היי לכולן אני חדשה ..

Karina85

New member
כן יש, ואפילו מכרו שם את התיקים של

אילת שבכל מוכרים ב 40 ש"ח, ב 30 ש"ח! חחחח

rootteem1

New member
את גם היית?

ולמה את סוגרת עלי חלונות שיחה? חוצפניה! לא קיבלתי את מה ששלחת, אבל ראיתי בקטן תמונה של אממ חח טוב זה ברור.....

Karina85

New member
סורו שמאמוש בעיות חיבור...

אולי אחזור בלילה, ביי לכולן בינתיים

Karina85

New member
כן יש, ואפילו מכרו שם את התיקים של

אילת שבכל מוכרים ב 40 ש"ח, ב 30 ש"ח! חחחח

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

הוא כרגע עובד על דיסק... לו"ז לגבי הופעות ומתי ייצא הדיסק עוד לא ידוע.... שיהיה לך נחמד כאן... ויש לנו מנהלת פורום מקסימה... יאללה אני זזתוששש

livi4

New member
היי מילוש' ברוכה הבאה ...

גם אנחנו מתות על ג'קו - אין לך מושג כמה . ולכן כל מי שאוהב את ג'קו אהוב גם פה. בנתיים אין הופעות אך יש בהחלט למה לצפות ובשביל זה אנחנו כאן.

talytal

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

מקווה שתיהני ותשתלבי!
כרגע, כמו שכתבו, אין הופעות מתוכננות לתקופה הקרובה, אבל נקווה שבקרוב יהיו חדשות בנושא. שמחה שמצאת אותנו, כי אין ספק שזה המקום לאוהבי ג'קו...

Karina85

New member
היי לך מילי וברוכה הבאה!

הרשי לי לקבל את פנייך בתמונה של הוואקו... הופעות אנחנו מקווים שיהיו בקרוב... (אהמ אהמ ג'קו!!!) אגב אני מקווה שאת רואה מרחק נגיעה ואם לא שאת לפחות אוהבת את הנרי/זוריק, זה פשוט תנאי קבלה חדש כאן...

Karina85

New member
דוריתתתוווססס

רותמוש אולי תקחי דוריטוס במקום מה שאמרת לי??? יותר טוב???
מה קורה דורית???

דורית41

New member
אהלן קטרינוששששש!מה שלומך את?

בסדר.יווו איזה לחץ.....כמה ידיעות מרעישששות ושרשורים הפסדתי כאן אתמול והיום. אני מבינה שמישהו נסע לאילת?באיזה מדור זה היה כתוב במעריב?

Karina85

New member
במדור ה"מה נכתוב הפעם על ג'קו"...

יו איך אני רוצה אילת... גם בלי ג'קו ...

rootteem1

New member
חחחחחחחח

יואו בננות אל תבעטו באנו בבקשה אל מחוץ לפורום! זה מה שקורה שאוכלים שקית שלמה של תפוצ'יפס לבד, ועוד רוצים ללבוש בקיני בקיץ..... אוי המילה הזו צורמת בי...
אבל בכל מקרה זו רק אני אשמה! אני דירדרתי את קטרין לכתוב דברים כאלו! סורי! הינה רואות נגמרה הגמילה חזרו התגובות הסיליות...... טוב הגמילה חוזרת! ממחר או חודש חח כשאני אחזור מניו יורק בסוף אפריל, אוקי?

Karina85

New member
אל תתנטסלי!!!

האשמה היא לא רק בך... גם אני נסחפתי וכתבתי דברים שאולי פגעו בהרבה אנשים... יש אנשים שרגישים לחולות, או שנרדמו על החולות בקיץ בלי קרם הגנה...

למעלה