היי לכולם

eti Gianecchini

New member
היי לכולם

אם מישהו זוכר אותי ואני מקווה שיש מישהו כזה אז חזרתי פשוט לא היה לי זמן להיכנס קודם לכן, אז רק עכשיו חזרתי אני לא ממש מעודכנת אז אחרי שהסתיימה הסדרה המופלאה שלנו "קשרי משפחה" שתיזכר לטוב הייתי בהחלט שמחה לדעת במה מתעסק הפורום עכשיו. אז אם מישהו רוצה לספר לי אז אני אשמח.

spiralla m

New member
זוכרים... ../images/Emo13.gif

בינתיים מדברים על שירים, קישקושים, חברי הפורום עצמם, משחקים-מישהו אומר משפט שאחת הדמויות בסדרה אמרה, והשאר צריכים לנחש, אה! וגם על המפגש שכנראה יהיה בפסח. מקווה שלא שכחתי כלום

ElinorL

New member
איך אפשר לשכוח מותק?

אנחנו מדברים פה על כל מיני דברים וגם על הסידרה והשחקנים ואנחנו גם רוצים לעשות מפגש בפסח! אנשים אם אנחנו כבר בנושא אז בואו נסגור תאריך שטוב לכולם עכשיו אני יכולה כל יום חוץ מה 30/31.3 ו 5/6.4 אם יש תאריך שמישהו לא יכול תגידו עכשיו ונסגור תאריךאני אצלצל לפאצ'י ואשאל אותה אם היא באה למרכז החופש כי היא גרה באילת...

Camillinia

New member
אני לא יכולה בשבוע הבא בכלל כי

יש לי תגבורים לבגרות במתמטיקה והסטוריה ומתכונת ביום חמישי...בקיצור, הלך לי חצי חופש פסח...

spiralla m

New member
יש כמה ימים שאני לא יכולה, אבל אני

לא יודעת מתי. תמיד מעדכנים אותי רק כשצריך לארוז... מה דעתכם על הלונפארק?

שלומית16

New member
גם לי הלך כל החופש לעזאזל עם

הבצפר המסריח הזה!!כמה עבודות ועוד יש לי להתכונן למתכונת בהיסטוריה!!!

alinali

New member
לי מתאים כמעט כל תאריך חוץ מ..

ה4/4-7/4.. אפשר להיפגש אולי בעזריאלי..

Camillinia

New member
יש סיכוי שזה יהיה בירושלים?

לא אה? טוב, אני אצטרך למצוא דרך להגיע לתל אביב... לא מבטיחה שאני אצליח, אבל אני מבטיחה לנסות...

ElinorL

New member
תקשיבו רגע!

המפגש צריך להיות בת"א כי זאת עיר מרכזית ויש מלא דרכים להגיע אליה (וזה לא ממש קרוב אלי שלא תגידו שאני אומרת שיהיה לי קרוב) בכל אופן עד ליל הסדר אנשים פה לא יכולים כי יש להם דברים של בית ספר והשישי לאפריל זה כמו יום שבת ובשביעי מישהי אמרה פה שהיא לא יכולה אז מה אתם אומרים על ה8.4 שזה יוצא יום חמישי? לא חייבים בעזריאלי! אפשר במרכז הזה בדיזינגוף! ממש נחמד שם :) אינ צריכה להיות אחר הצהרים במרכז אז מה אתם אומרים על 13:00-13:30? תחליטו מהר לפני שיעבור כל החג! כל מי שמתאים לו שירשום עכשיו אם הוא יכול

Camillinia

New member
יש מצב שאני באה :)

אולי נלך למסעדה שמה או משהו? אבל לפי דעתי צריך יהיה להזמין מקום אם זה יותר מ-10 אנשים (וזה יותר)

alinali

New member
מתאים לי התאריך ../images/Emo45.gif

ולדעתי אפשר להיפגש בסנטר..זה מקום נחמד..ואולי משם ללכת לאנשהו..הכל קרוב מאוד לשם.. לי מתאים התאריך מאוד מאוד..

Camillinia

New member
אנשים! המפגש מתקיים השבוע ביום

חמישי! למה אף אחד לא כותב את שמו?

למעלה