היי לכולן!

ליבי ר

New member
היי לכולן!

רק עכשיו קלטתי שיש פורום חדש - איזה כיף. אז אני ודפנה (בת שלושה חודשים ושבוע) שמחות להצטרף! כי תמיד צצות לי שאלות. למשל - דפנה לא חירבנה כמעט 24 שעות, עד שהואילה בטובה עכשיו לחרבן כמות נכבדה. האם זה אומר שהפערים בין יציאה אחת לשניה גדלים ושאפשר לשמוח או שפשוט הייתה לה עצירות? כנראה שהיומיים שלושה הבאים יגידו, אבל אם גם לכן זה קרה אשמח לשמוע איך ואם זה הגיוני שביום בהיר אחד מספר היציאות קטן, ולא בהדרגה... ביי בינתיים, ליבי.

dafgol

New member
הי ליבי , ברוכות הבאות

דפנה ממש גדלה ונראית משגעת !!!!!!! לגבי העצירות...אין לי מושג....לא נתקלנו בבעיה עדיין עם בר.... דר"א....דפנה יונקת או מבקבוק ? שינית משהו בתזונה ?

lovely2

New member
היי ליבי../images/Emo70.gif 'תגעגענו ../images/Emo140.gif

בקשר לעצירויות-גם לשירי היו "עצירויות" של 3 ימים
הלכנו לרופא ילדים שהמליץ על 2 כפיות מיץ מעגבניה מסוננת תוך מספר שעות הקקי החליק החוצה...הוא המליץ גם על מיץ
ים אבל שירי לא אהבה את הטעם החמוץ.את יכולה לנסות גם להשרות שזיפים מיובשים במים למשך הלילה ולתת בכפית... אל תדאגי,24 שעות זה כלום
דפנה שלך מקסימה!
שירי מוסרת ד"ש ומציינת היום בדיוק 3 וחצי חודשים!

dafgol

New member
מזל טוב שירי

תגידי לאמא לשים עוד תמונות......את מהממת

lovely2

New member
תודה פארוקית! ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

קצת לא נעים..השירשור הוא של ליבי... תמונה אחרונה חמה מהתנור! שירי על אבא

mili999

New member
בקשר למיץ עגבניות

נראה לי שגם לטוהר יש לפעמים עצירות של יומיים, מאיזה גיל הרופא המליץ לך על מיץ עגבניות?

lovely2

New member
שירי הייתה אז בת 3 חודשים

מאיזה גיל אני לא יכולה לומר לך,לא רוצה ליעץ סתם אם טוהר בן פחות מ 3 חודשים אולי כדאי שתתיעצי עם רופא בכל זאת?

mili999

New member
../images/Emo140.gifתודה ליטל

נראה שעם התמ"ל הוא פחות סובל, אולי ניסיונות ההנקה בשילוב עם תמ"ל בלבלו אותו. אני אתייעץ עם הרופא אם זה יחזור.

lovely2

New member
../images/Emo51.gif גם לך ועוד משהו...

בקשר לשילוב חלב אם עם תמ"ל זה מאוד הגיוני
זה הרי בדיוק מה שקרה אצלנו,המעבר מ 90% הנקה ל50% תמ"ל גרם לעצירויות ולקקי ריחני במיוחד...אוי הריח הריח...

ענתש

New member
ליטלי - תתכונני !

בחצי מהתמונות של שירי יש לה כזה מבט ממזרי ! חכי חכי מה היא תעשה לך הילדה הזו (רואים לה בעיניים שהיא כבר מתכננת את התעלולים)... אוך, לאכול אותה.

lovely2

New member
אם את אומרת....../images/Emo12.gif../images/Emo9.gif

תביאי תמונה של הנסיכה שלך מאותו גיל שנראה מאיפה יש לך תובנות כאלה עמוקות...

וונדי1

New member
דפנה ושירי כל כך מתוקות...

ואני עוד זוכרת את ליבי וליטל מפורום הריון ולידה מדברות על בחילות וסקירות - איזה נסיכות! זה מרגש אותי כל פעם מחדש...

dafdaf

New member
היי ליבי ../images/Emo24.gif

טוב לראותך כאן
ומקווה שלא אכפת לך אבל מתעלקת על השרשור לשים תמונה מתוקה של ארדוש

אוייש דפדפית הוא כזה ../images/Emo47.gif

ממש ילד מדהים ! חוצמזה שיש לי שאלה.....את/ארד מרוצה מהטיולון ? (ה"אוזניים" של הכיסוי לא מפריעות לך?....)
ליפיוף שלך ! ושלא תגידו שאני לא בסיידר דפנה,שירי ואלה - אתן יפהפיות !אחלה תמונות !

dafdaf

New member
שירלי, תודה, אין כמוך ../images/Emo25.gif

וכן, אני מאוד מרוצה מהטיולון
לא מפריעות לנו האוזנים... בקיצור, שוב תודה על ההמלצה, בזכותך קניתי אותו

למעלה