היי לכולם...!

whatascene

New member
נראה לי שזה בעיקר שרוב מי שאוהב

רק את א"א זה פרחות בנות 13 חח וכמה שכולם פה יצעקו בלה בלה בלה זאת דעתי על המצב. תראי, כל העסק הזה התחיל מזה שא"א הוא לא בדיוק המוזיקה הרגילה של גרין דיי, ואנשים שאוהבים את א"א לא בהכרח אוהבים את גרין דיי, הם פשוט אוהבים את הדיסק הזה. העניין היותר גדול הוא שעכשיו זאת תקופת הפאנק-וואטאבר וזה נורא באופנה עכשיו לשמוע אותם, וחוצמזה עכשיו אחרי שהסולן עשה דיאטה והתחיל לשים שחור בעיניים הוא גם נורא כוסון וכו'. בקיצור, רוב המעריצים החדשים שאוהבים את גרין דיי מאמריקן אידיוט התחילו בגלל המראה של בילי, וגם אלה שממש אוהבים את הדיסק לא ממש אוהבים את גרין דיי, או את סגנון המוזיקה הזה בכלל. הם אוהבים את הדיסק הזה, ואת המוזיקה הזאת שמסתובבת עכשיו, כי זה מה שמגניב. נראה לי שאת יכולה להבין את האנשים ששומעים את גרין דיי מלפני א"א, יעני old school? וכמה זה חבל לראות מי הקהל של הלהקה עכשיו. ולפני שכולם יתחילו לקפוץ פה, זה מה שאני חושבת. אם אתם לא מסכימים אתם מוזמנים להגיב בצורה נורמלית.

®NuLy®

New member
תיראי מצד אחד את צודקת...

אני לא חושבת שאני פאקצה ולא התחלתי לשמוע את גרין דיי בגלל בילי ג'ו הכוסון... כי לדעתי הוא פשוט מכוער!! לשמוע גרין דיי זה באופנה?! או בגלל בולוורד?! לדעתי א"א הוא הדיסק הכי יפה שקניתי והכי יפה ששמעתי. אי אפשר להגיד שאני לא אוהבת את גרין דיי ואני לא אוהבת את הסיגנון מוזיקה... אני יודעת שעכשיו יהיו כאלה שיקפצו ויגידו שאני שומעת מוזיקה ממוסחרות דוגמת: סימפל פלאן. אני אוהבת כל מיני סיגנונות מוזיקה.. ועכשיו בלי קיטלוג של פאנק רוק פופ ובלה בלה בלה.... אני אוהבת מוזיקה קלה וקופצנית... זה לא משנה אם היא ממוסחרת כמו סימפל פלאן או אם זה גרין דיי או גוד שארלוט. יש לי את דוקי ושמעתי אותו כמה פעמים ועדיין לא מצאתי ממה מתלהבים ממנו כל כך. אנשים הגדירו את האלבום הזה כיצירת אומנות או משהו, אבל אני פשוט משתעממת ממנו. אני לא יודעת מה אתם חושבים על היוזלס... אבל לדעתי הדיסק {החדש} שלהם הוא בעצם אותו "רעיון" {אני לא יודעת בדיוק איך להגדיר את זה} של דוקי רק בגירסא הרבה הרבה יותר מעניינת. אני לא משווה את היוזלס לגרין דיי, אני רק מראה שאני כן אוהבת את הסיגנון היותר ישן של גרין דיי. מקווה שהבנת

whatascene

New member
תראי זאת מילה נחמדה, את לא חושבת?

חח קיצר, שוב.. יש אנשים שאוהבים את א"א בתור דיסק, אבל לא אוהבים את שאר המוזיקה של גרין דיי, בעיקר אנשים שאוהבים את המוזיקה העכשווית שמסתובבת, כמו שאמרתי. זה לא אומר שאת פחות טובה מ"איתנו" (כי אנחנו פשוט כת הפאנקיסטים הקשוחים המאגניבים וכו'), זה פשוט אומר שאת אוהבת מוזיקה אחרת, זה הכל. יש אנשים שאוהבים מוזיקה ממוסחרת, זה עובדה. אם אף אחד לא היה אוהב אותה היא לא הייתה קיימת. למרות שטכנית היא קיימת on demand, ככה שהיא תמיד תהיה קיימת.. אבל שוב, זה בגלל שכל המטרה היא שיהיה לה קהל יעד רחב, ויש כזה.

®NuLy®

New member
../images/Emo13.gif

תיראי זאת מילה 100ממת סוף סופי סופני
נמנמנמ היה לי דווקא כיף לדבר איתך אבל אני מתה מעייפות אז הלכתי לישון לילה טוב

נועלה 123

New member
אני ממש לא מסכימה איתך..

במחשבה נוספת מאז שהגעתי לפורום (כמה חודשים..) חשבתי על זה, ובילי היום לא כזה כוסון ושווה או מה שתרצי, הוא סתם אנורקס שחצי מהפנים שלו זה שחור... אז בשבילי את בילי מהשנים 1990-2001 תודה.

whatascene

New member
את לא ראית אותו ב2001, נכון?

בכלל מ99 הוא איבד פרופורציות.. בכל מקרה, העובדה שעכשיו יש שנים שבהן את מעדיפה את בילי לא נוגדות את מה שאמרתי..

למעלה