!

למעלה