היי לכולם

alinali

New member
לא יודעת..

נדמה לי שהפורום ריק מאנשים.. כבר כמה ימים שכמעט אף אחד לא כותב בו.. איזה באסה..

קפיטו

New member
התאריך מעולה והכל

אבל עדיף שזה יהיה במקום מרכזי כמו איזה קניון... יש מצב שאני אבוא

ElinorL

New member
ברור שאני באה!

איך אפשר לעשות מפגש פורום בלי מנהל הפורום!? חחח סתם סתם (; בכל אופן המרכז בדיזינגוף זה גם מקום עם כל מיני חנויות ושטויות כאלה אפילו שזה רק מרכז ולא קניון עדיין יש שם מלא דברים ויש שם בתי קפה שאפשר לשבת בכיף ולקשקש (מה גם שלא ניראה לי שיבואו 10 אנשים): בכל אופן בואו נפגש בכניסה שליד קסטרו מן? כולם יודעים איפה זה המרכז ואיפה הכניסה של קאסטרו? או שאתם מעדיפים להפגש בתוך המרכז באיזה נקודה? נדמה לי שיש שם מקדולנד אם אני לא טועה ואפשר שם...

Camillinia

New member
סבבה :)

אלינור, מצטערת ששאלתי אם את בכלל באה, פשוט לא שמענו ממך כמה ימים ולא הבנתי מה קורה איתך. בכל מקרה, אני ממש שמחה שאת באה. אני לא תל אביבית ואין לי מושג איפה זה קסטרו מן, אם זה בדיזנגוף אני בטוח אמצא את זה בסופו של דבר.רק באיזה שעה נפגשים בסוף?

ElinorL

New member
זה בסדר מותק

פשוט קרעתי את התחת בעבודה עד ליל הסדר כך שלא ממש הייתי באינטרנט בימים האחרונים... בכל אופן המפגש בשעה אחד וחצי ואם תגיעי לדיזינגוף סנטר את תמצאי את הכניסה של קאסטרו בלי בעיה :) מי שיש לה בעיה שתשלח לי מסר עם הפלאפון ואני אעדכן אותה בהכל :)

ElinorL

New member
אני מזכירה לכולם

מחר יום חמישי בשעה 13:30 בדיזינגוף סנטר במקדונלד שבתור המרכז אוקי בננות? אני לא בטוח שאבוא כי אני חולה אבל אני מזה מקווה שאני ארגיש טוב ואוכל לבוא כי אני מתה לראות אותכן :( בכל אופן אם הסתבכתן או משהו אתן יכולות לדבר איתי בפלא (מי שרוצה את המספר) וזהו יאללה בי בננות

alinali

New member
וואי..איזה באסההההההה

בכלל לא ראיתי את ההודעות האלה.. מה גם שלא יכולתי לבוא..אני חולה עכשיו.. הכי מבאס זה להיות חולההההההההה בחופש.. בכל אופן..ספרו איך היה?

קפיטו

New member
נו הלכתן???

לא יכולתי לבוא בשעה הזאת בסופו של דבר... אבל בכ"ז מי הלך??

לינוי007

New member
מה אף אחד לא הלך?

אין לכם מושג באיזה באסה הייתי שלא יכולתי לבוא כי אני חולה! כ"כ חיכיתי לזה :( לא נורא נעשה עוד מפגש בקיץ אחרי כל הבגרויות :)

ElinorL

New member
ההודעה למעלה של לינוי007 שלי

פשוט הייתי עם משתמש של חברה שלי ושכחתי לשנות...

Camillinia

New member
אתם לא יודעים איך ביאסתם אותי

באתי לקניון ואף אחד לא היה, ואני עוד מירושלים. העניין הוא שהגעתי לשם בשעה שתיים כי היה פקק אדיר ליד מודיעין וכמובן שלא היה ליד מקדונלדס אף אחד... יש מישהו שהגיע בכלל?

alinali

New member
לא נראה לי..

כי זה בכלל לא היה מאורגן כל המפגש הזה..אני לא ידעתי עליו..כי ההודעות האלה לא עולות ואז חושבים שלא כתבו.. לא יודעת..לדעתי צריך לארגן מפגש טוב..

ElinorL

New member
את צודקת

זה היה ממש מבולגן! מפגש הבא (שכנראה יהיה רק ביוני לצערי) אני אשלח לכולם מסרים אישיים וגם אפרסם בפורום...

למעלה