היי לכולם

• פותח הנושא miha
  • פורסם בתאריך

mr_lonely

New member
המממ.....

לזה באמת לא צריך פינה ומסתור את זה אפשר לעשות קבל עם ועולם ולהזמין את כולם לזו המסיבה ואני חשבתי....

חשבת.....מה?

אמש שוחחתי עם איש אחד בחור לבבי ונחמד אמר: "מדוע להציג הצגות? הרי אני יודע מה נשים אוהבות... אתן רוצות קודם בית קפה ושנתייחס אליכן יפה ואח"כ נציע סרט או טיול בשקיעה ליטוף בלחי ונשיקה מרגיעה ורק בסוף אולי תתרצו ואל המיטה איתי תיכנסו. אז אולי נתחיל מהסוף? ובמקום קפה וחוף נתפלש לנו בין הסדינים הרי זה מה ששנינו רוצים..." אמרתי שלום ותודה על הכנות והאהדה אך לפני שנתערטל רוצה בעיניך להסתכל להקשיב, להשמיע, ללמוד לבדוק אם יש טעם לעוד. הוא ענה: "את תמימה ילדתי התבגרי כבר ובואי למיטתי". הלכתי משם במהירות איני חושבת שעשיתי טעות.....

shuki691

New member
לא עוד

לא עוד גבר שיטעם ואחר יזרוק לא עוד אותי יחבק ולאחרת ישרוק לא עוד אהבה בתנאי שאתמסר לו לא עוד אחכה לכשיתחשק לו אם אותי ירצה- שיתאמץ ויזיע אם אותי יאהב-שיכריז ויודיע אם אותי יהפוך למלכה בשעריו אז אותי יקבל בחדרי חדריו לאחת ויחידה שכזאת מגיע קצת יותר כבוד

mr_lonely

New member
../images/Emo45.gifכמה שאתה צודק....!!!!!

אין לך צל של מושג עד כמה אתה צודק !!!!

/_\> קפה וסימפטיה למיכה

ברוך הבא
בצל הקורה של התפוז המזמר הבא לנו ניחוחות של דרום אמריקה כתוב
על החוויות שלך העשר את עולמנו כאן
נשמח לקרוא את התאורים שלך
מעט טעימה
מעולם צבעוני ושונה
יצירה נעימה,ממתינה למילים שלך

מיכה ../images/Emo24.gif ראה מה נוצר פה בשבילך

ראה איזה שיתוף פעולה ויצירות פה נכתבו וכולם התחילו מברוך הבא שלך אתה מוזמן להוסיף את שלך לתוך הרצף הקסום של גילוי חברות ואהבה להיות חלק מהכתיבה הקסומה הזו שאותה מנווטת טאקילה הקסימה בהצלחה ממתינה למילים שלך נסיכה

למעלה