היי לכולם!

owolf10

New member
מי שלא מנסה לא מצליח

מהו המסר שרצית להעביר בסיפור זה? שניצלת "ממלתעות מפלצת השיווק הרב-שכבתי"? אולי פיספת את הזדמנות חייך להרוויח בגדול? למה אתה משווה מקור הכנסה זה? נכון, אין בוס, אין הכנסה מובטחת גם אם לא עובדים. אבל.... אתה תלוי כאן בעצמך. בבטחון שלך שאתה יכול להצליח. לא תנסה? בוודאי שלא תצליח. לא מכירה את שיטות העבודה של סנריידר. אני לא משווקת את מוצריהם. בחברה בה אני עובדת אני זוכה להדרכה, לתמיכה, לליווי צמוד ככל שאני זקוקה לה. אני עובדת , ואני רק בתחילת הדרך, במשרה חלקית, ורואה תוצאות. להיות סקפטי - זו דרך מצויינת לא לעשות. לחשוד בכל דבר שזז - ערובה לתקיעות. אני מאחלת לך את כל הטוב שאתה מסוגל להשיג בדרך שלך. אני יודעת שכבר הרווחתי - ואני לא מתכוונת לכסף אלא לידע, לניסיון ששווים המון. אני מחפשת פרטנרים חרוצים, מתמידים, שמאמינים בעצמם ושמוכנים ללמוד מניסיונם של אחרים. אם יש כאן כאלה הם מוזמנים לתת לעצמם את הסיכוי ולפחות לבוא ולשמוע כאלו שכבר עשו את זה.

almo4

New member
היי אביבה ויצחק...

לגבי "העניין בטוח", מבחינת הכסף מי משלם ואיך? איך אני יודעת שאני לא עובדת לחינם? ואיפה אני מבררת איזה סוגי עבודות יש אם לא כאן!? מצטערת שלא כתבתי הרבה זמן... פשוט יו"כ וכו'...

למעלה