היי לכולן!

איזה מתוקה../images/Emo70.gif

לגבי היציאות - רופאת הילדים שלנו הסבירה לי שרק אם עובר למעלה משבוע ימים בלי יציאות זה נחשב עצירות, אלא אם כן היציאות הן בצורת גללים (מה שנקרא קקי של עיזים, ותסלחו לי על הביטוי). וזה בהחלט הגיוני שביום בהיר אחד מספר היציאות קטן.

ליבי ר

New member
תודה ו...

שירי וארד מקסימים! כמה שיותר תמונות יותר טוב... ליבי.

yaelli10

New member
היי ליבי

התגעגענו דפנה החיננית, איזו לחיים ! גם לאלה יש ימים שהיא לא מחרבנת, וכאשר היא כן מחרבנת, הכמות היא גדולה, עד כדי כך שהקקי גולש ואני צריכה ממש להחליף לה את כל הבגדים. בינתיים אני לא עושה כלום עם זה, מעבר לעיסוי של הבטן מידי פעם. הנה אלה לה מתמונה של אתמול עם אבא'לה במנשא...

ליבי ר

New member
איזו מתוקה אלה...

וגם לה לא חסרת לחיים! היא מקסימה. במשפחה העירקית של בעלי אומרים שלדפנה יש שני קובה - אחד בכל לחי - וזה ממש ככה! להת' ליבי.

eti3

New member
זה אינו סימן לבאות ...

זה עדין לא נקרא עצירות אולי עצירונת קטנה . קורה שלא מחרבנים 24 שעות ויהיו עוד ימים שהיא תעשה 3-4- פעמיים ביום זה אינו מעיד עדין על שום דבר קבוע . אם את מרגישה שהיא סובלת מזה שלא היתה לה יציאה אפשא לדחוף מדחום וזה בדרך כלל משחרר אך חשוב לא לעשות את זה חעיתים קרובות .

טוטי30

New member
ליבי, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הבנות כבר ענו לך בעניין העצירות, ונותר לי רק לחזק את ידייך ולאחל לך ולדפנה: חג שמח
תרגישי חופשי לשאול כאן שאלות ולהציף בתמונות, שכולנו נהנה!

ornit_band

New member
הי ליבי!

הבנתי שתינוק יונק יכול לא לחרבן גם עשרה ימים וזה בסדר, לא צריך לעשות כלום. רק להתכוננן להפגזה כבדה כשהוא יחליט כן לחרבן...

ליבי - מה שלומך??? הרבה זמן

עבר... יופי שמצאת אותנו. דפנה מתוקית אמיתית. ואיך אצלך? לא יכולה לעזור - עצירות עוד לא חווינו.

ליבי איזו חמודה דפנה ממש מתוקה../images/Emo140.gif

עד כמה שהבנתי מהרופא שלנו שעצירות היא רק אחרי שבוע שלא עושים קקי.יובל לפעמים לא עושה יומיים ואז היא עושה פעמיים שלוש.

חמניה1

New member
ליבי,

אם זו את, אז נחמד לראות אותך בפורום. דפנה חמודונת. מהתמונות שנשלחו אלי לפני כמה שבועות היא גדלה. ולשאלתך, אמרו לי שגם אם הקטנטנה לא מחרבנת גם יומיים זה לא נורא. לי פשוט נראה שהיא סובלת, אבל זה בסדר. תמסרי ד"ש בבית.

למעלה