היי לכולם....

General Zod

New member
כתבתי לך את זה באי סי קיו

אבל אני אכתוב לך את זה גם פה, איזה הודעה גסה!

TimBuck2

New member
טוב סליחה

אבל זה באמת היה מתבקש.. חוץ מזה, כמה ביצ´משים כבר "תקפו" אותה/מישהו מכם על אכילה במקדולד´ס? צריך קצת איזון בחיים לא?
בסה"כ, אני בנאדם טוב... באמת... לפעמים...

faith2

New member
מעיין ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

הפורום "קצת" טעון בימים האחרונים....כמו אקדח!.....כמה שיותר כדורים, כך גם היריות.... בכל אופן ברוכה הבאה...וההתנחלות היא חובה!

שאלה קטנה...

יש לי הרגשה שראיתי אותך היום (אבל קלטתי את זה רק אחרי שירדת מהאוטובוס). הממ...במקרה במקרה הלכת לעבודה (או לפחות לביג) בסביבות השעה 12:10 ?

maayanot

New member
תשובה קטנה לאמיתי...

לא הפעם... לא הייתי היום בעבודה, ולראות את האוטובוס בשעה 12 מזדמן לי רק מתי שמתבטלות לי 6 שעות לימודים בערך (שזה מסתכם בכמעט אף פעם..) אתה בכלל חושב שאתה יודע מי אני?

maayanot

New member
אני באמת לא לומדת בשייבר..

אני לומדת בתיכון הראל שבמבשרת.. ויש לי בעיה בסוקר ככה שאין הרבה סיכוי לעלות תמונה..

General Zod

New member
טעון?!

למה טעון?! אני מסכים שיש חילוקי דעות, אבל שטויות באיזה פורום אין?! אין לא יודע מה איתך אבל כיף לי בפורום הזה, אני נהנה פה.

faith2

New member
בנינו...ורק בנינו (אנשים לא להיכנס)

וואלה תודה שניכנסתם!!!!! חוצפנים..ההודעה הייתה מופנית רק ליהודה!!!!!! טוב יהודה עכשיו שהם הלכו.... אני שמחה שאתה נהנה.....וכיף כאן....רק עדיף שהכל היה נאמר בנימה צינית...

General Zod

New member
מצטער אבל לא הבנתי

הכוונה שלך בסוף ההודעה הייתה שאני דיברתי בציניות? אם זאת הייתה הכוונה שלך אז את טועה. אני התכוונתי לזה ברצינות. לא איכפת לי שחברות שלך כותבות מה שהם כותבות עליי ועל חברים שלי כי בסה´כ אלו רק מילים, ומילים (בינתיים) לא פוגעות בי.

faith2

New member
לא...

סליחה על אי ההבנה... התכוונתי...שחבר שכל המריבות לא נכתבות באופן ציני....ונכתבות בנימה תוקפנית....

faith2

New member
*שחבל

ובמקום ו-החיבור, מחקו והמלאו "אלא" למקרה שאני אקבל הערה על אופן הכתיבה

General Zod

New member
אז מה?!

אז יכתבו לך הערה על אופן הכתיבה, זה לא סוף העולם. את צריכה לקבל את ההערה ולתקן את הטעויות שלך בעתיד. ככה לומדים, רק מטעויות.

למעלה