היי לכולם

• פותח הנושא miha
  • פורסם בתאריך

miha

New member
היי לכולם

אני מיכה ועכשיו רק חזרתי מטיול ארוך בדרום אמריקה היה מעניין, ראה לי מסקרן כל העניין של הפורום כאן, אז אני בא להשתתף. אם יש שאלות או משהו לשאול או משהו. אני יספוג את האווירה בנתיים. יום טוב

טאKילה

New member
מיכה ברוך בואך..../images/Emo140.gif

תתרווח להנאתך,ספוג לך את ניחוח הפורום, לא אשאל שאלות..אני גרועה בלשאול..
תשתלב לך קח את הזמן..
יום נפלא..

קראו לי לבוא.....

לכאן אז באתי. מספר ימים רק קראתי למדתי שמות, כינויים הבחנתי בין "וותיקים" ו"חדשים" מצאתי מוכרים וזרים ובעיקר אהבתי את המילים. על קצות אצבעותי אני נכנסת מעט נבוכה ומהססת אולי אם אתחנף אליכם :) ואברך ב"שלום עליכם" תקבלוני אל חיקכם...

טאKילה

New member
התקבלת יקירה..../images/Emo140.gif

הדלת פתוחה,תרקעי בנעליך,אל תהססי אין מקום למבוכה,תני למילים ללכת ממך ואליך..
שבת שלום וברוכה הבאה..

mr_lonely

New member
שלום לאחת כזאת ../images/Emo65.gif

היא... המנהלת כבר הציעה לך מקום ישיבה ואת... כבר כמה ימים כאן בלי שהרגשנו ואני... משחרר לשמיים צרור בלונים ושואל... "היפה הדירה בעינייך ? " ומעיז ומוסיף...

נאה הדירה בעיני...

עד מאד. דייריה יפים רהיטיה נוחים התמונות על הקיר - אין יפות מהן בכל העיר. אוירה של הזמנה ופתיחות חיבוק, חיוך וחמימות ואם אין חדר פנוי אותי להלין האם לחדרך, לונלי, אותי תזמין....??? (רק לקפה !!!)

mr_lonely

New member
../images/Emo141.gifלא מצאת חדר פנוי...../images/Emo142.gif

לא מצאת חדר פנוי מהסיבה הפשוטה שכאן אין חדרים הכל גלוי ולעיני כל וכולם רואים הכל... גם אם נדמה לך שלא. עיני נץ לנו כאן ובפרטי אהבה וירטואלית ממילא...העין נקרעת לרווחה והשמיעה מתחדדת....גרררר.... אז הנה, אני מזמין אותך לשם... מצאתי פינה קטנה ופנויה ומוצנעת... בואי...נשתה קפה.... רק ? זאת כבר נראה בהמשך....

רק קפה...

רק כוס קפה, ונפטפט על הא ועל דא על פורום וצ'ט. נצרף לשיחה דיירים נוספים נלבן סוגיות ונושאים מוזרים נשאל שאלה בנאלית: האם קיימת אהבה וירטואלית. נענה בחיוב ונוסיף בחיוך: אהבה כזו היא מעין כור היתוך לכל אלה שמשהו בלבבם מציק ונותר מיותם, לאלה שבחיי היום יום חיים עם עצמם בשלום, אך לעת ערב, או עם זריחה בוקעת מהם איזו צריחה הסדק בנפשם פוער את פיו מבקש לשוחח, לצחוק, להשיב והיד כבר אוחזת ב"עכבר" והעין תרה אחרי המוכר והזר ורק אחרי אותיות ומילים שהצטרפו למשפטים מובנים חוזרת השלווה אל נפשם ושוב יחייכו אל העולם. לונלי - רק קפה, טוב?

../images/Emo96.gif בקשת קבלת ../images/Emo96.gif../images/Emo140.gif../images/Emo43.gif

הכתיבה פה נעימה ומבורכת לקורא ולכותב, ונאמר כבר בעבר היצירה היא שינוי של היוצר את מוזמנת ליצור ולפרסם ככל ירבו היוצרים ירבה הגיוון הרי כל אחד נברא שונה מהשני כך מעניין יהיה פה בחדר קפה/_\> תמיד יהיה גם תה{_}> ואפילו עוגיות QQQQQQQQQQQQ את מוזמנת להתכבד

ממממממ......

טעימות לי העוגיות וניחוח הקפה דגדג באפי. תודה לך נסיכה. בפעם הבאה - אביא איתי גביעי גלידה VVVVVVVVVVVVVVV לכל אחד והרים של 000000 . . . . . 0000 . . . . . .00 שוקו, וניל ותות...

הגלידה שלך טעימה../images/Emo24.gif

הגלידה שלך טעימה מאד אז מה אם היא נמרחה עלי הוא את נטיפי הגלידה ילקק וינעם לו וינעם גם לי בעיקר הוניל הטעים והלבן על עורי השחום

הדובדבן ../images/Emo28.gif

הדובדבן ימוקם על הקורקבן שבמרכז בטני ,כמו על העוגה שם נניח אותו לראוה אותה הוא יקשט

מקום

מצויין לדובדבן על הקורקבן. ו"הוא" מוזמן להזיז את הישבן ולהגיע לכאן ללקק את הדובדבן, האדום, הרענן, שנקטף בגן לא מזמן.

mr_lonely

New member
../images/Emo3.gifלמה להזיז ? למה ?

שני הדובדבנים ממוקמים בדיוק במקומם הנכון... שם הכי טעים.....

mr_lonely

New member
../images/Emo9.gifנטיפי גלדית וניל

מרוחה על עור שחום וכל זה בשבילי ? החלטתן לשגע אותי שניכן היום ?????

למעלה