היי לכולן אני חדשה ..

מילי 19

New member
היי לכולן אני חדשה ..

מתה על ג'קו ועל השירים שלו . יצא לי לדבר עם ידיד שלי והוא אמר לי שיש לו גם פורום. יש הופעות ? משהו בדרך ? גלו לי . נרשמתי במיוחד בשבילו לתפוז הזה.

גמאני אואבתותך...

גם פה: חטפני אסור לך לחטוף... יאלללה everybody lets go שכחתי באמת שלא רצוי שיצלול... הוא מפסיד חוויה שחבל....

rootteem1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרבה הרבה הודעה שלך מושלם לעלע! ברוכה הבאה חדשדשה, אנחנו מ.ס.א: מתשישות סדרתיות אנונימיות ולע בגלל שלא ראית אותי כי הברזת למפגשון, (כמו עוד מבריזנית סדרתית שהשם שלה מתחיל בח', נגמר ב-ה' ובאמצע יש מ', ו- ר'. שזו לא הפעם הראשונה שהיא מבריזה והולכת לחגוג לה בירושלים, אה עכשיו הבנתי למה היית בירושלים! ברחת ל- ללי!!!!! כמה לללל, אבל אצלי ללי אין ים!) חח קיצר אז קבלי פייס ממני -----> בלי עיין הרע כן? שישמור עלינו הנשיח הקדוש! שכולם יהיו בריאים, ושיטלפן כבר.... זואוש לוב יוש, גם את חמרה אבל חמרה מנומשת יש רק אחת. אוף את לא מבינה עד כמה אני עצובה כרגע, ביררתי ואין לי אפשרות ללכת ל- TRL=[[[[[[[[[ הכניסה מגיל 16 (ועד 24 )בהצגת ID!!! עכשיו אני באמת חייבת פייק ID, ולא רק בשביל להיכנס להופעות של הוואקו! אבל הדבר שהכי מעצבן הוא שהכניסה חינם, וכל אחד שמזמין מקום מספיק מראש יכול היכנס!!! אוףףףףףףףףףףףףףף מישהו ודאי שונא אותי כ"כ בזה הרגע! וקטרינה מאמוש בסופו של דבר כמובן שלא הספקתי לראות את הסרט.. אז איך הוא, יפה? כל הבית שלי צפה בו חוצממני!!! איך מתקדם הבלוגוש?

Karina85

New member
חחח קטרינה ../images/Emo6.gif

הוא חביב, לא היסטרי, אל תצטערי!!! מה יש בטיאלוי???

rootteem1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קטרינההההההההההההההההההההה גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
סליחה קשה להפסיק לצחוק... אבל עדיין אוף! עד שאני לוקחת סרט אני לא מספיקה לראות אותו... חח ולמה כולם חושבים ישר על טיאלוי???????? T-R-L total requests live חח אוקי ה- תוכנית של MTV שמצולמת בטיים סקואר...

talytal

New member
רותם מתוקיזה, אני מבינה שהחלטת

להחליף את ה-וששש ב-חחחחח?

rootteem1

New member
לא!!

אני ניסיתי זמן רב לא לכתוב את ה"חחח" יחד עם ה"וש" ונשברתי די אין זה כמו סם!, גם מדי פעם הגנבתי באיסי ובמסן כמה "וש", בשביל להשתחרר, אין הגמילה קשה! אבל לא הלשינו עלי! ח"ח בננות! "זה בתוך הורידים, זה זורם בי" היה קשה בלי אז לאט לאט אני חוזרת להודעות אינפנטיליות שלי..=] אבל באמת קשה שלא לצחוק, סורי=]

מההההההה

החמרה היתה בירושלים???? אני לא מאמינה!!! ולא באת לבקר אותי? חקי חקי... רק תסבירי לי מה היה לך לחגוג? בר מצווה בכותל? או שהגעת לאומן? איףףףףףףףף איתך...

rootteem1

New member
אזרחית חחח

דידה אל תהרגי אותי בבקשה! באמת ללי זה היה בתחילת השנה אני לא זוכרת בדיוק מתי אבל היה פסטיבל בת ים.. יש מצב שלפני שהקומונה תפקדה... אוף לא זוכרת! אם זה חשוב אני אלך לבדוק בהיסטוריית הודעות באיסי... לבדוק?

למעלה